ул. Цветаевой, 13

Будинок із червоної керамічної цегли, клас люкс-комфорт. Індивідуальний лічильник опалення на квартиру(дуже вигідно). Супер якісний євроремонт, робили для себе, гарний дубовий паркет, керамічна плитка з підігрівом. Зручне планування, два санвузли, кутова ванна + душкабіна, 2 кондиціонери Panasonic, дуже потужні, 2 просторі спальні (21м2+16,2м2 і вітальня 24м2, кухня 20м2 з холом, 2 величезних лоджії, є вихід з кухні, велика гардеробна . Нові сучасні кухонні меблі з технікою провідних європейських виробників, посудомийна машина. В будинку 4 ліфти (2 вантажних), консьєрж, відеоспостереження.У дворі парковка + підземний паркінг. магазини, церква, відділення банків, салони краси, спортивні клуби, Спортлайф з басейном) Поруч прекрасний парк "Молодіжний". Гарна та зручна транспортна розвязка - багато комунального транспорту та маршруток у всі кінці Києва. Розташування будинку в чистому та зеленому районі Києва. Один власник. Чистий продаж. Перегляд у зручний для Вас час. 145000у.е.

вул. Олександри Екстер, 13
rieltor.ua

Продается 1- комнатная квартира в отличном состоянии с хорошим ремонтом и мебелью. Комната 22 кв.м., кухня 20 кв.м. Этаж 15. Счетчики на тепло и воду. Кондиционера нет, но в стене проложены магистрали и питание для его установки. Балкон застеклен и обшит вагонкой. В квартире никто не прописан, один собственник, он же продавец. Вся мебель и техника остаётся покупателю

владелец
Екстер Олександри  вул. (Цвєтаєвої Марини), 13
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Теплий монолітно-каркасний будинок, квартира з якісним ремонтом, оснащена меблями та технікою, вбудована кухня та побутова техніка провідних виробників, санвузол облицьований кахлем, якісна сантехніка, балкон засклений. Чистий, охайний під’їзд, є консьєрж та підземна парковка будинок знаходиться в районі з гарно розвиненою інфраструктурою, поруч магазини, парки, алеї, гарна транспортна розвязка.

2к 85кв вул. Олександри Екстер (Цвєтаєвої Марини) буд.13
olx.ua