ул. Русовой, 7

Продам 1-к.кв в ЖК Патриотика. Можно по программе Е—Оселя! ул.Софии Русовой 7. Общая площадь квартиры 38 м2, комната 18 м2, кухня 9 м2. Расположена на 20 этаже 25-ти этажного дома. Квартира очень светлая, уютная, оснащенная полностью подготовлена для комфортного проживания. В доме консьерж. Наземный паркинг рядом с домом. Хорошо развита инфраструктура: в пешей доступности школа, детский садик, магазины, аптеки, отделения банков и многое другое для комфортного проживания. Рядом 2 озера . Удобная транспортная развязка, ближайшая станция метро Осокорки 15 минут ходьбы.

возможна продажа по єОселя
Софії Русової вул., 7
rieltor.ua

Подам 1 кімнатну квартиру в дуже комфортному ЖК Патріотика на вулиці Софії Русової 7, на 25му поверху, 25ти поверхового будинку.2017 року побудови. Поруч все необхідне для комфортного проживання - школа, дітячій садок, майданчики, озеро, паркова зона, супермаркети, аптекі, зупинка транспорту, метро 10 хв. пішкі, та інша інфраструктура лівого берега Київа. Гарний від з вікна, дуже тепла. загальна площа 37 кв.м. Виконан високоякісний ремонт, встановлена коштовна сантехніка, та всі необхідни додаткови прилади для комфортного проживання. Фасади кухні натуральна деревина - черешня. Встановлен інверторний кондіціонер, бронована вхідни двері, деревьяні внутішні двері, вікна - трикамерний склопакети. Стіни - флізелінови обої, поли - ламінат, кахель, керамограніт. Проведений інтернет і тв.. Все, що зображено на фото - залишается новому власнику. Квартира готова для проживання. Продаж від власника без комісії, документи готови для проведення угоди, прописаних немає. Вартість - 60 000 долларів.

владелец
возможна продажа по єОселя
Софії Русової вул., 7
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

ТІЛЬКИ ГОТІВКОВИЙ РОЗРАХУНОК! ЖК Патріотика - сучасний квартал в якому є все необхідне для життя! Школа, дитячий садок, метро Осокорки, ТРЦ Аладін та ТЦ Піраміда, гипермаркет "МЕТРО". В квартирі охайний житловий стан. Є диван, ліжко, шафа, кухня з технікою, в санвузлі бойлер та пральна машина. Чудовий вид з вікон. Перегляди за попердньою домовленістю. КОЛЕГАМ ПРОХАННЯ НЕ ДУБЛЮВАТИ ОГОЛОШЕННЯ!

Софії Русової вул., 7
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж однокімнатної квартири. Вул. Софії Русової 7. Продажа 1 комнатной квартиры ул. Софии Русовой 7.Осокорки/Позняки. Дарницький район. Новий будинок 2018 року. Дуже зручне та правильне планування. Квартира взимку тепла. 24/25 пов. Меблі та побутова техніка по домовленості. Будинок знаходиться в новому районі з розвиненою інфраструктурою. Тут є все: супермаркети, торгівельні центри, гіпермаркет "Епіцентр", "Метро", лікарні, поліклініки, банки, салони краси, озеро з прогулянковую зоною, ріка Дніпро, метро Осокорки, Позняки. Документи чисті.

Софії Русової вул., 7
rieltor.ua

Світла, простора квартира у новозбудованому будинку. Квартира з ремонтом від забудовника, на стінах шпалери від забудовника, на підлозі лінолеум, в санвузлі зроблене оздобленя за власними вподобаннями, якісна плитка, та сантехніка, встановлений бойлер, встановлені лічільники. Поруч розвинена інфраструктура, магазини, садочки, школа, ТРЦ. Озера, парк із зонами відпочинку, гарний краєвид з вікна.Правово власності.

