Костёльная улица, 6

Продаж 3к квартири в історичному центрі Києва, вул.Костьольна 6. Будинок дореволюційної єпохи, перекриття комбіновані, 3 поверх, ліфта немає. Дуже атмосферна квартира з позитивною єнергетикою та власним каміном. Загальна площа 72м2, кухня студіо з каміном, 2 окремі спальні, ванна кімната та балкон з видом на Костьольну. Якісні меблі та техніка топ брендів, є все для комфортного життя. Квартира дуже тепла та затишна. Перегляди по домовленості.

Костьольна вул., 6
rieltor.ua

Продаж кварти загальною площею 132м2 у самому серці Києва. Розташована на четвертому поверсі будинку №6 по вулиці Костьольній. Продаж від власника, без комісій

Продаж квартири по вул. Костольна, буд.6
olx.ua

Продаж кварти загальною площею 75м2 у самому серці Києва. Розташована на четвертому поверсі будинку №6 по вулиці Костьольній. Продаж від власника, без комісій.

Продаж квартири 75м2 по вул. Костьольна, буд.6
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

На продажу пропонується вражаюча дворівнева квартира загальною площею 293м2 у самому серці Києва. Розташована на четвертому та мансардному поверхах будинку №6 на вулиці Костьольній. Ця квартира - це справжня перлина, яка складається з десяти просторих кімнат. Розташування цієї нерухомості - ідеальний вибір для тих, хто бажає жити або працювати в центрі міста. Поруч знаходиться парк, Софійська площа, майдан Незалежності, Костьол, банки, магазини та дитячий садок. Метро також знаходиться поруч, що робить переміщення по місту легким та зручним. Ця простора дворівнева квартира має великий потенціал. Вона може послужити вам як розкішний приватний простір для життя, де ви зможете насолоджуватися комфортом та розкішшю. Також вона є ідеальним варіантом для готелю чи офісу, завдяки своєму розташуванню та величезному простору. Продаж від власника, без комісій.

Продаж квартири Майдан Незалежності (вул. Костельна, буд.6)
olx.ua