вул. Миру, 6а

Повноцінна однокімнатна квартира з роздільним плануванням. Велика окрема кімната площею 16,1 кв.м. має вихід на відкритий балкон. Квартира в абсолютно житловому стані, вся необхідна техніка присутня. Маємо газову колонку для нагріву води і газову плиту. Реально комфортне розташування будинку. Поруч парк Дубки, школа та дитячий садочок. Можна сказати що в пішому доступі центральна міська поліклініка. Мінімальна вартість переоформлення! Без комісії для покупця! Телефонуйте, перегляд у зручний для вас час.

Миру вул., 6а
rieltor.ua

Продам 3к квартиру з новим ремонтом по вул. Миру 6а в м. Ірпінь Квартира 64м2 розташована на 5 поверсі пятиповерхового будинку. повністью укомплектована всіма необхідними меблями та технікою Тепла підлога: коридор,сан.вузол і кухня. В квартирі є гардеробна кімната. Є кондиціонер, посудомийна машина. Робили все для себе Поруч є парк Дубки, зупитна міського та міжміського транспорту Держ програми так (іпотека, сертифікати. Мінімальне оформлення

Продам 3к квартиру з новим ремонтом по вул. Миру 6а  в м. Ірпінь
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж класної 2-кімнатної квартири-студії в Ірпені за адресою вул. Миру 6А. Квартира робилася продавцем для себе. Стіни отштукатурені під декаротивну штукатурку. Стяжка підлоги зроблена ідеально. Електрика готова. Збільшений балкон на 2 квадратних метри. Замінені всі вікна на дорогі склопакети з аргоном - найтепліші вікна на сьогодні. Засклення обійшлося понад 5.000 доларів. Планування квартири складається з ванної кімнати - 4 квадратних метри, кухні-студії - 26 квадратних метрів, двох кімнат - 15 і 17 метрів. Одна з кімнат стала більше на 4 метри за рахунок збільшення балкону. Загальна площа квартири - 61 квадратний метр. Супер підготовка до вашему ремонту. Все зроблено для себе і готове на 60 відсотків. Ціна без торгу.

власник
Ірпінь 2 кімнатна студія, 60% ремонту зроблено. Вул. Миру 6А - 61 кв.м
olx.ua

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Ірпінь

Географія Ірпінь