вул. Миру, 15а

Власник !!! Продам одно кімнатну квартиру розташовану в ЖК "Львівський", вул. Миру 15"а", Петропавлівська Борщагівка. Загальна площа 42,5 кв.м. кімната 16 кв.м., кухня 18 кв..м., 8 поверх 10 поверхового будинку. Будинок побудовано з червоної цегли, автономне газове опалення, утеплення. Повністю укомплектована всім необхідним, меблі і техника залишаються. В пешій доступності магазини, кафе, перукарні , до метро Академмістечко 15 хвилин на маршрутці. Один власник, немає прописаних, готова до перегляду в зручний для Вас час. Ціна 55 000 доларів, можливий торг.

власник
можливий продаж по єОселя
Миру вул., 15 а
rieltor.ua

Можливий продаж в єОселя! Продається сучасна 3-кімн. квартира ЖК Львівський с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Миру 15А, 9/10 пов. Загальна площа 98.8кв.м. Про квартиру: Стильна квартира з дизайнерським ремонтом у стилі Loft + бонус межповерхова комора 5.2 кв.м. Виконаний дорогий ремонт із якісних матеріалів! Повністю укомплектована меблями та технікою! На першому поверсі велика кухня-вітальня 34.1 кв. Комплектація: Вбудована кухня з якісною технікою від виробників Німеччини та Італії, газова варильна поверхня , духова шафа BOSCH, холодильник SAMSUNG, витяжка, посудомийна машина, гранітна стільниця, стіл, стільці, диван розкладний, кокон, двоконтурний газовий котел, кондиціонер. Санвузол 3.5 кв.м. : душова кабіна, підвісний унітаз з інсталяцією, умивальник та змішувач, дзеркало, електро сушка для рушників. На другому поверсі дві кімнати 15.9 кв.м та 18.1 кв.м., гардеробна кімната, та санвузол. В кімнаті 18.1 кв.м. : двоспальне ліжко, приліжкова тумби. Гардеробна кімната 4,7 кв.м : оснащена полицями та вішалками, пральна машина автомат. Санвузол 4.0 кв.м. : повноціна ванна, підвісний унітаз з інсталяцією, умивальник та змішувач, дзеркало. У квартирі розведена електро тепла підлога. Дуже добре розвинена інфраструктура: у пішій доступності три державні дитячі садки, дві державні школи, супермаркет Фора, торгово-розважальний центр Ametyst Mall з дитячою розважальною кімнатою, парк, різнопланові магазини, Зручна транспортна розвязка: маршрутки № 903 (ЖК Львівський – ст.м. Академмістечко), та №743 (ст Умови покупки: Без комісії для покупця

можливий продаж по єОселя
Миру вул., 15А
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається дворівнева квартира 100 кв.м. с. Петропавлівська Борщагівка, ЖК Львівський, вул. Миру 15А. Про квартиру: Добротна дворівнева квартира в ЖК Львівський! Одне з кращих планувань дворівневих. Три повноцінних кімнати + кухня 18 метрів. Два санвузли + гардеробна. Квартира не торцева, дуже тепла. У квартирі переробляли зовсім все. На всіх стінах основа під шпалери - сітка. Стяжка, штукатурка, електрика, сантехніка - все було демонтовано і заново зроблено набагато якісніше. Електрика - вихід під відео в парадне, додаткова електрика по всій квартирі. Тепла підлога в санвузлах + весь перший поверх. Сантехніка GROHE, на першому поверсі німецька душ кабіна + піддон, фільтр грубої очистки, фільтр для видалення хлору. Сходи - бук! (140000 грн). Утеплений і обесшумлен вентканал котла. Сертифікат та постанови! Вартість готові обговорювати. Готові вислухати найсміливіші пропозиції щодо вартості. Умови покупки: Без комісії для покупця

Миру вул., 15А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Затишна та сучасна 1-кімн. квартира в ЖК «Львівський». Загальна площа 46.7кв. У квартирі виконаний ремонт з якісних матеріалів, повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою! Кухня -вітальня 17.7 кв. розділена на зону відпочинку та зону приготування. Комплектація: - вбудована кухня з фурнітурою Blum , духова шафа , холодильник , вбудована витяжка та гранітна мийка Franke ,стільці, диван розкладний ,варильна поверхня, пральна машина автомат,інверторний кондиціонер ,телевізор, двоконтурний газовий котел, електро тепла підлога. Кімната з повноцінною гардеробною 22.7 кв.м. Комплектація: - двоспальне ліжко з підьомним механізмом. Санвузол 3.6 кв.м. кв. Комплектація: - меблі у ванній , дзеркало , ванна, підвісний унітаз з інсталяціє, електро тепла підлога. Квартира знаходиться в середині будинку, дуже тепла та з гарною енергетикою. У ЖК Львівському розвинена інфраструктура: супермаркет Фора, кафе, кавярні, магазини, дитячі розвиваючі гуртки, школи іноземних мов. Багато дитячих майданчиків. У пішій доступності два Ліцеї та держ. садки. 3/10 пов. Умови покупки: Без комісії для покупця. Ціна: 69 500у.о.

Миру вул., 15А
rieltor.ua

Постанови, Сертифікат, іпотеку розглядають Продається чудова 1-кімнатна квартира у с. Петропавлівська Борщагівка, розташована в ЖК "Львівський" на вулиці Миру 15 а. Площа квартири становить 42/16/18 квадратних метри, розташована на 8-му поверсі 10-поверхового будинку. Будинок 2014 р Ця прекрасна квартира вражає своїм якісним і стильним ремонтом, який гармонійно поєднується з усім необхідним для комфортного проживання. Зокрема, вона має простору кухню площею 16 квадратних метрів, обладнану всім необхідним - кухонні меблі, побутова техніка, кондиціонер, а також обідній стіл і стільці, де ви зможете затишно посидіти з родиною або гостями. У кімнаті є зручний диван, шафа-купе, що дозволить ефективно використовувати простір, та комод для зберігання речей. В передпокої встановлена ще одна шафа, де можна розмістити верхній одяг і взуття. Санвузол суміщений, обладнаний душовою кабіною, що забезпечить вам комфортні умови для особистої гігієни. А от з місцевістю Ви будете ознайомлені, оскільки в ЖК "Львівський" розвинута інфраструктура, що забезпечить Вам доступ до необхідних послуг і зручностей. Не упустіть свій шанс стати власником цієї прекрасної квартири! Запрошуємо на перегляд, де ви зможете переконатися в усіх перевагах цього житла. у.о. без %. Постанови, Сертифікат, іпотеку розглядають 09*********04. 05*********76. Запрошуємо до співпраці власників нерухомості, будемо раді допомогти продати чи здати Вашу нерухомість.

ЖК Львовский. Постанови, Сертифікат,  іпотеку розглядають
olx.ua

Житлові комплекси у Петропавлівська Борщагівка

Географія Петропавлівська Борщагівка