вул. Соборна (3-го Інтернаціоналіста), 126

Ірпінь, вул. Соборна ЖК Капітал 2-х кім. квартира Площа 63 м2 Поверх 5/10. Ремонт, техніка, меблі, тепла підлога, є вихід під кондиціонер. Іпотека, Сертифікат ТАК Ключі на руках, набирай! Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку квартиру в Ірпені, Бучі і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором квартири, набирайте або пишіть коли буде зручно

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 126
rieltor.ua

ЖК «Капітал» Ірпінь, вул. Соборна 126 2к квартира, заг. площа 65м2, 7/10пов. Квартира з ремонтом, в гарному стані, автономне опалення (2-х конт. газовий котел), тепла підлога, залишаються всі меблі та техніка. Центр міст, поруч вся необхідна інфраструктура (парки, школи, магазини, банк, садочок і т.д) Мінімальне оформлення 2% Можна в іпотеку або під сертифікат

Продам 2к квартиру навпроти парка Дубки, іпотека, сертифікат
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається квартира з ремонтом. Площа квартири 52 м2 В центрі Ірпіня. Навпроти парку Дубки. Дуже гарний район з максимально зручною локацією. Поруч є все необхідне для комфортного проживання в даному будинку. Зручна транспортна розвязка. В квартирі зроблений новий якісний ремонт. Повністю умебльована та з вбудованою технікою. Приїжджайте на перегляд. Телефонуйте за зазначеним вище номером телефона.

Соборная улица, 126, Ирпень, Ирпень, Киевская 68500.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудова квартира з якісним ремонтом в найкращій локації .З усією необхідною для життя інфраструктурою.Чудова транспортна розвязка.Швидкий виїзд на Киїа. Продаж тільки за готівку.

Соборная улица, 126, Ирпень, Ирпень, Киевская 68000.0 USD
dom.ria.com

Нова у продажу квартира з дизайнерським рішенням. Ремонт робили виключно для себе, все якісне, дороге та стильне. Квартира максимально укомплектована меблями та технікою. Все в дуже хорошому стані. Опалення - індивідуальне газове, є тепла підлога. кухня на замовлення, дорога фурнітура. Вся техніка вмонтована. Зручне планування, санвузол роздільний, є лоджія з додатковим місцем для відпочинку. Сусіди проживають, будинок не пошкоджений. Можливий продаж під державну програму. Оформлення- мінімальне. 2 хв до парку Правика, 7 хв до Парку Дубки та парку Незнайка. В пішому доступі школа, дитячий садочок та поліклініка. Перегляди за домовленістю, телефонуйте.

Соборная улица, 126, Ирпень, Киевская 68500.0 USD
dom.ria.com

Дослідити місцевість

Географія Ірпінь