вул. Угорська, 14

Продаж 2-ох кім квартири в новобудові по вул. Угорська , ЖК Софіївка. Кухня студіо + 2 ізольовані кімнати. Квартира розташована на 8-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Квартира з ремонтом. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Панорамні вікна. Продається з меблями та побутовою технікою. Посудомийка. Гардероб. Хороший район. Розвинена інфраструктура.

Угорська вул., 14
rieltor.ua

До вашої уваги 2-кімнатна квартира в новобудові з якісним дизайнерським ремонтом по вул. Угорській на Сихові. За останній час ціну суттєво зменшено! Новобудова - ЖК Мальви, зданий у 2019му році, цегляні стіни, монолітно-каркасна технологія будівництва. Встановлене індивідуальне газове опалення. Простора кухня обладнана усією необхідною технікою. Передбачено спальне місце для гостей у вигляді шафи - ліжка, яке не займає багато місця. Квартира розташована на 10му поверсі з приємним краєвидом, вікна виходять у затишний двір. Необхідна інфраструктура в межах 100м, до центру 15-20хв. За 1.5км знаходиться Стрийський Парк і за 1 км парк Залізна вода. Уся техніка кухні та усі меблі входять у вартість. Не зволікайте, телефонуйте і організуємо огляд!

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Продам 1-кім.квартиру,ЖК по вулиці Угорська 14 Проєкт від: Новий Львів ZHK po vulytsi Uhorsʹka 14 Proekt vid:Novyy Lʹviv Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 4-му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 41 м.кв.,житлова - 20 м.кв., кухня - 11 м.кв. Зданий в експлуатацію. Квартира чудово підходить як для проживання молодої сім, ї, так і для здачі в оренду. Квартира в такому стані як на фото. Ремонт робився для себе, отже все якісно, також хороша сантехніка. З квартири-студії легко можна зробити окремо кімнату і кухню. Будинок повністю заселений, отже ремонтні роботи не будуть вам заважати насолоджуватись проживанням в квартирі. квартира розташована в середньому під, їзді, не кутова.,право власності Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 80 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Угорська вул., 14
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1 кімнатна квартира в новобудові по вул. Угорська Здана і заселена новобудова Стяжка , поштукатурені стіни , індивідуальне опалення котел. Балкон

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Продаж квартир у новобудові по вулиці Угорська 14. ЖК Новий Львів. Дві однокімнатні квартири в одному під’їзді розташовані одна під одною на останніх поверхах будинку. Легко зʼєднуються в одну дворівневу квартиру. Код квартири - #27043807 На території комплексу магазини , парковки , дитячий майданчик , тренажерний зал. Поряд розташована вся потрібна інфраструктура- зупинки громадського транспорту, заклади , магазини , аптеки , приватна школа , церква.

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Продаж 2кім в новобудові по вул. Угорська ЖК Мальви. Зроблений якісний ремонт. Квартира знаходиться на 3/10 поверсі.Загальна площа квартири - 64кв.мОпалення-індивідуальне газове.Підігрів підлоги у ванній кімнаті.Квартира продається з меблями та побутовою технікою.На балконі є кладовка АН Golden city 0971765573 Надія

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Зміна ціни! 180000 дол. Продаж розкішної трикімнатної квартири з дизайнерським дорогим ремонтом в новобудові по вул. Угорська . Цегляний будинок. Індивідуальне газове опалення. Хороша шумоізоляція. Квартира двостороння, сонячна і світла, не кутова. Розташована на 6 поверсі з 9. Загальна площа 85м. 2 засклені утеплені балкони. Залишаються всі меблі та техніка включаючи кондиціонери, посудомийку, телевізори, холодильник і т.д. Ціна 180000$ . АН Ваш ріелтор. 0663099718 в, 0972267853

