1-го Мая улица, 40-Б

Однокімнатна квартира в новому зданому будинку ЖК «Кольоровий бульвар»! Квартира після будівельників, не зіпсована ремонтом! Встановлено металопластикові вікна, броньовані двері. Зроблено ел.розводку, стелю та стіну зашиті гіпсокартоном. Упорядкований двір, закрита прибудинкова територія з обладнаними дитячими майданчиками та алеєю з фонтаном. Розвинена інфраструктура, гарна транспортна розвязка створять комфортні умови для проживання. За 10 хвилин від будинку знаходиться парк Молодіжний, в 20 хвилин пішки розташований центральний пляж міста Чорноморськ!

1-го Травня вул., 40б
rieltor.ua

Зайти та залишитися! До нас заглянула новенька та дуже шикарна двохкімнатна квартира. Тільки після ремонту, з новою технікою та якісними вбудованими меблями. Потрапивши в квартиру, Ви не захочете її залишати - настільки вона затишна, світла, тепла. Кімнати окремі, є лоджія, підлоги з підігрівом, італійська плитка на підлозі, сантехніка і двері від брендових фірм. Середній поверх, вид на бульвар, і прогулянкові зони. Територія комплексу закрита та охороняється. На цокольному поверсі є своя комора 6 м2, внесений перший платіж в паркінг. Скільки коштує ваш комфорт? Квартира в новобудові з повним фаршем готова до продажу і чекає своїх нових власників, дзвоніть!

1 Мая улица, 40Б, Ильичевск, Черноморск, Одесская 65000.0 USD
dom.ria.com

1 Мая улица, 40Б, Ильичевск, Черноморск, Одесская 70000.0 USD
dom.ria.com
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Однокімнатна квартира в новому зданому будинку ЖК «Кольоровий бульвар»! Квартира після будівельників, не пошкоджена ремонтом! Встановлені металопластикові вікна, броньовані двері. Зроблена ель.розвідка, стеля і стіна захищені гіпсокартоном. Дворучний двір, закрита прибудова територія з обладнаними дитячими майданчиками і алеєю з фонтаном. Розвинена інфраструктура, хороша транспортна розвязка створить комфортні умови для проживання. В 10 хвилинах від будинку знаходиться парк Молодіжний, в 20 хвилинах пішки розташований центральний пляж міста Чорноморськ! Покази в зручний для Вас час!

ул. 1 Мая, 40Б, Ильичевск, Черноморск, Одесская 29000.0 USD
dom.ria.com

География, Черноморск