вул. Кургузова, 11б

Дизайн інтерєру квартири у світлих тонах створює естетично приємний інтерєр та візуально розширює невеликий простір. Крім того, він чудово узгоджується з усіма інтерєрними стилями і ніколи не набридає.Переступаючи двері квартири, створюється відчуття легкості та домашньої затишної атмосфери. Лаконічна біла кухня з класичними елементами та сучасною побутовою технікою - максимально функціональна і продумана буквально до сантиметра, вона наповнена природним світлом. Квартира із затребуваним плануванням: простора кухня-вітальня, дві окремі спальні - одна з яких з виходом на лоджію, окремий санвузол з ванною. Квартира у відмінному житловому стані обладнана всіма необхідними меблями та побутовою технікою від провідних світових виробників. Квартира розташована в ЖК Ярославича 2, за адресою Кургузова 11-Б, з презентабельними парадними, сучасними ліфтами та консьєржем. Прибудинкова територія з дитячими та спортивними майданчиками та місцями для паркування автомобілів. Ціна 73 000 дол. Без комісії для покупця!

ексклюзив
Кургузова вул., 11б
rieltor.ua

Продаж просторої однокімнатної квартири в ЖК «Ярославичі 2» вул. Кургкзова 11б Панорамній вигляд на все місто Загальна площа квартири 52 кв.м з гардеробною кімнатною. Квартира укомплектована всіма меблями та побутовою технікою, все залишається майбутньому власнику Житловий комплекс 2018р. складається з 4х будинків, розвинута інфраструктура на території розташовані чотири спортивні майданчики, дитячі майданчики, супермаркети 300 метрів від ЖК Novus, Фора, АТБ, кавʼярні, басейн, Школа №3 та №1, поруч гарний ліс де можна прогулюватись або організувати пікнік, зупинка громадського транспорту (до метро Героїв Дніпра та Почайна 15 хвилин). Підʼїзд та територія комплексу під відеоспостереженням, працює консьерж, гостьовий паркінг. Ціна 58 000 у.е Без комісії Розглядаємо продаж через програми єОселя та єВідновлення

Кургузова вул., 11б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 1к квартири, вул. Кургузова 11Б, м. Вишгород. Площа 55/18/12 м2. Поверх 25 / 25(є технічний поверх) поверхового будинку. Продається простора квартира з євроремонтом ремонтом та технікою (частково залишається новому господареві). Лоджія засклена. Гаряча вода – електричний бойлер. Опалення центральне, лічильники (ВОДА, СВІТЛО. ТЕПЛО) Додатково встановлено генератор на будинок для підтримання споживання теплопостачання та водопостачання в період відключення світла. Загальний стан квартири – відмінний стан. Автопарковка біля будинку. Розвинена інфраструктура, все в пішій доступності: дитячі садки, школи, супермаркети, банки, пошта, поліклініка, біля будинку зелена зона. Біля ЖК маршрутка 396 (Вишгород – Почайна) До метро Оболонь та Почайна до 15 хв. їзди. Повний юридичний супровід. Чекаємо саме на Вас, телефонуйте. Можливий торг.

можливий продаж по єОселя
Кургузова вул., 11Б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В продажу затишна, видова, з великим холом, 55 кв.м. однокімната квартира на 10 поверсі. Кургузова 11-Б, місто Вишгород. Житловий комплекс Ярославичі 2, 2018 року будівництва, має власну інфраструктуру, дитячі та спортивні майданчики, зони для прогулянок, наземний паркінг. Три ліфти, включаючи грузовий, консʼєрж, відеоспостереження. Додатково встановлено потужний генератор на будинок для підтримання споживання теплопостачання та водопостачання в період відключення світла. Поруч з будинком розташовані дитячі та шкільні заклади, районна поліклініка, зупинка громадського транспорту ( до станції метро Почайна та Героїв Дніпра 20 хв), та безліч іншого. Стан квартири отлічний, заїхати та жити. Лоджия якісно засклена. Встановлений кондиционер, є підігрів полов. Всі лічильники, включаючи на опалення. 59500 у.е.

Велика однокімнатна квартира, ЖК Ярославичі 2!
olx.ua

Дослідити місцевість

Географія Вишгород