вул. Краснова, 2

3-х комнатная в кирпичном доме на Краснова. Площадь Толбухина . Двухсторонняя, комнаты-две раздельные, одна проходная (можно, разделить ).Лоджия застеклена, санузел раздельный. Окна МПО, кондиционер, бойлер. Газ. Свет есть всегда! Новый лифт. Развитая инфраструктура ,остановка транспорта, детский садик, школы. Макдональс, супермаркет.

Краснова вул., 2
rieltor.ua

У продажу 1-кімнатну квартиру ЖК 67 перлина на Краснова! Загальна площа 42, 29 м! Кухня 15м Спальня 13м Високий 20 поверх Є можливості розстрочки: Перший внесок 26700 $ залишок на 2 роки! Гарний вид, західний (сонячний) бік світла. Людина, що купує квартиру в KADORR City, отримує доступ до всієї внутрішньої екосистеми: -Це просторий парк в 55 000 кв.м, відкриті спортивні майданчики, прогулянкові зони з фонтанами та алеями сакур, зони сімейного відпочинку та дитячі ігрові простори просто неба. -Це буде доступно всім жителям виключно в рамках міста в Kadorr City. -На просторій прибудинковій території будуть обладнані зони BBQ, тераси, де можна випити кави з друзями чи сусідами, прогулянкові алеї. - Крізь двір проходитиме бігова доріжка, що оминає весь квартал. У 15 хвилинах ходьби знаходиться Парк Перемоги, в радіусі 5-10 хвилин на авто знаходяться школи, дитячі садки, поліклініки та університети.

Краснова улица, 2, Киевский, Одесса, Одесская 46000.0 USD
dom.ria.com

У продажу 1-кімнатну квартиру ЖК 61 перлина на Краснова! Загальна площа 40, 9 м! 10 поверх Вид на іподром Людина, що купує квартиру в KADORR City, отримує доступ до всієї внутрішньої екосистеми: -Це просторий парк в 55 000 кв.м, відкриті спортивні майданчики, прогулянкові зони з фонтанами та алеями сакур, зони сімейного відпочинку та дитячі ігрові простори просто неба. -Це буде доступно всім мешканцям виключно в рамках міста у місті Каторр. -На просторій прибудинковій території будуть обладнані зони BBQ, тераси, де можна випити каву з друзями чи сусідами, прогулянкові алеї. - Крізь двір проходитиме бігова доріжка, що оминає весь квартал. У 15 хвилинах ходьби знаходиться Парк Перемоги, в радіусі 5-10 хвилин на авто знаходяться школи, дитячі садки, поліклініки та університети. Телефонуйте! Найнижча ціна у будинку!

Краснова улица, 2, Киевский, Одесса, Одесская 32000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ID:150298 1-кімнатна квартира, 42, 81 кв. imgМалинівський р-н. Червона вул. img42, 81/14, 50/13, 00 img38000 у.о. Переглянути детальну інформацію про ЖК 60 Перлина Поверх 10/24 Висота стелі 2, 70м. Стан нерухомості від будівельників Опалення дахова котельня У продажу 1 кімнатну квартиру на Краснова, 60 перлина, Kadorr City 10 поверх вид на гарний двір, фонтани 42.8 метра загальна Квартира здається зі стяжкою підлоги, оштукатуреними стінами, вікнами «Rehau», броньованими дверима «Саган». Заведено комунікації, встановлено систему пожежної безпеки, радіатори. Будинок з автономним водо- та енергозабезпеченням, власною службою безпеки, закритою та упорядкованою територією зі своєю інфраструктурою (дит. сади та школи, магазини, спортивні клуби, салони краси, аптеки, кафе та ресторани, дитячими та спортивними майданчиками), підземним паркінгом та гостьовими паркуванням, швидкісними сучасними ліфтами «Kone». Прекрасний варіант для життя та здачі в оренду.

Краснова улица, 2, Хаджибейский, Одесса, Одесская 38000.0 USD
dom.ria.com