дор. Фонтанська, 2

Продаж двокімнатної квартири новому клубному будинку! Зданий та заселений! 8 ст. Великого Фонтану. Будинок знаходиться в тихому та престижному місці поблизу моря та пляжу. Площа 39.0 м.кв., поверх 5/5, ціна 38000 $ Стан від будівельників, є балкон. Вільне планування дозволить втілити у реальність будь-яке дизайнерське рішення. Високі стелі 3 метри. Виконано чистову стяжку стелі, встановлені всі прилади обліку, броньовані двері. Своє індивідуальне опалення. 2 контурний казан. У будинку закрито територію. Повна автономія. Поруч вся інформація: магазини, кафе, фітнес клуб, школа, дитячий садок, сквер. Море за 10 хвилин пішки. Можливий показ у будь-який час. Телефонуйте, домовимося про показ.

Фонтанская (Перекопской дивизии) дорога, 2, Сахалинчик, Одесса, Одесская 38000.0 USD
dom.ria.com

Простора однокімнатна квартира з ремонтом у Одесі на Фонтані! У цегляному будинку ЖК "Підкова", що знаходиться на 6 станції Великого Фонтану. Квартира загальною площею 60 кв м, кухня студія 24 кв м та спальня 17 кв м з виходом на засклену лоджію. Чиста, акуратна, з якісним ремонтом Укомплектована меблями та технікою, санвузол суміщений. Вартість 58 000 уе Телефонуйте, відповім на ваші запитання та покажу квартиру!

Фонтанская дорога, 2, Сахалинчик, Одесса, Одесская 58000.0 USD
dom.ria.com

У продажу апартаменти з чарівним виглядом. Комплекс розташований на 13 ст. Фонтану, вздовж траси Здоровя, кілька кроків і Ви на пляжі! Загальна площа 56 кв.м, вільне планування, панорамне скління та простора тераса. Апартаменти на 5-му поверсі 9-ти комплексу. Продаж з переуступки. Телефонуйте, такий вид із вікон важко знайти!

Фонтанская дорога, 2, Сахалинчик, Одесса, Одесская 107000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлагается к продаже 2-х комнатная квартира в Приморском районе на улице Фонтанская дорога/пр-кт Гагарина. 3-й этаж блочно-кирпичного дома. Квартира двухсторонняя. Общая площадь 42, 9м2. Металлопластиковые окна, пол- плитка, ламинат, стены покраска. Газовая колонка. Все необходимое для комфортной жизни рядом: сквер Космонавтов, детский сад-ясли, школа, супермаркеты, ТРЦ Средненфонтанский, остановки общественного транспорта. Железнодорожный вокзал, знаменитый Привоз, море - в пешей доступности!

Фонтанская дорога, 2, Приморский, Одесса, Одесская 38000.0 USD
dom.ria.com

Продається двокімнатна квартира на 6 станції Фонтана з виконаним ремонтом. Розташована на 5-му поверсі, з загальною площею 43 квадратних метри. Все, що ви бачите на фото, залишається. У квартирі є два кондиціонери, бойлер, телевізор, холодильник, підключений WiFi. Меблі включають двоспальне ліжко та диван. Дуже зручна транспортна розвязка. Квартира розташована у другому ряді будинків. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири з вже виконаним ремонтом! код обєкту 526084

Фонтанская дорога, 2, Приморский, Одесса, Одесская 39800.0 USD
dom.ria.com

Продаю свою 2-х кімнатну квартиру в Приморському районі м.Одеси. Квартира в чудовому стані, гарний ремонт, всі поли з підігрівом, повністю замінена вся сантехніка (труби водопроводу та отоплення встановлено нові радіатори). Квартира продається з меблями та технікою та не потребує додаткових капіталовкладень.Встановлено два кондиціонери, дві системи очищення повітря з вулиці, на кухні зроблено приток повітря. В квартирі встановлена сучасна охоронна сигналізація, що підєднана до пульту охорони. Встановлено газову колонку. Квартира знаходиться на Фонтанській дорозі має чудове розсташування не далеко від моря, має чудову транспортну розвязку. Напроти будинку розташований сквер Космонавтів з бюветом. У дворі нашого дому багато паркомісця, великий дитячий садочок, школа, поруч Приморський ліцей та Юридична академія та інш. В будинку встановлено домофон та доглянутий чистий підіїзд. В наявності за окрему плату також гараж в кооперативі, що поруч. Все дуже зручно для життя до моря 15 хвилин на трамваї. Продаємо терміново у звязку з переїздом до більшої квартири.

власник
Фонтанская дорога, 2, Большой Фонтан, Одесса, Одесская 55000.0 USD
dom.ria.com

Id 24263 Квартира в районі Середньофонтанської площі. У квартирі виконано капітальний ремонт. Повністю поміняно сантехніку та труби, встановлені нові радіатори. Квартира з двома балконами, обидва розкриті, тим самим збільшивши площу і кухні та спальні. Санвузол поєднаний, фанерований. Ця квартира не потребує більше жодних вкладень. У кроковій доступності парк Космонавтів, бювет, супермаркет, безліч магазинів та кафе. Чудова транспортна розвязка. Телефонуйте!

Фонтанская дорога, 2, Приморский, Одесса, Одесская 55000.0 USD
dom.ria.com