Оренда таунхауса в м. Ірпінь, вул. Полтавська, буд.39 Триповерховий таунхаус з двома террасами, укомплектований меблями та технікою. Закрита територія, дитячий майданчик, парковка для автомобілів. Загальна площа – 110/50/35 кв. У таунхаусі виконано якісний ремонт в сучасному стилі. Система водяної теплої підлоги, індивідуальне газове опалення – встановлений двоконтурний котел. Таунхаус повністю укомплектований меблями та побутовою технікою: На 1 поверсі: велика кухня- студія з виходом на терасу, яка облаштована під зону барбекю, обідня зона, гостьовий санвузол (душ), пральна машина. Вбудована кухня з побутовою технікою: посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, варильна газова поверхня, витяжка. На 2 поверсі: Дві окремі кімнати з двома двоспальними ліжками; укомплектована вбиральня, встановлена ванна; гардеробна кімната. На 3 поверсі: гостьова кімната з виходом на террасу з теплою підлогою та неймовірним краєвидом. Комунікації: газ - у будинку; електрика - у будинку вода – централізована; каналізація – централізована. Таунхаус збудований з цегли, утеплений. фасад комбінований - декоративна штукатурка та клінкерна плитка.

Таунхаус з новим ремонтом
olx.ua

Таунхаус 80м2, в Ірпені по вул. Полтавській з 2-ма парко місцями. Якій знаходиться в тихому місці з розвиненою інфраструктурою. В пішій доступності школа, дитячий садочок, зупинка громадського транспорті, магазини різного призначення, центр міста, ЖД вокзал, парк. 1й поверх (прихожа велика, кухня- вітальня, санвузол з душем) 2 й поверх (мансарда) 2 кімнати з виходом на балкон та санвузол з душем. Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел), тепла підлога на першому поверсі. Вода централізована, каналізація септик. Підігрів води бойлер або двоконтурний котел. Меблі будуть куплятися під ваш запит. Можна з тваринами.

Здам таунхаус на Полтавській з новим ремонтом
olx.ua

Таунхауз в оренду Котеджне містечко Сканді Хауз Ціна 💸1000$+комун. Все для життя є. Всі домовленості на перегдяді. Оплата перший місяць+останній +50% агенскі

Кошового Олега вул.
rieltor.ua

Географія Ірпінь