возможна продажа по єОселя
Софії Русової вул., 7
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири ЖК Патріотика вул Русової 7. Площа 37 м.кв. 5поверх. Квартира повністю укомплектована меблями. Також залишається техніка: пральна машина, холодильник, бойлер. Зручна інфраструктура та транспортна розвязка. До метро Позняки / Осокорки пішки 10 хв. За будинком зупинка громадського транспорту , маршрутне такси номер 545, 407, 42 автобус. Для вашого авто 4ох поверховий паркінг одразу біля будинку. Поряд АТБ ,Новус, Фора. Багато дитячих та спортивних майданчиків. В 5 хвилинах від будинку каскад з озер та облаштовані пляжі для відпочинку. Ближні вулиці Гмирі Бажана Чавдар Русової Ващенко Григоренко Гмыри Русовой ЖК Патріотика Молодіжний Комісія

Софії Русової вул., 7
rieltor.ua

Без % продаж 2-х кімнатної квартири на вулиці Софії Русовій 7. Квартира розташована на 22-му поверсі 25-ти теплого нового сучасного термо-будинку. Будинок 2018 року. Площа 55/29/9. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Два кондиціонера C.H. смарт TV, диван, ліжко, письмовий стіл, чотири шафа-купе, та великий гардероб-кладовка для зберігання речей.На кухні: вбудована кухня, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, дуже зручний мякий диванчик, також з кухні вихід на просторий балкон з панорамними вікнами який може використовуватися під кабінет. Ванна кімната: бойлер, пральна машина, меблі для ванної кімнати. Перевага цього будинку мінімальні комунальні платежі лічильники стоять на все. Найбільша безкоштовна стоянка у дворі плюс поряд з будинком паркінг, що охороняється. У дворі та в підїздах у ліфтах стоять камери відеоспостереження, консьєрж. Відміна інфраструктура, поряд два метро Осокорки та Позняки 10 хвилин пішки. Поруч магазини, три великих супермаркета ФОРА, NOVUS, АТБ. Школи, дитячі садки, В п’яті хвилина ходьби знаходяться ліс та три озера, с піщаними пляжами, та зонами барбекю та відпочинку. Ціна 83900 $ Без комісії з покупця. Торг

владелец
возможна продажа по єОселя
Софії Русової вул., 7
rieltor.ua

Продаж видової 3-х кімнатної квартири з новим дизайнерським ремонтом по вулиці Софії Русової 7. Квартира розташована на 19-му поверху 25-ті теплого будинку. Площа квартири 85/48/17,5 м2 Велика кухня 17.5 м2 мрія любої домогосподині. Новий ремонт, зроблений два роки тому ремонт робився для себе, тепла підлога, побутова техніка BOSCH поверхня з духовкою, посудомийна машина холодильник, змішувачі та сантехніка німецького виробника Hansgrohe, фильтр обратного Осмоса, кондиціонер, пральна машина, бойлер на 80 літрів. Нова кухня та меблі, у квартирі встановлена сигналізація AJAX. Термодім, дуже теплий, мінімальні комунальні платежі, лічильники встановлені на все. Будинок вівся в експлуатацію у 2018 році. Два сан вузли. Балкон з панорамними вікнами з мальовничим краєвидом на озера та на ліс. Вхідні двері броньовані. В парадному консьєрж, встановлено відеоспостереження. Дуже гарно місце для життя та відпочинку, поряд з домом три озера з пляжем та зонами відпочинку. Метро Осокорки 12 хв пішки, метро Позняки 15 хв пішки. Біля будинку є Новус, Фора та АТБ, Епіцентр та Метро. Школи та дитячі сади. Ціна 129 900 у.е. Комісія 3 %

возможна продажа по єОселя
Софії Русової вул., 7
rieltor.ua

Продається світла 1-кімнатна квартира у ЖК "Патріотика" на вулиці С. Русової 7. В новому утепленому будинку на видовому поверсі.Площа 37/ 17/ 8.8, 15й поверх в 25. Якісний ремонт робили для себе.Квартира ніколи не здавалася в оренду,дуже тепла і продається з усіма меблями і технікою.балкон засклений. Є лічильники на світло, воду та тепло, прекрасний краєвид на правий берег, на озеро,приватний сектор та дачі. Район з відмінною інфраструктурою: ТРЦ,супермаркети, ресторани, школи, дитячі садочки. Метро Осокорки 10хв. Позняки 15 хвилин пішки.Один власник 5 років.Чиста продаж.Ціна 67000у.е+комисия

