вул. Корольова, 114

Продаж 2 кімнатної квартири на Таїрова Ак. Академіка Корольова. ГАЗ! 2 поверх. Типовий стан. Південний бік. Чистий, житловий стан. Тихий та зелений двір. Гарна транспортна розвязка. Поруч школа, дитячий садок, тенісні корти, стадіон, міні ранок, супермаркет Таврія В. Транспорт у будь-яку точку міста. Продажа 2 комнатной квартиры на Таирова Ак. Академика Королева. ГАЗ! 2 этаж. Типовое состояние. Южная сторона. Чистое, жилое состояние. Тихий и зеленый двор. Хорошая транспортная развязка. Рядом школа, детский сад, теннисные корты, стадион, мини ранок, супермаркет Таврия В. Транспорт в любую точку города.

Корольова Академіка вул., 114
rieltor.ua

Продам в Одесі 3х кімнатну на Таїрова. 9ти поверховий чешський проект з видом моря. Загальна площа 66м2, житлова 40м2, кухня 10м2. Світла та простора. 2х стороння, основна сторона дворова. Балкон з кухні, а простора склена лоджія зі спальні. Санвузол роздільний з плиткою. Міжкімнатні двері деревяні, вікна та лоджія з балконом дерео/фарба. Газова плита. Бойлер. Поруч міжповерхова кладова. Зразковий двір. Поруч школа, дитячий садок, супермаркет, ринок, сквер, дитяча поліклініка. До моря та парку 10 хвилин. Зручне транспортне сполучення. Ідеальний варіант для затишного та успішного життя. Вигідна ціна. Телефонуйте. Дивіться. Купуйте. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 202079

Академика Королева улица, 114, Киевский, Одесса, Одесская 35000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру, в будинку, розташованому на перетині вулиць Корольова/Архітекторська У квартирі виконано капітальний ремонт. Квартира повністю обладнана меблями та технікою. Столярка сосна. Меблі виконані з натурального дерева. Заходь і живи. Пропозиція гідна вашої уваги. ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Академика Королева улица, 114, Киевский, Одесса, Одесская 34000.0 USD
dom.ria.com