Угорська вул., 14
rieltor.ua

НОВА ПРОПОЗИЦІЯ НА РИНКУ! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! На продаж пропонується 2-кімнатна квартира в ЦЕГЛЯНІЙ ЗДАНІЙ новобудові у ЖК Софіївка. Софіївка - це сучасний ЖК комфрт класу з відеонаглядом по всій території, власною інфраструктурою, дитячими та спортивними майданчиками. Якісне будівництво! Зручний 2-ий поверх 10-ти поверхівки. 72 кв.м. простору та світла. Велика кухня 18 кв.м. Роздільний санвузол. Квартира дуже тепла. Утеплений мінеральною ватою фасад будинку + індивідуальне газове опалення. 0-цикл.Отже, Ви зможете втілити власні мрії щодо дизайну! Локація - супер! Мікрорайон Новий Львів! Розвинена інфраструктура та дуже зручна транспортна розвязка. Звідси легко добратися до центру. У пішій доступності знаходяться парки Стрийський», «Залізна вода» та «Снопківський», тут спокійно та затишно. Ціна 118000$. Для прямого покупця - без комісії! Телефонуйте для запису на перегляд та станьте власником цієї чудової квартири!

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири по вул.Угорська -14 ЖК Софіївка. Будинок зданий є право власності. Кімнати ізольовані, санвузол роздільний, присутній балкон та лоджія. Проведені всі комунікації: водопостачання, електрика, гас, Встановлений двоконтурний котел, радіатори обігріву, вхідні броньовані двері, вікна. На все встановленні лічильники. Тепла підлога, стяжка. Загальна площа-85.3 поверх-3/9 Житловий комплекс складається з 11 будинків.Перші поверхи задіяні під комерційні приміщення де розташовано безліч магазинів, аптек, фітнес клуб, спортивний зал, дитячій садок, тощо. Ціна:128000$ Зацікавила пропозиція? Звертайтесь за додатковою інформацією за номером, в любий час.

Угорська вул., 14
rieltor.ua

Продаж від власника •Продаж 2-кімнатної квартири ,у зданій новобудові по вул.Угорська 14 •Останній поверх ! •Ціна 1000$ за 1м/кв. •Продаж по переуступці. •Більш детальніше за телефоном •Продаж від власника . •06******78 Тарас НЕ СПІВПРАЦЮЮ З РІЄЛТОРАМИ!!

власник
Продаж 2-кімнатної квартири по вул. Угорська 14
olx.ua

Новобудова здана , 0-цикл, всі комунікації підключені, котел газовий та батареї , не кутова, санвузол разом, балкон з кухні , електрика розведена, сонячна.Без сп.

Венгерская улица, 14, Сыховский, Львов, Львовская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2 кімнатної квартири, вул. Угорська ЖК Мальви БЕЗ Комісії -Квартира двохрівнева -Запрошуємо вас до ознайомлення з можливістю придбання прекрасної 1-кімнатної квартири, розташованої на вулиці Угорська у житловому комплексі "Мальви". -Характеристики квартири: -Розташування в живописному місці біля паркової зони, що надає можливість насолоджуватися природою та свіжим повітрям. -Ціна продажу: 81 870 доларів США. Не пропустіть свою можливість стати власником цієї чудової квартири!

Венгерская улица, 14, Сыховский, Львов, Львовская 81870.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-927-796-DR. Пропонуємо квартиру у Новому Львові по вулиці Угорській. 3-кімнатна квартира з євроремонтом, площею 83 м². Квартира з кухнею-студією 15 м². Комфорт-клас, 3 поверх 10-поверхового будинку. В житловому комплексі є: - гостьовий та підземний паркінг - дитячий майданчик - кафе, салони краси, магазини - зручна транспортна розвязка Швидкий доступ до всієї інфраструктури міста. Це ідеальне рішення для тих, хто шукає затишного та сучасного житла. Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири!

Венгерская улица, 14, Новый Львов, Львов, Львовская 120000.0 USD
dom.ria.com