вул. Софії Русової, 3а

Київ, Русової Софії, 3а, транспорт: ст.М"Осокорки""; ЖК"Патріотика", будинок "Вінничка", будинок знаходиться в зеленій зоні, розвинута інфростуктура, поруч парковка під охороною, пору садок, школа, супермаркет. Будинок під цілодобовою охороною. 2к, 1-й поверх, площа: 65\32,5\10,5. Продається двокімнатна квартира на високому першому поверсі з якісним ремонтом і повною комплектацією, оздоблена меблями та всією необхідною технікою. 2 кондиціонера. Гарний варіант для життя та під комерцію, можливий окремий вхід! Вікна виходять на спортивний і дитячий майданчики. Є закритий тамбур для зберігання речей при вході в приміщення, чудовій будинок і дружні сусіди. Ціна: 110 000 USD. Ірина. Розглядаємо продаж під є-оселю/держ програми/сертифікати.

можливий продаж по єОселя
Софії Русової вул., 3а
rieltor.ua

Русової Софії, 3а, ЖК"Патріотика", будинок "Вінничка" будинок знаходиться в зеленій зоні, розвинута інфростуктура, поруч парковка під охороною, пору садок, школа, супермаркет. Будинок під цілодобовою охороною. 17-й поверх, площа: 44кв.м. Однокімнатна повноційна квартира 44кв.м із якісним ремонтом і повною комплектацією, оздоблена меблями та всією необхідною технікою. Гарний варіант для життя або під аренду Вікна виходять на спортивний і дитячий майданчики Є закритий тамбур для зберігання речей при вході в приміщення, чудовій дім і дружні сусіди; Ціна: 70000 USD

Софії Русової вул., 3а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ГАРЯЧА ПРОПОЗИЦІЯ! КВАРТИРА ДІЙСНО ВАШОЇ УВАГИ! В продажу затишна трикімнатна простора квартира 100м2. Вул. Софії Русової 3а. квартира розташована на 19 поверсі. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою світових брендів. Кімнати всі окремі ( в одній із кімнат є гардиробна з розміром 5м2, санвузол з ваною,другий гостьовий. Встановлений бойлер, індивідуальні лічильники тепла, води, електро на квартиру. Дуже добре розвинена інфраструктура: школи, садочки на вибір. Відділення нової пошти, банки, супермаркети, ТЦ Піраміда, Алладін, Рівер Молл все у пішій доступності. Одним словом квартира Затишна-Світла-Тепла! Фото РЕАЛЬНІ! Перегляд за попередньою домовленістю. Ціна 149000$ Без комісіії!

Жк Патріотика вул.С.Русової 3а продаж 3к 100м2 БЕЗ %
olx.ua