вул. Шолуденка, 1в

Без Комісії!!! Код квартири 24895155 Продається 1-кімнатна квартира з сучасним стильним ремонтом, розташована на 8-му поверсі житлового комплексу у Шевченківському районі ЖК "Повітрофлотський квартал". Житло знаходиться на закритій території з системою охорони та відеоспостереженням, що забезпечує максимальний рівень безпеки для мешканців. Крім того, в будинку працює консьєрж, що додатково забезпечує комфорт та зручність життя. Житловий комплекс має власний підземний паркінг, куди можна спуститися ліфтом. Ця квартира ідеально підходить для особистого життя та інвестування під оренду, оскільки може приносити дохід від 600-750 доларів щомісяця. Розташувана недалеко від метро, всього 10 хвилин пішки, робить цю пропозицію особливо привабливою для орендарів. Будинки комплексу утворюють закритий та затишний двір з дитячими та спортивними майданчиками, чудовими місцями для відпочинку й, найголовніше - ніяких машин. Планування квартири дуже практичне: вона складається з окремої спальної кімнати та кухні-студії з додатковим спальним місцем, що робить її ідеальним варіантом для однієї особи або молодої сімї. Квартира укомплектована сучасною технікою та всім необхідним. Можно сміливо заїхати та жити Житловий комплекс відноситься до класу комфорт, його спорудження базується на монолітно-каркасній технології, що гарантує високу якість та надійність будівлі. За більш детальною інформацією та відео оглядом, звертайтесь за вказаним номером.

Шолуденка вул., 1В
rieltor.ua

Без комісії! До вашої уваги пропонується видова квартира в будинку бізнес класу. У квартирі виконано якісний дизайнерський ремонт із використанням матеріалів провідних світових брендів. Повністю оздоблена всією побутовою технікою та меблями. Вбудовані шафи. Тепла підлога. Район із добре розвиненою інфраструктурою. Піша доступність метро політехнічний інститут, поряд є абсолютно все для комфортного життя. Закрита територія, що охороняється. Відмінне інвестиційне вкладення, ідеально підходить як для життя, так і для оренди. Оперативний показ у зручний для вас час. На додатковий запит пересилаю відео. Дзвоніть із задоволенням відповім на всі запитання. Ключі на руках.

можливий продаж по єОселя
Шолуденка вул., 1В
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без Комісії!!! Код квартири 25042827 Продається пентхаус , 2-кімнатна квартира, з великою кухнею 33 м2, з сучасним стильним ремонтом, розташована на 24-му поверсі житлового комплексу у Шевченківському районі ЖК "Повітрофлотський квартал". Житло знаходиться на закритій території з системою охорони та відеоспостереженням, що забезпечує максимальний рівень безпеки для мешканців. Крім того, в будинку працює консьєрж, що додатково забезпечує комфорт та зручність життя. Житловий комплекс має власний підземний паркінг, куди можна спуститися ліфтом. Ця квартира ідеально підходить для особистого життя та інвестування під оренду, оскільки може приносити дохід від 950 доларів щомісяця. Розташувана недалеко від метро, всього 10 хвилин пішки, робить цю пропозицію особливо привабливою для орендарів. В квартирі встановлена віконна система "гармошка Reynaers без кута", це унікальність цієї квартири, що робить повноцінну відкриту терасу з панорамним виглядом на місто. Будинки комплексу утворюють закритий та затишний двір з дитячими та спортивними майданчиками, чудовими місцями для відпочинку й, найголовніше - ніяких машин. Планування квартири дуже практичне: вона складається з двох окремих спалень, та кухні-студії з додатковим спальним місцем 33м2, два санвузли, окремі гардеробні що робить її ідеальним варіантом для сімї. Квартира укомплектована сучасною технікою та всім необхідним для життя. Можно сміливо заїхати та жити Житловий комплекс відноситься до класу комфорт, його спорудження базується на монолітно-каркасній технології, що гарантує високу якість та надійність будівлі. За більш детальною інформацією та відео оглядом, звертайтесь за вказаним номером.

можливий продаж по єОселя
Шолуденка вул., 1В
rieltor.ua