Продажа 1к-квартири ,метро Осокорки,Софії Русової , Дарницкий район
olx.ua

Продаж стильної однокімнатної квартири з ремонтом. Квартира розташована на 8 поверху 25 поверхового термобудинку. Шикарна світла квартира, укомплектована абсолютно всіма необхідними меблями та технікою. Підлога з підігрівом майже по всій квартирі. Бойлер, кондиціонер, пральна машина, духова шафа, варильна панель, холодильник, кухонний гарнітур, посуд, меблі, рушники, виделки, ложки. ЖК Патріотика, вул. Софії Русової, буд. 7 - зручне розташування, чудова транспортна розвязка, поруч магазини, 3 ліфта (2 пасажирські та 1 вантажний), поруч озеро, новий дитячий садочок, гімназія "Київська Русь",ТЦ"Novus", "Аркадія", медичний центр "Борис", фітнес центр "Sport Life", Євробазар. до станціі метро "Осокорки" , «Позняки» 15 хвилин. Від власника, без комісії.

Продається затишна однокімнатна квартира
olx.ua

Неймовірно крута оселя в житловому комплексі Патріотика. Світла, затишна, облаштована всім необхідним. До метро 15хв пішки. Підходить під державні програми єОселя, єВідновлення, постанови та інші держпрограми. ( будинок 2017року) 1 власник, боргів немає Квартира знадиться в ЖБ Верховина на 24 поверсі, з якого відкривається неймовірний вид на озера. На балконі зроблена лаундж зона де можно релаксувати попиваючи свою улюблену каву. В квартирі ремонт робився для себе, продумано все до дрібниць. Нажаль події в нашій країні заставили змінити свої плани на життя та продати. Нові власники - будуть дуже задоволені. В квартирі є прихожа, диван, обідній стіл, спальня зона ( відокремлена від гостьової). Кухня зроблена під замовлення , все на доводчиках. Краще 1 раз побачити - телефонуйте зараз - подивимось декілька варіантів одразу ( аналоги є) і зможете вибрати те що шукаєте.

Продам шикарну 1к ВИГІДНО ЖК Патріотика Русової 7 Дарницький є відео
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом і меблями по вул. С. Русової 7 від ВЛАСНИКА. В квартирі є все необхідне - заходь та живи! До метро Осокорки 12 хв пішки. Поруч з домом озера.

владелец
Продам однокімнатну квартиру з ремонтом і меблями єОселя
olx.ua

ЕКСЛЮЗИВ!!! єОселя, єВідновлення. Вашій увазі пропонується продаж видавої 1 кімн. квартири вул. Софії Русової, 7. м. Позняки Дарницький район. ЖК ПАТРІОТИКА Квартира розташована на 7 поверсі 25 повехового будинку. Будинок 2018 року. Загальна площа квартири 387кв.м., житлова 17 кв.м. та кухня 8 кв.м. Капітальний з ремонтом, лічильники на все, засклений просторий балкон. Квартира дуже тепла. Всі меблі та техніка залишаються в квартирі, а також охоронна сигналізація AJAX. Поруч із будинком ви зможете знайти безліч дитячих майданчиків, дитячий садок, школу, медичні центри, сімейні кафе, кавярня прямо у підїзді на першому поверсі. А також біля будинку знаходиться зупинка громадського транспорту, Новус, Фора, АТБ, Нова пошта, Укрпошта, Банки, каскад із озер та все необхідне для життя. Документам більше 3-х років. Зручна локація і розвязка, багато магазинів, дитячі майданчики. До м. Позняки 10 хв. пішки Комісію за послуги 3% сплачує покупець. Перегляди за домовленністю.

єОселя, єВідновлення  1к кв-ра вул. Софії Русової, 7 м. Осокорки
olx.ua