ул. Данченко, 34

Продам 2-кімнатну квартиру на вулиці Сергія Данченка, 34. Є вбудована побутова техніка: посудомийна машина, духова шафа, індукційна плита, холодильник, кондиціонер, мікрохвильова піч, витяжка, бойлер, пральна машина, телевізори. Все купувалося для власного користування, а не для продажу. Все є новим. У квартирі є 2 окремі кімнати та засклений балкон. Також поруч знаходиться ТРЦ "Ретровіль" - великий розважальний центр, пологовий будинок, поліклініки для дорослих та дітей, церква та зручне транспортне сполучення в усі сторони Києва.

Сергія Данченка вул., 34
rieltor.ua

Світла затишна квартира в ЖК "Новомостицько -Замковецький". Зроблено частковий ремонт: підлога, стелі, стіни, сантехніка, вікна, радіатори (балкон не засклений). Вид з вікон - у двір. Чисте парадне, добре розвинена інфраструктура, зручна транспорта розвязка.

возможна продажа по єОселя
Сергія Данченка вул., 34
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продається однокімнатна квартира за адресою Сергія Данченко, 34. Будинок побудований з високоякісних матеріалів, вільна парковка, поруч садочок, школа. Квартира з ремонтом, у квартирі лишається доробити деякі нюанси і заїхати для щасливого проживання;-) Запрошуємо на перегляд та придбання. ID: 70495

Сергія Данченка вул., 34
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонується дворівнева видова (на Оболонь та Дорогожичі) квартира з дизайнерським ремонтом, все продумано до дрібниць(Ергономічне планування).Використовувались якісні матеріали:плитка, сантехніка Іспанія, меблі під замовлення фарбований мдф Egger, сходи-ясень на звареному каркасі.Техніка відомих світових брендів, система антипотоп, 4 кондиціонери, сигналізація, ролети на пульту, електрокарнизи, електрокамін, датчики руху.Пральня\комора, гардеробна, кабінет.Розвинена інфраструктура.

Сергія Данченка вул., 34
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири. 42/18/10, 2/16пов. стан- після будівельників. Квартира простора, індивідуальне опалення. Ціна 49500. Комісія агентства 3%

С. Данченко 34. Продаж однокімнатної.
olx.ua