вул. Метрологічна, 52

Двокімнатна дворівнева квартира в ЖК Кришталеві Джерела з новим ремонтом по вулиці Метрологічна 52. Перший поверх - кухня, с/в. Другий поверх - дві кімнати , величезний засклений балкон, с/в. Ремонт власники робили для свого проживання! Право власності більше 3 років. Повністю мебльована та обладнана технікою. Кухня зроблена під замовлення. Три кондиціонери Cooper&Hunter. Бойлер. Посудомийна машина. Великий холодильник. Два с/в. Сходи на другий поверх з мармуру. Зроблена дуже якісна шумоізоляція. Заведений газ. Переваги цієї квартири: - Гарний вигляд з вікна на ліс - Якісний та свіжий ремонт - Новий заселений будинок - Окремий бойлер для комфорту - Житловий комплекс з закритою територією - Швидкий доступ до громадського транспорту - Поруч супермаркет Фора та NOVUS, кавярні,магазини, аптеки, школа, садочок - Поряд парк Феофанія - Зручне розташування біля окружної поруч з ТРЦ "Республіка", "Епіцентр", "Metro". - До центру міста на автомобілі - всього 20 хвилин. Ця квартира ідеально підходить для проживання, також можна розглянути під здачу в оренду, з потенційним доходом біля 14000 - 18000 грн/міс.

Метрологічна вул., 52
rieltor.ua

Метрологічна, 52. ЖК Кришталеві джерела. Двокімнатна, дворівнева квартира 60 м.кв., розміщена 8-9 поверсі цегляного будинку. Раціональне планування: 1 поверх: простора кухня – вітальня 15 м.кв., санвузол; 2 поверх: 2 спальні кімнати, санвузол, просторий балкон. Якісний ремонт, робили для себе . Тепла підлога в санвузлах та на кухні. Бойлер. Будинок розміщений в тихому ,зеленому місці, де можна прокидатися від співу пташок, піша доступність до одного з найкращих парків Києва – Феофанія. Закрита територія комплексу, дитячі площадки, своя інфраструктура. Праву власності більше 3 років. Без комісії для покупця. Ціна: 112 000 у.е.

Метрологічна вул., 52
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Чудова квартира для великої сім’ї! Сучасний ЖК, розвинена інфраструктура! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Метрологічній, 52. Окремі спальні: дві дитячі та одна доросла, велика кухня з високими стелями. Дуже гарний дизайнерський ремонт — все зроблено для себе! Усі вбудовані меблі виконані під замовлення. Нова техніка від провідних брендів: «Bosch», «Elica», «Gorenje». Бойлер на 100 літрів, два телевізори. Цегляний будинок з доглянутим під’їздом, на поверсі лише 3 квартири, 18 на весь під’їзд. Вхід через домофон, ведеться відеоспостереження, система безпеки. Закрита територія ЖК «Кришталеві Джерела» з чималою кількістю місць для паркування авто. Великий внутрішній двір з гойдалками та доріжками, у пішому доступі парк та джерела. На території: кав’ярня, «Розетка», стоматологія та багато іншого. Навпроти знаходиться супермаркет «Новус». 5 хвилин пішої прогулянки до школи та дитячого садка. Поруч станція метро «Теремки». Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Метрологічна вул., 52
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без %! Ексклюзив! Продаж 2к. квартиры с ремонтом ЖК Кришталеві Джерела, Феофания ул. Метрологическая 52, метро Теремки. Продам квартиру для людей которые ценят пространство, уют и безопасность: закрытая территория, множество места для парковки; Домофон, видеонаблюдение, система безопасности Ajax з датчиками движения, дыма и от затопления; Большой внутренний двор с качелями та тропинками, в пешей доступности парк и источники; на территорий кафетерий, Розетка, стоматология и много чего другого; на против дома супермаркет "NOVUS"; в 5 минутах пешей прогулки школа 236 та детский садик 182. Квартира с удобной планировкой общей площадью 74,3 кв.м., большой кухней 15,8 кв.м. и двумя отдельными просторными комнатами жилой площадью 32,9 кв.м. Высота помещений 2,70м. В квартире выполнен ремонт из качественных экологических материалов, на полу в санузле, ванной и коридоре дорогой кафель, подогрев полей – санузле, ванной комнате, коридоре, балконах и кухне, с заложенными магистралями под кондиционеры. Удобная транспортная развязка. 10 минут на общественном транспорте до метро Теремки, остановка транспорта рядом с комплексом. Звоните. Цена 140 000 у.е. Без %!

Метрологічна вул., 52
rieltor.ua