вул. Челябінська, 5б

Найкраща пропозиція! Без комісії для покупця. Продається 2-х кімнатна квартира вул. Челябінська (Пантелеймона Куліша) 5-б, Дніпровський район, Нікольська СлобІдська, метро Лівобережна. Розташована на 6 поверсі, загальна площа – 51 кв.м, житлова – 30,5 кв.м, кухня 9 кв.м. Кімнати роздільні, с/в окремий. Квартира дуже тепла, в гарному житловому стані, встановлені металопластикові вікна, броньовані двері, великий балкон з виходом із двох кімнат. Будинок знаходиться в зеленій зоні, дуже чисте і охайне парадне та прибудинкова територія. Поруч з будинком вся необхідна інфраструктура: школа, дитячі садки, поліклініки та лікарні, супермаркет Сільпо, ТРЦ Комод, різноманітні магазини, ринок, відділеняя банків та Нової пошти, аптеки, дитячий та спортивний майданчики, фітнес-клуб, Русанівський канал, безліч затишних кафе та ресторанів. Біля будинку зупинки громадського транспорту. До метро Лівобережна 8 хвилин пішки. Розглядаємо Програми та Сертифікати. Телефонуйте, щоб дізнатися більше деталей та домовитися про перегляд.

ексклюзив
Пантелеймона Куліша вул. (Челябінська), 5б
rieltor.ua

Никольская Слободка, улица Пантелеймона Кулиша ( Челябинская) 5 Б, продается 3-х комнатная квартира, 96 серия, все комнаты раздельные. Удобная двухсторонняя планировка, 65,5/41,9/8, 6 эт/9 эт, лоджии застеклены. Квартира в жилом состоянии, обои, паркет. Санузел раздельный, плитка. Развитая инфраструктура, рядом магазины, супермаркеты Сельпо, АТБ, Novus,магазины, кафе, Зона Здоровья, метро Левобережная.

Левобережная метро, Пантелеймона Кулиша ( Челябинская) 5Б!
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Власник. Чистий продаж. У квартирі ніхто не зареєстрований. Звільнення протягом 10 днів. 3 кімнатна квартира на Челябінській 5б. 6 поверх. Тихий двір. У квартирі зроблено капітальний ремонт у 2020 році. Метро 8-10 хв. пішки, школа 2 хв. пішки, дитячі садки 2 хв. пішки, парк Перемоги 10 хв. пішки, Церква та Дніпр.зона здоровя 10 хв. пішки. Утеплена по периметру, 2 балкони засклені, на підлозі ламінат, нові меблі та техніка (є документи та гарантія). У ціну входять усі витрати на переоформлення. Продаж з меблями та технікою!

власник
Продаж 3к.кварт.(69м.)вул. Пантелеймона Куліша (Челябинская) 5Б
olx.ua