бульв. Кольцова, 14а

Без комісії! Продається розкішна, світла двокімнатна квартира-студія з окремими спальнями, розташована за адресою: Миколи Руденка в сучасному ЖК «Парковий» (бульвар Кольцова). Поверх – 9/23. Загальна площа квартири – 66 кв. Ця квартира втілює найвищі стандарти комфорту та стилю. Ремонт виконано з використанням якісних матеріалів за унікальним дизайн-проектом. Всі роботи з розширення проводилися з використанням екологічно чистих матеріалів і з великою увагою до якості та довговічності, замінені вікна. Квартири продаються з усіма меблями та технікою, що забезпечує неперевершений рівень комфорту та функціональності. Тут ви знайдете все необхідне для комфортного проживання. З вікон квартири відкриваються чудові краєвиди. Розташування ЖК Парковий забезпечує зручний доступ до всієї необхідної інфраструктури: дитячі садки, школи, супермаркети. Це ідеальна пропозиція для тих, хто цінує в житті комфорт, стиль і зручність. Не пропустіть свій шанс придбати цю чудову, світлу квартиру квартиру.

можливий продаж по єОселя
Кольцова бульв., 14а
rieltor.ua

Продається БЕЗ КОМІСІЇ 1кімн. Квартира по бульв. Кольцова 14а, НОВИЙ БУДИНОК ЖК Парковий. Повністю укомплектована і з капітальним ремонтом (труби, електрика). Із меблів: ліжко з матрацом, вбудовані шафи-купе, диван, стійка. З технікі: бойлер, кондиціонер, варильна поверхня, духова шафа, холодильник. Кухня вбудована. Сан вузол суміжний в кахлі. Декілька ліфтів. Чудово розвинена інфраструктура. Будинок зданий в експлуатацію в 2011році.

можливий продаж по єОселя
Кольцова бульв., 14а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається видова двокімнатна квартира в ЖК "Парковий", Борщагівка, вул.Кольцова. Було зроблено перпланування, внаслідок чого отримали велику кухню-вітальню, дві окремі спальні, два санвузла ( в одному ванна, в іншому - душова кабіна), два засклених балкона. Євроремонт. Дві великі шафи-купе для зберігання речей. Чудовий кваєвид із вікон. Квартира двостороння. Лічильники на електроенергію, воду, опалення. Консьєрж. Гарна інфраструктура, поруч ринок "Дніпро", школи, дитячі садочки, магазини АТБ, Сільпо, тренажерні зали, кафе, ресторани, парк "Юність" для прогулянок і відпочинку. Чудова транспортна розвязка, метро - 20хвилин міським транспортом.

Кольцова бульв., 14-А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК Парковий, бул. Кольцова 14 А, велика квартира 67кв.м. з двома окремими кіинатами, та великою кухнеб 20 кв.м. поверх 12, два кондиціонера, посудомийна машина, мікрохвильова пічь, чайник, бойлер, телевізор, двоспальне ліжко, великі два дивани, 2 великих шкафи – купе, у дворі магазин «Сильпо», АТБ, біля будинку зупинка швидкісного трамвая до метро Політехнічний інститут, великий парк з дитячіми та спортивными майданчиками, велодоріжками, є ще своя кладовка, без комісії для покупця, ціна 99900 у.о

ексклюзив
Кольцова бульв., 14 А
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в ЖК Парковий, по бульвару Кольцова, 14 А. Площа 55/25/29 кв.м, 10/23 пов. Раціональне планування: окрема кімната, кухня-вітальня, передпокій, засклена лоджія та просторий санвузол.Перепланування узаконено. Квартира укомплектована усім необхідним для комфортного проживання:бойлер, стиральна машина, холодильник вбудований, посудомийна машина, два телевізори, пліта та духова шафа, мікрохвильова піч. Продаж із меблями та побутовою технікою. Будинок 2010 року, консьерж, відеонагляд, підземний паркінг. Парк Юність поряд з будинком, у пішій доступності парки Інтернаціональний та ім генерала Потапова. Район з розвинутою інфраструктурою: школи, дитячі садочки, ринок “Дніпро” и “Колібріс” , ТЦ “Квадрат”, кінотеатр “Лейпціг”, супермаркети та магазини. Зручна транспортна розв’язка, швидкісний трамвай 3 хв. пішки, поряд з будинком зупинка громадського транспорту.

можливий продаж по єОселя
Кольцова бульв., 14 А
rieltor.ua