ул. Мукачевская, 5а

Мукачівська,5а. Параметри 27/14/6 3 поверх з 5 поверхів. В Оболонському районі за гарну ціну продається квартира в жилому стані, але під ремонт вашої мрії. Будинок цегляний,будинок стоїть не біля дорого тому затишно та тихо. Поруч є АТБ, Сільпо,, аптеки , банк, школа та спортивний майданчик. Чудова транспортна розв"язка, до метро Оболонь 10 хвилин громадським транспортом. Квартира вільна. Є відео по запиту.

Мукачівська вул., 5А
rieltor.ua

В Оболоньскому районі за гарну ціну продається квартира в жилому стані ,але під ремонт вашої мрії. Будинок цегляний, будинок стоїть у дворі, а не біля дороги, КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ДАХУ робили у 2021році. Поруч є АТБ., Сільпо, аптеки, банки, школи, спортмайданчик.Транспортна розвязка ДУЖЕ ГАРНА - до метро Оболонь 10 хв. маршруткою , а також 30-40 хв до центра міста. Квартира вільна для заселення.ТЕЛЕФОНУЙТЕ З ЗАДОВОЛЕННЯМ ВІДПОВІМ НА ВСІ ВАШІ ПИТАННЯ ОРГАНІЗУЮ ПЕРЕГЛЯД ТА БЕЗПЕЧНУ УГОДУ.

Мукачівська вул., 5А
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продам 3-кімн. квартиру, м. Київ Оболонський район, вул. Мукачівска, 5-а, 4/5-поверх., 59 м2. Затишна і дуже тепла квартира в цегляному будинку зі зручним функціональним плануванням, кухня студія, дві окремі спальні, велика шафа, сумісний санвузол, балкон. Зроблений капітальний ремонт в 2019 році, замінені всі труби, сантехніка, електрика. Меблі частково, холодильник, духова шафа, посудомийна, пральна машини, новий бойлер, кондиціонери, сигналізація. Добре розвинена інфраструктура, поруч знаходяться магазини Сільпо, АТБ, аптеки, банки, поштові відділення, школа, парк, зручна транспортна розвязка. Зелений двір, майданчик для дітей. Будинок цегляний, що робить його дуже теплим, будинок стоїть у дворі, а не біля дороги, КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ДАХУ робили у 2021 році. Поруч є АТБ, Сільпо, аптеки, банки, школи, спортмайданчик.Транспортна розвязка ДУЖЕ ГАРНА - до метро Оболонь 10 хв маршруткою, а також 30-40 хв до центра міста. Гарантуємо повну перевірку документів, супровід в угоді від перегляду квартири до вручення вам документів та ключів.

Продаж квартири, 3 кімнати, 4-й поверх.
olx.ua