вул. Леоніда Стромцова (Вакуленчука), 4

Гагарина, Богдана Хмельницкого, Подстанция, Титова, Александра Поля, парк Зелений Гай. У продажу 3х кімнатна квартира по вулиці Леоніда Стромцова( Вакуленчука), 4. Квартира спланована у кухню-вітальню та дві окремі спальні. Французький балкон. Капітальний ремонт з заміною проводки, та всіх комунікацій - був 8 років тому. На разі потрібен косметичний ремонт. Дах та підʼїзд відремонтований. В квартирі залишаються меблі та техніка, які бачите на фото. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном .

Продам 3 х ком. Л. Стромцова( Вакуленчука/ Б. Хмельницкого)
olx.ua

Продам 2к квартиру Ремонт, заміна всіх комунікацій Роздільні кімнати Сигналізація Утеплена квартира Поряд 16 лікарня і парк Зелений Гай З меблями та технікою Кооперативний будинок. Дуже гарно розвинена iнфраструктура поруч:полiклiнiка, школа, дитячий садочок, салон краси, банкомати, мiнi маркети, супермаркети, розважальнi комплекси. У кроковiй доступностi зупинка громадського транспорту, на якому можливо дicтатися до мicця призначення. Постiйна велика наявнiсть людей.

Леонида Стромцова улица, 4, Проспект Поля (Верх и Низ Кирова), Днепр, Днепропетровская 48000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в хорошем состоянии, теплея и чистая. Недорогая коммуналка, кооперативный дом. Рядом находятся садики , аптеки , АТБ и Варус. Хорошая транспортная развязка. Все в квартире остаётся

Леонида Стромцова улица, 4, Центральный, Днепр, Днепропетровская 29300.0 USD
dom.ria.com