ул. Малевича (Василия Боженко), 89

Малевича Казимира (Боженка), 89, Либідь БЕЗ КОМІСІЇ Прекрасна 1-кімнатна квартира, розташована в новому житловому комплексі бізнес-класу. Квартира знаходиться в сучасному і затишному комплексі, який був введений в експлуатацію в 2016 році. Сучасний дизайн і великі панорамні вікна забезпечують прекрасне освітлення приміщень. Затишна і світла 1- кімнатна квартира, висота стель квартири становить 3 метри. Квартира знаходиться в центрі міста в 5-ти хвилинах від метро "Палац Україна".

Казимира Малевича вул. (Боженка), 89
rieltor.ua

НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ!!! У продажу простора двокімнатна квартира в ЖК бізнес-класу "Либідь", в самому серці Києва! Загальна площа 79 м2., розташована на 10 поверсі, двостороннє планування, світла, з панорамними вікнами. Стан - після будівельників, що доволить облаштувати Вашу домівку за своїм смаком. У будинку всього 2 підїзди, на кожен підїзд 2 пасажирських та 1 вантажний ліфт. Найкраще місцерозташування: центр столиці, у пішій доступності 2 метро (Палац Украіна та Либідська), парки, ТРЦ, магазини та все, що необхідно для комфортного життя. Телефонуйте!

Казимира Малевича вул. (Боженка), 89
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

возможна продажа по єОселя
Гійома де Боплана вул. (Боженка), 89
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

В продаж пропонується 1-кімнатна квартира з якісним ремонтом в сучасному будинку ЖК "Либідь" Раніше був офіс, меблі та техніка залишаються, кондиціонери, сигналізація, домофон, панорамне скління вікон - "французьке" вікно (отвір, засклений від підлоги до стелі), на території ігровий майданчик для дітей, спорт майданчик, зони відпочинку, паркінг для жителів комплексу, на першому поверсі -офіси, аптеки, банки, магазини, поруч станції М "Палац "Україна" і "Либідська"

Казимира Малевича вул. (Боженка), 89
rieltor.ua

РЕМОНТ! ЦЕНТР! НОВЫЙ ДОМ! ВЫГОДНО! Квартира складається з передпокою, кухні - вітальні, 2-х спалень, дві вбиральні, туалет суміщений, великий засклений балкон, 17 поверх з 23-х. Є всі необхідні меблі та техніка. Вікна на дві сторони. Паркінгу немає, парковка для мешканців комплексу, територія, що цілодобово охороняється. Чудове місце розташування: Відмінна транспортна розв*язка. станції метро: "Палац Україна" та "Либідська за 5 хвилин ходьби. По вопросам звоните с уважением Иван.

возможна продажа по єОселя
Казимира Малевича вул. (Боженка), 89
rieltor.ua

Нова пропозиція.Комфортний девятий поверх в будинку бізнес класу біля метро. Вдале планування.В квартирі дві спальні,кухня-вітальня,дві гардеробні,дві вбиральні. Якісний ремонт,вся побутова техніка в наявності. Двостроння з панорамним видом. Дуже світла,затишна та комфортна квартира з позитивною енергетикою. ОЛена 06*********82

ЖК Либідь.Розкішна локація.Класний ремонт.Вдале планування.
olx.ua