вул. Лютеранська, 21/12

НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ! Квартира на ЛИПКАХ ! Н = 3.30 м Сталінка 4К (96 м2) - 240 000 $ Бонусом є мансардний поверх (без ремонту) - 84 м2, який приєднаний до квартири по документам! У вас є можливість купити квартиру з мансардою або без! Квартира повністю обладнана (кондиціонери, електробойлер, холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна машина, гідромасажна ванна, пральна машина, швидкий Інтернет і постачання електроенергї без відключень, меблі, та ін.) Поруч Адміністрація Президента, будинок із Хімерами, театр Франка, школа-ліцей 117 ім. Л.Українки, Бессарабський ринок, ТРЦ Арена Сіті, ЦУМ, станції метро Хрещатик та Майдан Незалежності. Цілодобова воєнізована охорона, свій зелений двір, паркування для авто, і надійне бомбосховище.

Лютеранська вул., 21/12
rieltor.ua

Адміністрація Президента, вид на "Будинок із Хімерами", місце зі звуком оргАну навпроти Кирхи - намолене. "Сталінка" після капітального ремонту, Н – 3.3м, у деяких місцях 7м. Квартира світового артиста, з якісним авторським ремонтом, дизайнерськими меблями, двома камінами та додатковими покращеннями. Просторий хол 12м вітає світлом. Облаштований диваном, вішалками, дзеркалами, шафами, де можна залишити всі речі. З одного боку кухня-зал з каміном 30м2 + 35м2, з іншого вітальня 63м2м з камінною топкою. Свої просторі ванні кімнати выд 6ти до 10ти м2 у венеціанці та імпортному кахлі. Дуже душевно, сімейно та капітально. Другий рівень квартири для спокійного приватного відпочинку: дві майстри спальні ергономічно сплановані, величезний гардероб, зоряне небо.. На першому рівні додатково Друга закрита кухня 6м з побутовою технікою, де можна залишити посуд і продовжувати трапезу або спілкування з сімейною компанією. Італійські меблі на замовлення, на які чекали 8 місяців, брендова техніка. Підлога в імпортному кахлі з підігрівом. Екологічно чисті матеріали використовувалися під час дизайнерського ремонту. Квартиру можна використовувати як дві повноцінно окремі, два входи на другий поверх. Колясочна на першому поверсі, підїзд з ремонтом, свій тамбур на сходовій клітці. Безліч шаф і ніш дозволять усі речі розкласти: від баночок до лиж та велосипеда. Цілодобова воєнізована охорона, свій зелений двір, паркування для авто. Поруч Ліцей, Гімгазія 117, дитячі садки, поліклініки, три гілки метро. Все в пішій доступності. Безпечне місце. Телефонуйте, квартира двартуэ Вашої уваги. Без% для майбутнього власника. З повагою, Дмитро Олександрович.

можливий продаж по єОселя
Лютеранська вул., 21/12
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Двухуровневая 5-комнатная квартира 200 кв.м. Супер-видовая терраса. Просторная кухня-студио с большим открытым балконом, три спальни с двуспальными кроватями и кабинет который может быть четвертой спальней. Два санузла, прачечная, гардеробные, встроенные шкафы. Хозяйская спальня со своим санузлом и огромной гардеробной. На втором уровне открытая терраса с захватывающим видом на город. Ухоженное парадное, вход как с Банковой так и со двора, охрана, видеонаблюдение, 4-этаж без лифта. Дом расположен на пересечении улиц Банковой и Лютеранской. В пеший доступности Мариинский парк.

Видовая терраса, 5-комнат, ул. Банковая, Лютеранская 21/12
olx.ua