бульв. Українки, 16

Продам 2к на бульварі Лесі Українки 16, Печерськ. До метро Печерська, Кловська або Палац Спорту по 10 хвилин пішки. Будинок - фасадна цегляна Хрущовка 1963 року з елементами декору. ВСП "Липкижитлосервіс" належно підтримує як зовнішній стан будинку, так і підїздів. Квартира має загальну площу 42,9кв.м, є засклений балкон. Планування досить зручне, велику кімнату можна обєднати з кухнєю, або зробити 2 окремі кімнати. Стан кімнат - бажано зробити ремонт, але критичного нічого немає. Дах не турбує і ніколи не турбував, бо ЖЕК вчасно за ним слідкує. На підлозі паркет, можливо реставрувати під сучасний дизайн. Кухня та роздільний санвузел у нормлаьно стані та можна користуватись. Готові до продажу, обтяжень немає, ніхто не прописаний, додаткові податки не виникають, прозорі документи (Від моменту приватизації, квартира весь час знаходилась в одній родині і не продавалась). Пропозиція актуальна, без комісії, з колегами співпрацюю

Лесі Українки бульв., 16
rieltor.ua

Продаж квартири під капітальний ремонт! Бульвар Лесі Українки 16. Площа 85 кв.м, на 2-му поверсі! В квартирі немає ремонту! Деталі по телефону. Всі податки входять в вартість! Вікна у зелений двір. не шумно.

Лесі Українки бульв., 16
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонується до продажу 1 кімнатна квартира під житло або готовий орендний бізнес по бульвару Лесі Українки. 16, ст. м. "Печерська", "Кловська". Розміщена на 3 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Площа: 29.6/16.9/5.7кв.м. Розташування ідеальне. У пішій доступності 2 бізнес центри до Хрещатика пішки 7 хвилин. Квартира дуже тепла, світла, панорамне скління балкона, квадратна кімната, висота стель 2.7. Парадне на кодовому замку, у дворі дитячий майданчик., гарний стан, після ремонту, з/в розд., балкон засклений, кодовий замок, телефон, тихий, зелений двір. Дзвоніть, залюбки відповімо на всі Ваші питання та будемо раді зустрічі на перегляді.

Продаж 1 к. квартири по бульв. Лесі Украинки 16, (ст. м. Печерська)
olx.ua

Житлові комплекси у Київ