ул. Украинки, 62

Продаю большую 1 к.кв площадью 47 м.кв. в готовом, сданном в эксплуатацию ЖК Променада. Комплекс находится в 3 км от окружной Киева, в самом центре г.Вишневое по ул. Леси Украинки,62а. 7/16 этаж. кухню можно расширить за счет лоджии до 14 м.кв.. Окна на восток, в тихий двор. В пешей доступности от комплекса имеются в наличии разнообразные заведения для социального и культурного досуга – рестораны, кофейни, фитнес-центры, спортивные клубы различного плана, творческие и языковые студии. За несколько минут можно дойти до нескольких детских садов, общеобразовательных школ и центров раннего развития. Прямо напротив комплекса функционирует крупный супермаркет «Novus». Почтовые и банковские отделения, аптеки, медицинские учреждения тоже вокруг имеются в предостаточном количестве. 3 км от Киева. К метро Житомирская ехать примерно 20 мин. Дом сдан, активно заселяется, можно заходить на ремонт, коммуникации все подключены. В квартире автономное отопление - двухконтурный газовый котел. Продажа у любого нотариуса. Право собственности на руках.

возможна продажа по єОселя
Лесі Українки вул., 62
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру з терасою у житловому комплексі економ-класу «Променада», вул. Лесі Українки буд. 62, Бучанський район, місто Вишневе, станція метро "Академмістечко" або "Житомирська" - 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-890-813. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 10-й поверх 11-ти поверхового будинку. Загальна площа - 42 кв.м: кухня 12 кв.м, 1 окрема кімната, тераса 80 кв.м, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Власна тераса. Продається з меблями та технікою. Вартість - $65 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Лесі Українки вул., 62
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

ДВУШка , площею 63 кВ.м в ТОПОВОМУ ЖК Променада, що знаходиться в центрі м. Вишневе, вул. Європейська Поверховість 9/16 Є 3 роки документам ( мін. оформлення). Відмінне місцерозташування- саме серце міста Вишневого. Все необхідне для комфортного життя є поруч-супермаркети (NOVUS, Фора, АТБ), магазини (EVA, ProStor, Червоний маркет і ін.), спортзали. В пішому доступі школи, садки, доросла і дитяча поліклініки. Також поруч новий ТРЦ Cherry Mall, в якому відкрито кінотеатр Лінія кіно і Sportlife з басейном, Фокстрот, Moyo, Allo та ін. Траспортна розвязка :в пішій доступності Залізничний Вокзал ( 7 хв). Чудове транспортне сполучення з Києвом, електрички та маршрутні таксі. Планування: - Велика кухня-студія ( повністю укомплектована кухоними меблями , побутовою технікою; лаундж зона облаштована зручним диваном, зона ТБ, естетична/вмістка стінка) - Окрема спальня ( повністю укомплектована меблями). Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел). Є балкон. Лічильники на всі комунікації. Будинок цегляний і утеплений мінватою . Також забудовник залив стяжку з перлітом (це матеріал який значно зменшує вагу конструкції , та має кращі властивості для збереження тепла , та шумоізоляціі) . - Велика , світла спальня обставлена найякіснішими мебями : велике 2- спальне ліжко, шафа, приліжкові тумби, робочий стіл, туалетний столик, декоративна стінка з білої цегли та полиці вздовж стіни не лише візуально виглядають естетично, а й додають більше місця для зберігання ваших речей. - Кухня -вітальня, розділена на 2 зони ( лаундж зона, робоча). Робоча частина бставлена побутовою технікою, та кухонними меблями. - Лаундж зона ( по суті як окрема житлова кімната) облаштована диваном, що розкладається в повноцінне спальне місце, комод, шафи, зона ТБ. Запрошую Вас на перегляд у будь - який зручний для Вас час! З повагою, Людмила Бабенко!

Лесі Українки вул., 62
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1к квартири-студії в новому ЖК Променада, в центрі чудового міста Вишневе, за адресою: вул. Лесі Українки, 62. Загальна площа 31,57м. Є декілька квартир: 4 поверх 32000$; 12 поверх 33000$; 13 поверх 37100$; 15 поверх 37000$; 16 поверх 29000$. Всього в будинку 17 поверхів. Квартира вільного планування, має суміжний санвузол, кухню-студію та велику засклену лоджію 4,5м. Лічильники на всі комунікації. В будинку є підземний паркінг, а також облаштоване бомбосховище. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: супермаркети, відділення банків, магазини, ресторани, ТРЦ Cherry Mall, SportLife з басейном. Школи, дитячі садочки, медзаклади. Зупинка громадського транспорту, поруч залізничта станція електрички. Будинок на завершальному етапі будівництва. Здача весна-літо 2024р. Можна розпочинати чорнові роботи. Продаж по переуступці. Без комісії. Вартість 32000$ -4 поверх, 33000$ -12 поверх, 37100$ -13 поверх. Перегляди за попередньою домовленістю. Олена 06******93,09******69 Відділ продажу ЖК Променада

