вул. Лісківська, 31

Пропоную квартиру в клубному будинку комфорт класу Жк Прага За адресою Лісківська 31 Будинок 2018 р Закрита територія, власна зона відпочинку,паркінг, дитячий майданчик, поряд кінцева зупинка транспорту На даху будинку облаштована тераса з озелененням та затишними зонами відпочинку для мешканців та гостей Простора комфортна квартира розташована на 6 поверсі 8 поверхового будинку 131.5/54.9/50 Три окремі кімнати кухня-вітальня, 3 с/в , гардероб, 3 балкони В квартирі зроблений євро ремонт з якісних матеріалів плитка , ламінат глянець, деревʼяна столярка, кондиціонери Залишилось вирішити питання з натяжною стелею та освітленням Можливий продаж як з меблями так і без За домовленістю Також можливо придбати 2 паркомісція та господарські приміщення в підземному паркінгу будинку Більш детально на перегляді

Лісківська вул., 31
rieltor.ua

ЖК Прага, вул. Лісківська 31 - клубний будинок закритого типу. Унікальність будинку - великий хол з диванами та террасою на даху (зараз вона закрита). Є власна зона відпочинку серед природи з мангалом та меблями. Дитячий майданчик. Одразу за домом невеличке озеро. Є підземний паркінг та кладові. Пропоную 2к квартиру, площа 65, 1 кв. м. , з ремонтом, 7 поверх. Кухня та кімнати - роздільні. Також є кладова на -1 поверсі, площа 6, 1 кв. м. (продається окремо) і орендоване паркомісце з ідеальним розташуванням (можна продовжити оренду наступному власнику квартири). В квартирі є великий балкон з видом на вул. Лісківська та на с. Троещина. Кухня: меблі, техніка, окремо встроєна морозильна камера, посудомийна машина, тепла підлога. Вітальня: панорамне вікно з виходом на балкон +додаткове вікно. Кондиціонер. Спальня: два вікна, вихід для підключення кондиціонера та телевізора. Ванна кімната: бойлер на 120л, тепла підлога, сушка для рушників. Коридор: плитка+ламінат, великий шкаф з дзеркалом. Підключений домофон. Квартира світла та тепла. Гарне розташування як в самому домі так і з видами з вікон. Стіни в коридорі та на кухні - покраска. Кімнати - вінілові шпалери. Всі моменти по меблям та техніці - обговорюються.

Лісківська вул., 31
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам уютную,чистую,светлую,красивую квартиру,красивый новый дом,с террасой на последнем этаже и подземным паркингом с выходом прямо из лифта!!! От собственника!!!

Евродвушка на Троещине жк Прага
olx.ua