ул. Наумова, 27

Дуже тепла та затишна,шикарна квартира з капітальним ремонтом,що зроблено "для себе"з дорогих матеріалів від найкращих виробників Кругом склопакети,ламінат в кімнатах кафель на кухні та в коридорі Нові батареї,труби замінено Бойлер та пральна вдало вмонтовані в коридорі в шафу Балкон засклений,утеплений,вбудована шафа Тихий зелентй двір,вдале місцерозташування

Наумова генерала вул., 27
rieltor.ua

КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ за співвідношенням ЦІНА-ЯКІСТЬ! До вашої уваги пропонується затишна однокімнатна квартира 34кв.м з ремонтом по вул. Генерала Наумова 27, масив Новобіличі. Метро Академмістечко 15хв. пішки. Квартира в хорошому житловому стані, продається з усіма меблями та технікою, замінена сантехніка, балкон засклений, встановлені склопакети. 4 поверх 9-поверхового панельного будинку, 1976 року побудови. Не кутова! Поруч із будинком ліс, зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, садок, школа, відділення банку, пошта. Відмінний варіант як для власного проживання, так і для здачі в оренду. Колегам прохання не турбувати. Усіх, хто зацікавився, запрошуємо на перегляд. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру.

Наумова генерала вул., 27
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продам 2 кімнатну квартиру, вул. Науомва, 27, Новобіличі, Святошинський район. Площа 52/30/8м, 5/9 поверх. Будинок – чешка, покращене планування. Кімнати роздільні, санвузол роздільний, великий балкон на дві кімнати. Вікна виходять у двір. Квартира в задовільному житловому стані, але потрібен косметичний ремонт. Поряд є все необхідне для життя: супермаркет Еко, магазини, декілька шкіл та садочків, спортивні зали. Зупинка транспорту – 1 хвилина. Через дорогу парк Лісова галявина. До метро Академмістечко 20-25 хв пішки, або 7-10 хв на транспорті. Чудова пропозиція для родини та поцінювачів спокійного зеленого району та свіжого повітря. Дзвоніть та приходьте на перегляд!

Наумова генерала вул., 27
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продается 2-х комнатная квартира Святошинский район Новобеличи ул. Генерала Наумова д.27 47,7 м.2/14м.2 и 10,5 м.2/8м.2 балкон один остекление старое, квартира на 7 этаже 9- ти этажного дома панель, комнаты раздельные ,сур, чешский проэкт 1976 года. Состояние среднее. Хорошее месторасположение дома рядом есть все для комфортной жизни. Рядом расположены детский садик 100 метров, школа 300 метров, магазины ,супермаркеты Эко,Фора ,Сельпо. Аптеки, зоомагазин,банк,парк, лес,больница , метро Академ городок 25 минут пешком около 2 -ух километров.

Продается квартира
olx.ua

Продам велику 1 кім. квартиру , в доброму стані в районі метро Академмістечко за адресою вул. Г.Наумова 27. Квартира загальною площею 44,1 м2 з великим заскленим балконом , на 2 поверсі 9-ти поверхового будинку. Кімната 19,1 м , кухня 7, 1 м , суміжний с/у, великий коридор, тепла підлога у кухні і с/в. Квартира тепла, не торцева, всередині будинку. Міняли труби і проводку.Склопакети,ламінат,балкон 12 метрів утеплений,обшитий вагонкою. Продається з усіма меблями і технікою ,так щр це ідеальний варіант як для молодої сімї так і під арендний бізнес. Поруч дві школи, три дітсадка. Сільпо, Екомаркет, зупинка транспорта. До метро пішки 20- 25 мин, на машині 6 хвилин.

Продам 1 ком. квартиру, метро Академгородок, Наумова 27
olx.ua