Продаж 1к смарт студія 32м ЖК Променада центр Вишневе
olx.ua

Продаж 1к квартири в новому ЖК Променада, що знаходиться в центрі м. Вишневе, за адресою: вул. Лесі Українки, 62. Загальна проектна площа 41,29м. Квартира розташована на 10 та або 14 поверсі 17-ти поверхового будинку. До квартири на 14 поверсі додатково в подарунок комора. Квартира має роздільне планування, одностороння. Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел). Є велика засклена лоджия. Лічильники на всі комунікації. В будинку є підземний паркінг, а також облаштоване бомбосховище. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: супермаркети, відділення банків, магазини, ресторани, ТРЦ Cherry Mall, SportLife з басейном. Школи, дитячі садочки, медзаклади. Зупинка громадського транспорту, поруч залізничта станція електрички. Будинок на завершальному етапі будівництва. Здача весна-літо 2024р. Можна розпочинати чорнові роботи. Продаж по переуступці. Без комісії. Вартість: 9 поверх 36000$; 10 поверх 37000$; 14 поверх 43500$ (+кладова 1,1 метр). Також є квартири в ГОТОВОМУ ЗАСЕЛЕНОМУ будинку, ціна від 43000$. Перегляди за попередньою домовленістю. Олена 06******93,09******69 Відділ продажу ЖК Променада

Продаж 1к 41м +кладова ЖК Променада Вишневе центр поруч Акварелі
olx.ua

Ексклюзивне планування! Видова квартира! Панорамний вид з вікон! Продаж великої видової 1к в новому будинку за адресою: м. Вишневе, вул. Лесі Українки, 62. Квартира розташована на 17 поверсі 17-ти поверхового будинку. Загальна площа 47,5м2. Нестандартне планування, чудова панорма за вікном, квартира дуже світла. Будинок на завершальному етапі будівництва. Перегляди за попередньою домовленістю. Є відеоогляд.

1к 47,5м2 від забудовника ЖК Променада Вишневе центр поруч Акварелі
olx.ua

Продаж сучасної євродвушки в центрі Вишневого, новому житловому комплексі Променада, що знаходиться за адресою: вул. Лесі Українки, 62. Загальна площа квартири 60,69м, розташована на 14 повесі 17-ти поверхового будинку. Квартира має сучасне планування: велика кухня-студія та окрема спальня. Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел). Є велика засклена лоджия. Лічильники на всі комунікації. В будинку є підземний паркінг, а також облаштоване бомбосховище. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: супермаркети, відділення банків, магазини, ресторани, ТРЦ Cherry Mall, SportLife з басейном. Школи, дитячі садочки, медзаклади. Зупинка громадського транспорту, поруч залізничта станція електрички. Будинок на завершальному етапі будівництва. Здача літо 2024р. Можна заходити на ремонт (чорнові роботи). Продаж по переуступці. Без комісії. Вартість 51000$. Перегляди за попередньою домовленістю. Є відеоогляд.

Євродвушка 61м велика кухня-студія+спальня Вишневе ЖК Променада
olx.ua

Продаж великої 2к квартири в центрі міста Вишневе, новому ЖК Променада, будівельна адреса: вул. Лесі Українки, 62. Загальна площа квартири 64,14м, розташована на 11 повесі 17-ти поверхового будинку. Квартира має роздільне планування, двостороння. Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел). Є велика засклена лоджия. Лічильники на всі комунікації. В будинку є підземний паркінг, а також облаштоване бомбосховище. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: супермаркети, відділення банків, магазини, ресторани, ТРЦ Cherry Mall, SportLife з басейном. Школи, дитячі садочки, медзаклади. Зупинка громадського транспорту, поруч залізничта станція електрички. Будинок на завершальному етапі будівництва. Здача весна-літо 2024р. Можна заходити на ремонт (чорнові роботи). Продаж по переуступці. Без комісії. Вартість 57000$. Торг. Перегляди за попередньою домовленістю. Олена 06******93,09******69 Офіційний відділ продажу ЖК Променада.

Велика 2к 64м ЖК Променада Вишневе центр Без Комісії %%%
olx.ua

Исследуйте территорию

ЖК в городе Вишневое

География, Вишневое