вул. Абрикосова, 3б

#43112 ЖК"Софія клубний від Мартинова". Квартира 39,1 кв2. з дуже вдалим плануванням Кухня 12.3 кв2 Кімната 17,8 кв2 Простора, тепла квартира з індивідуальним опаленням + тепла підлога З видом на центральну алею, фонтан. Шикарний ландшафт. Закрита територія під охороною 24/7. Відеоспостереження по всій території. На території житлового комплексу є: медичний центр, стоматологія, аптека, школа, дитячий садочок, спортивний комплекс з басейном, різні розвиваючі гуртки, кафе та безліч магазинів, також поруч ліс. brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Абрикосовая, 3б
rieltor.ua

Видова квартира в сучасному комплексі! Продається 1-кімнатна квартира в Софіївській Борщагівці, на вулиці Абрикосовій, 3б. Гарне планування, велика кімната, суміжний санвузол, простора кухня, велика тераса. Видова оселя, розташована на 2-му поверсі. Гарний будинок в центрі ЖК «Софія Клубний». Чистий двір з дитячим майданчиком, тренажерами та фітнес-центром. Вікна виходять на школу, фонтан та центральну алею. ЖК «Софія Клубний» — один з найсучасніших комплексів з закритою територією та цілодобовим відеонаглядом. Він має дитячий та спортивні майданчики, футбольне поле, нову школу. На території багато різноманітних магазинів, кавярень, салонів краси. Фітнес-клуб на першому поверсі, затишна алея з фонтаном, багато зелені. Неподалік транспорт у будь-який напрямок Києва та передмістя. Відмінно розвинена інфраструктура: мережа супермаркетів, ТЦ «Софія Молл», «Європарк», «Маєток», «Софіївський квартал, приватні клініки, гімназії, приватні дитячі садки, готелі та SPA комплекси, ресторани, кавярні, станції техобслуговування. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Абрикосова, 3б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Затишна квартира з гарним видом! Не потребує додаткових вкладень! Продається 1-кімнатна квартира в Софіївській Борщагівці, на вулиці Абрикосовій, 3б. Помешкання у гарному житловому стані, ремонт виконаний у світлих та приємних відтінках, що створює комфорт та затишок в оселі. Комфортне планування, простора кімната, кухня збільшена за рахунок балкона. У наявності необхідна техніка: варочна поверхня, духова шафа, холодильник, телевізор, пральна машина. Також у наявності необхідні меблі. Чистий підїзд, дружні, адекватні сусіди. Будинку 5 років, все нове і гарне. Дуже гарний двір з ландшафтом, спортивний і дитячий майданчик, фонтан, зона відпочинку. Закритий комплекс комфорт-класу, своя територія з ландшафтним дизайном, поруч ліс, близько біля міста. Добре розвинена інфраструктура, поруч все необхідне: школа, дитячий садок, розважальні та торгові центри, гіпермаркет, будівельні та меблеві центри, кав’ярні, ресторани, поліклініка, банк, пошта. Неподалік знаходиться зупинка маршрутного таксі. Ціна 45 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Абрикосова, 3б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ID 796 Продаж 2-х кімнатну квартиру 74, 8 м2 в ЖК Софія Клубний від Мартинова ! Васник купував для себе. Відмінна 2-х рівнева 2-х кімнатна (але якщо дивитися по фактичному плануванню, то виходить 3 повноцінні кімнати) квартиру в готовому будинку з документами в ЖК "Софія Клубний" від Мартинова. Будинок введено в експлуатацію. Документи готові до угоди. Можна відразу приступати до ремонту. Загальна площа по БТІ: 74, 8 м2 Квартира здається в максимальній комплектації: - електро та сантехнічне розведення; - чистова стяжка та машинна штукатурка; - двоконтурний котел (автономне опалення) - вхідні двері; - металопластикові вікна. Шикарний вид на дитячий садок та центральну алею з фонтаном! Житловий комплекс «Софія Клубний» є еко-містечком з індивідуально розробленим ландшафтним дизайном для кожного двору, а також закритою територією та цілодобовою охороною. Для дітей маса спортивних та дитячих майданчиків. Для любителів спорту є фітнес клуб, басейн. Територія закрита від сторонніх та цілодобово охороняється, вхід та в"їзд за перепустками. Фахівць Павло

Абрикосовая улица, 3Б, Софиевская Борщаговка, Киевская 65000.0 USD
dom.ria.com

Видова квартира в сучасному комплексі! Продається 1-кімнатна квартира в Софіївській Борщагівці, на вулиці Абрикосовій, 3б. Гарне планування, велика кімната, суміжний санвузол, простора кухня, велика тераса. Видова оселя, розташована на 2-му поверсі. Гарний будинок в центрі ЖК «Софія Клубний». Чистий двір з дитячим майданчиком, тренажерами та фітнес-центром. Вікна виходять на школу, фонтан та центральну алею. ЖК «Софія Клубний» один з найсучасніших комплексів з закритою територією та цілодобовим відеонаглядом. Він має дитячий та спортивні майданчики, футбольне поле, нову школу. На території багато різноманітних магазинів, кавярень, салонів краси. Фітнес-клуб на першому поверсі, затишна алея з фонтаном, багато зелені. Неподалік транспорт у будь-який напрямок Києва та передмістя. Відмінно розвинена інфраструктура: мережа супермаркетів, ТЦ «Софія Молл», «Європарк», «Маєток», «Софіївський квартал, приватні клініки, гімназії, приватні дитячі садки, готелі та SPA комплекси, ресторани, кавярні, станції техобслуговування. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Абрикосовая улица, 3Б, Софиевская Борщаговка, Киевская 49000.0 USD
dom.ria.com

Географія Софіївська Борщагівка