вул. Олександра Мишуги, 3

✅Продається чудова 3-кімнатна квартира на Позняках! Це ідеальний варіант для тих, хто шукає затишне й комфортне житло в розвиненому районі. Квартира: ✔Розташована на 2 поверсі 16-поверхового будинку 1998 року будівництва. ✔Загальна площа - 72 кв. м., житлова - 42,1 кв. м., кухня - 8,1 кв. м. ✔Зроблений якісний ремонт 2012 року. ✔Три окремі кімнати, дві лоджії, роздільний санвузол. ✔Якісний паркет на підлозі. Переваги: ✔В будинку ОСББ, низькі комунальні послуги. ✔Охайне парадне, консьєрж. ✔Замінені ліфти. ✔Добре розвинена інфраструктура: метро "Позняки" - 2-3 хвилини пішки, магазини, кафе, ТЦ "Піраміда", "Сільпо", "Атб". ✔Є гараж, парковка (безкоштовна). Що ще: ✔В окрузі є все необхідне для комфортного життя: школи, дитячі садки, поліклініки, магазини, розважальні заклади. ✔До метро - рукою подати, до центру міста - 15 хвилин на машині.

Мишуги Олександра вул., 3
rieltor.ua

Уявіть собі: прокинутися вранці у просторій трикімнатній квартирі на 13 поверсі, виходячи на величезну лоджію з горнятком кави, щоб насолодитися першими променями сонця і вдихнути свіже повітря. Це саме те, що пропонує вам дана квартира на вулиці Мишуги 3. Загальна площа квартири 77,4м², просторий хол, три окремі кімнати, кухня 8,3м², дві величезні лоджії по 4,9м² та роздільний санвузол після капітального ремонту – все це у вашому розпорядженні. Будинок збудований у 1997 році та забезпечений консьєржем та відеоспостереженням для вашої безпеки. Розташований всього за 300 метрів від метро Позняки, і оточений всією необхідною інфраструктурою. Є відео огляд, відправимо на запит у телеграм або вайбер. ТАКОЖ РОЗГЛЯДАЄМО ПРОДАЖ ПО Є-СЕРТИФІКАТУ ЧИ ПОСТАНОВИ 280 І ТД. Зателефонуйте нам зараз, щоб дізнатися більше і запланувати перегляд! ID: 77669

ексклюзив
Мишуги Олександра вул., 3
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Трикімнатна квартира знаходиться на 4му поверсі, 74м. кв. В підїзді є консьєрж та відеонагляд. Зроблено капітальний ремонт в вересні 2023 року: замінено всю каналізацію, водопровід, електропроводку (встановлено сучасний щитон на 26 автоматів, при відключенні світла можна підключити в мережу джерело живлення, є вихід під кондиціонер), нові радіатори опалення. В квартиру заведено Оптоволоконний кабель мережі інтернет. Встано нову сантехніку (туалет, вана, бойлер, нові змішувачі води). Всі кімнати з меблями. На кухні нова техніка (духова шафа, варильна поверхня). Вся техніка справна та на гарантії. Два балкони. Нові вхідні та міжкімнатні двері. 2 хвилини пішки метро позняки, ТЦ піраміда, два озера, Метро та Епіцентр. В дворі школа та дитячий садок. Можливий безготівковий розрахунок. У власності меньше 3х років, податок входить у вартість квартири вказану в обяві. Малолітні та військовозобовязані не прописані.

Мишуги Олександра вул., 3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

3-комн., ул.Мишуги 3, СВОЯ, м.Позняки 1 минута. 3 эт/16 эт.дома, 73/43/8,5 м2, серия дома КТ. Комнаты раздельные, большой холл 13 м2. Ремонт в стиле лофт. Квартира предлагается абсолютно со всей мебелью, бытовой техникой, текстилем, декором. Кухня новая и бытовая техника тоже. Остается всё, так как вы видите на фото; просто заехать и разложить вещи. Комфортный 3-й этаж, двусторонняя, вид на зеленую зону. В доме консъерж, код.замок и видеонаблюдение. Рядом абсолютно вся инфраструктура: ТЦ Пирамида, ТЦ Параллель, ТЦ Алладин, Эпицентр, «МЕТРО», супермаркеты, банки, аптеки, парк, озеро. Транспорт по всему Левому и на Правый берег. Цена - 129.000 $ Без комиссионных. Владелец.

власник
Мишуги Олександра вул., 3
rieltor.ua

970 $ за м2 КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ НА ПОЗНЯКАХ 3-КІМНАТНА КВАРТИРА БIЛЯ МЕТРО "Позняки" (2 хвилини пішки) . Продається 3х -кімнатна квартира за адресою ; вул.Мишуги, 3 Квартира має функціональне планування: кімнати всі окремі, 2 лоджії засклені великі прєднані до кімнат, квадратний хол. Квартира розташована на невисокому 4-й поверсі, площа загальна 76,2м2, площа житлова 51,8м2, площа кухні 8,1 м2. Висота стелі 2.7 метри. Квартира в житовому стані. Будинок у гарному стані 1998 року. Підїзди охайні, консьєрж, кодовий замок. Гарна транспортна інфроструктура. Метро "Позняки" - 2 хвилин пішки. Поруч торгівельно - розважальний центр "Піраміда", "Білла", "Аладдін", гіпермаркет будівельних матеріалів "Епіцентр", супермаркет "Метро", "Сільпо", "Велика Кишеня", , Гімназія Міжнародних відносин, Школа-детсад з Яслями "Зодиак", фiтнес клуб , кофейня - кондитерская "Pallet", "Райффайзен Банк Аваль". Один власник. Ніхто не прописаний. Документи готови до продажу. Перегляди по домовленності.

КРАЩА ЦІНА 3-к квартира Мишуги 3 метро ПОЗНЯКИ 2 хв пішки
olx.ua

Продам 2 кім. квартиру на 1п./16пов., панельно-керамзитного будинку серії КТ., 59.6/29.9, кухня 8.4 м.кв., сан.вузол окремий. Квартира в хорошому,охайному житловому стані, на підлозі ленолеум, вікна МПО, сантехніка та труби в добротному робочому стані, на лоджії є погріб для зберігання речей. Квартира тепла з позитивною аурою, вікна в двір, тихо та спокійно, охайний підїзд, консьєрж. Поруч активно розвинута інфраструктура, біля будинку салони, магазини, продуктові супер маркети, аптеки, школи, метро Позняки 5 хв. пішки. Чистий продаж, право власності давно, прописаний 1 власник. Продаж без комісійних для покупців.

Продам хорошу 2кім. 60м., Мішуги 3, метро Позняки 5 хв. , без %
olx.ua