Продам по переуступці свою 2-кімнатну квартиру в новобудові БК "Курнатовського" (ЖК "Курнатовского") від КМБ (Київміськбуд). Загальна площа квартири 47.73 м2. Житлова площа квартири 28.14 м2. Квартира в 1й секції на 8му поверсі. Будинок має 4 житлові секції та 1 нежитлову комерційну секцію. Адреса будинка: м. Київ, вулиця Остафія Дашкевича, 20. ВАЖЛИВО!!! Будинок знаходиться на етапі будівництва. Цю покупку слід розглядати, як інвестицію за вигідною ціною нижчою, ніж у забудовника. Готовий домовитися про ціну з потенційним покупцем!

власник
olx.ua

6 поверх, вікна будуть виходити на парк. Продаж по переуступці. Дешевше ніж в забудовника. Без комісії, покупець не матиме додаткових платежів.

власник
1к квартира ЖК Курнатовського
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в новобудові Київмісьбуду. Квартира знаходиться в ЖК Курнатовського / ЖК Курнатовского, площа за проектом 41,68 м кв, поверх 9, фото планування додається. Вигідна ціна, дешевше, ніж у забудовника. Продаж по переуступці.

власник
Продаж квартиру ЖК Курнатовського Курнатовского
olx.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

43694 Продаж 1-кімнатної квартири по переуступці в новобудові ЖК "Курнатовського" від КМБ (Київміськбуд). Знаходиться на вул. О. Дашкевича 20 Площа : 41.6************.49м2. Квартира на 3-му поверсі 24-поверхового будинку. Будинок має чотири секції та 1 нежитлову комерційну секцію. Чудова інфраструктура району - поруч супермаркети і магазини; ринок "Юність" і "Епіцентр". Маршрутні таксі і громадський транспорт в будь-яку частину столиці. Найближче метро - "Лісова", "Чернігівська" і "Дарниця". Будинок знаходиться на етапі будівництва. Продаж по переуступці!!! Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир, комерційної нерухомості і земельних ділянок у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод купівлі продаж.

Продаж 1-кмнатної квартири 42кв.м. в ЖК Курнатовського
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Київ

Шукай квартиру по локації