Харківське ш., 21

Продам 2к квартиру без % Харьківське шосе 21 - район Дарницький, Нова Дарниця; - поверх 3 з 9; - площа - 47.4м, житлова – 27.5м, кухня – 6.8м; - висота стелі – 2.52м. Квартира з одним із найкращих планувальних рішень: - роздільними кімнатами, балконом, двостороння; - знаходиться в середині будинку, дуже тепла. З меблями. Газова плита, стиральна машина, мікрохвильова піч, холодильник, броньована дверь. Біля будинку футбольне поле , спортивний майданчик, стадіон «Схід». Вільна парковка. Зони відпочинку : Парк Партизанської Слави, озеро Сонячне. Вдала локація : зупинка трамваю, автобусів, маршрутних таксі у різні напрямки - метро «Дарниця», «Чернігівська», «Харківська» - 15-20 хвилин. В пішому доступі станція міської електрички «Дарниця». Все готово до швидкої угоди. Без додаткових витрат для покупця. Можливий розрахунок у криптовалюті. Телефонуйте і плануйте свій перегляд.

Харківське шосе, 21
rieltor.ua

Харківське шосе,21. Однокімнатна квартира 29 м.кв. 2/9 пов. будинку. Гарний житловий стан, квартира повністю облаштована для комфортного проживання. Є всі необхідні меблі та техніка. Засклений балкон. Чудовий варіант для себе або здачі в оренду. Невеликі комунальні платежі. Праву власності більше 3 років. Ціна: 40 000 у.е .

Харківське шосе, 21
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

У продаж пропонується двокімнатна квартира за адресою Харківське Шосе. Квартира світла та простора, мебльована та укомплектована всією необхідною побутовою технікою. Навколо будинку доглянута територія з дитячими та спортивними майданчиками, парадні чисті з кодовим замком. Відмінно розвинена інфраструктура в пішій доступності є все необхідне для вашого комфортного життя парки, супермаркети, аптеки, ринок, кавярні, гімназія та дитячий садок. Добре розвинена транспортна розвязка поблизу будинку зупинка міського транспорту та за 10 хвилин їзди станція метро Харківська. Телефонуйте, пишіть! Підемо на перегляди!

Харківське шосе, 21
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код обьекту : 312664-19 Вашій увазі пропонується 3 кімнатна квартира на Харківському шосе. Квартира після косметичного ремонту але без меблів, крім кухні, що дозволить зробити так як вам подобається. А розгулятися вашій фантазії є де, квартира доволі простора. Хороший варіант для великої родини що хоче створити собі затишок. Прямо у будинку є ціла низка магазинів + АЗС прямо через дорогу що прибирає необхідність кудись далеко їхати. Але якщо є така необхідність, зупинки громадського транспорту буквально у 100 метрах від будинку. На вибір у вас будуть автобуси, маршрутні таксі та трамваї. Тому дістатись куди завгодно не буде проблемою. Нажаль під єОселею не підходить але під 280,719 та 600 постанову добре підійде. Чекаємо вас на перегляд.

Харківське шосе, 21
rieltor.ua