бульв. Українки, 10в

Продажа шикарной 1комн.квартиры БЕЗ КОМИССИИ в стиле LOFT по бул.Леси Украинки 10В, ЖК Петровский Квартал, с.Святопетровское, Киев.обл., 7эт/11, общая-57 м.кв. Квартира продаёться по системе ЗАЕЖАЙ и ЖИВИ. Делали всё для себя! Ванная комната всё фирмы Koller Poo. Итальянская плитка-Golden Tile. Гидроизоляция пола. Натяжной потолок. На полу ламинат. В квртире всё продумано: спальня, детская комната, гостевая зона, встроенная кухня. Генератор на дом. Домофон. Спорт зал и УКРЫТИЕ в доме! Установлены счётчики на свет, воду и тепло. Квартира очень тёплая. Интернет работает БЕЗ света! По бытовой технике: ТВ (плазма), холодильник, стиральная машинка, газовая поверхность, вытяжка, духовой шкаф (Pyramida), СВЧ, кондиционер (Kentatsu). 2-х контурный ГАЗОВЫЙ КОТЁЛ. Новая электрика. Евроокна. Дверь бронированная. В квартире хорошая энергетика! И отличные, дружные соседи! На территории ЖК детские и спортивные площадки, школа-Умка, Рядом ТЦ Европарк, София Мол, Новая почта №2, Укр почта №08148, салон красоты, 1 собств., без опекунского, 66500 у.е., агентство, чистая продажа!

ексклюзив
Лесі Українки бульв., 10В
rieltor.ua

Продаємо велику однокімнатну квартиру площею 49,8 кв.м. в ЖК Петрівський квартал, бул. Лесі Українки 10в, 4 поверх. В підвалі будинку є спортзал + окреме приміщення, яке працює як укриття. Квартиру можна перепланувати під себе під 2-кімнатну, площа і планування дозволяє. Ми, в принципі, так і планували) В квартирі є: -двохконтурний котел, тому опалення включаєте за бажанням. Насправді квартира дуже тепла, взимку опалення включали не кожного дня) - бойлер в туалеті - електричний підігрів підлоги у ванній та туалеті -сушарка для рушників -кухня з вбудованою посудомийною машинкою та духовою піччю, холодильник - балкон, де є робоче місце та велика шафа для Ваших речей - в коридорі шафа для взуття, для верхнього одягу - в кімнаті диван, величезне ліжко 220*240см з шухлядами знизу, телевізор та шафа - підвіконня низькі, там лежать подушки, де можна полежати, помилуватись краєвидами і почитати книжку. Вся техніка якісна. Ремонт робили для себе, тому все продумано максимально зручно для комфорту. По програмі єОселя ок.

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки бульв., 10в
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії! Продаж 1к квартири (Євродвушка) з ремонтом ЖК Петрівський квартал, бульвар Л.Українки 10В, с. Святопетрівське Площа: 46м2 Поверх: 1/11 Ціна: 62000 $ Квартира з ремонтом, гарним плануванням, світла та затишна. Окрема спальня та велика кухня - вітальня, тепла підлога, посудомийна машина, індивідуальне газове опалення. Укомплектована необхідними меблями та технікою. Розвинена інфраструктура ЖК, місто в місті!Все що потрібно для комфортного проживання поруч. До Києва 5 км. Запрошуємо на перегляд! 📞0668147092 Ірина АН GLOREAL

Лесі Українки бульв., 10В
rieltor.ua

Географія Святопетрівське (Петрівське)