бульв. Українки, 5

Центр міста, квартира з гарним сучасним ремонтом, повністю облаштована необхідними меблями, вбудована кухня, побутова техніка провідних світових виробників, електрокамін, телевізор, холодильник, кондиціонер, бойлер, мікрохвильова піч, лічильники на воду, тепло, домофон., шлагбаум, парковка у дворі, розвинена інфраструктура. Цегляний будинок у діловій частині Києва, затишний зелений двір, парковка у дворі, БЦ "Парус", "Гуллівер". 200 метрів до ст.М"Кловська"

Лесі Українки бульв., 5
rieltor.ua

Без комісії. Є-програми. пропонується 3к квартира в центрі Києва. Метро Кловська, Палац спорту, Печерська. Поряд трц Гулівер, бц Парус. Чудове розташування. Теплий цегляний будинок. У квартирі 2 окремі кімнати, прохідна велика кімната, функціональна кухня, роздільний санвузол. Квартира дуже тепла, з вікон відкривається чудовий краєвид на Печерськ. Гарна пропозиція для життя чи для бізнесу

ексклюзив
Лесі Українки бульв., 5
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж в самому центрі двокімнатної квартири загальною площею 49, 9 кв.м. на бульварі Лесі Українки, 5. Квартира торцева, без ремонту, знаходиться на 1(житловому) поверсі 9 поверхового цегляного будинку 1976 року побудови. Велика кімната 19, 8 кв.м., маленька 14, 7 кв.м., одне вікно торцеве, інші вікна у двір, кімнати суміжні, санвузел роздільний, кухня 6, 8 кв.м.. У будинку газ, електроенергію не відключають, є інтернет, кабельне телебачення, необхідні меблі та техніка. Два повноцінні спальні місця. Квартира підійде під комерцію, для нотаріуса чи салона. Є можливість розміщення вивески яка видна з бульвара Лесі Українки. Підходить під Є відновлення. У будинку супермаркет. До Бесарабки 5 хвилин пішки. Поруч метро Кловська та Печерська. Ціна 90000 у.о. Коміссія 5%

Лесі Українки бульв., 5
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна двокімнатна квартира за адресою бульвар Лесі Українки, 5. Будинок знаходиться в центрі міста , з чудовою локацією . Найближчі станції метро Кловська, Палац Спорту, Печерська, Олімпійська, Хрещатик ТРЦ Гуллівер. Ідеально під орендний бізнес . Будинок в якому знаходиться квартира розташований в історичній частині Києва. Вікна квартири виходять на бульвар Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-897-957-LX. Тетяна, +38**************08.

Продається двокімнатна квартира бульвар Лесі Українки б.5
olx.ua

Пропонується трикімнатна квартира в цегляному теплому будинку. Раціональне планування. Стан - під капітальний ремонт. Гарний вид з вікон у двір і на місто. Поряд метро Кловська, Печерська, Палац Спорту, Басейна, Хрещатик. Розвинена інфрастуктура, чудова транспортна розв`язка.

Терміново! Квартира 63м² бул. Лесі Українки, 5. Печерськ
olx.ua

Продається світла, двостороння квартира. Основні всі вікна з видом у двір, дві окремих спальні з двоспальними ліжками і шафами, кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина, бойлер, лічильники. Є закритий балкон. у вітальні розкладний диван. Двір на шлагбаумі. ОСББ. Центр, до Бесарабки 5 хвилин пішки. В будинку є супермаркет АТБ. Поруч станція метро Кловська, Гулівер.

Продам 3-х кім квартиру,62м, Лесі Українки бул., 5, Печерський район
olx.ua

Житлові комплекси у Київ