вул. Андрія Малишка, 27

Затишна та тепла квартира з усіма меблями та технікою, з роздільним плануванням, вікна виходять на тил, сонячна, замінена проводка, кухня правильної квадратної форми, косметичний ремонт, встановлені металопластикові вікна, чистий під’їзд, тихий, зелений двір, розвинена інфраструктура, поряд школа, дитячий садок, супермаркет, парк, відмінна транспортна розвязка, ст. м. "Чернігівська" - 5 хвилин.

Малишка Андрія вул., 27
rieltor.ua

Продаж 1-к квартири вул.Андрія Малишко 27. Гарно відремонтована з вбудованими меблями та побутовою техникою. Світла та сучасна квартира для пари або одніеї людини, або під оренду. Все нове , кондіціонер, шафа-купе, склопакети, на полу линоліум, газова плита, пральна машина. засклений балкон. вікна у двір на зелену зону. До метро 10 хвилин пішкі. Поруч розвинута інфроструктура. Е парк на Кіото. Магазіни, зупинкі, лікарні та дітячи заклади. Все дуже зручно. Заїджай та живи.

Малишка Андрія вул., 27
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам однокімнатну квартиру в Києві, 5 хвилин від метро. Продається однокімнатна квартира в Дніпровському районі, вул. Андрія Малишка, 27, тепла та затишна, вікна на зелений двір, 30,69/14,70/6 після ремонту, замінені комунікації, засклений балкон, кондиціонер, шафа-купе, 6/9, поруч парк А.Малишка, парк Кіото, супермаркет ФОРА, АТБ, пошта, метро Чернігівська, Дарниця. Один власник, документам більше 3-х років.

Малишка Андрія вул., 27
rieltor.ua