ул. Княжий Затон, 4

Квартира з якісним ремонтом в цегляному будинку, з тихим затишним двором з великім місцем для паркування. В квартирі виконане вдале зонування на студійну зону та 2 спальні кімнати з гардеробами і балконом. Утеплений фасад, квартира в середині будинку, передостанній поверх, двостороння, до метро Позняки 7 хвилин пішки, поряд дитячи майданчики, школи та садочки, максимально розвинена інфраструктура

Княжий Затон вул., 4
rieltor.ua

Продається чудова простора 3х к. квартира в новому будинку на Позняках. Будинок 2001 року побудови . Квартира знаходиться на 2/10 поверхового цегляного будинку. Площа 139/77,5/26. Виконаний ремонт в сучасному класичному стилі з використанням екологічно чистих матеріалів. В вітальні та коридорі натяжна стеля, в інших кімнатах підвісна з багаторівневим освітленням. Деревяні склопакети, на підлозі дорогий паркет з білого ясеня, деревяна дубова столярка. Три окремі кімнати. У вітальні встановлено електричний камін . Спальня 36 м з спальною зоною та робочою. Дитяча кімната з робочою зоною. Є кладовка та гардеробна в спальні. Простора кухня -столова ,передпокій . Два с/у. Вбудована деревяна кухня, побутова техніка провідних виробників. В квартирі своє індивідуальне газове опалення. Економні комунальні платежі. Квартира дуже тепла ,простора та світла. Утеплена по периметру. Доглянута прибудинкова територія, охайний під’їзд, хороші сусіди. Поруч школи, дитячі садочки, аптеки, супермаркети, ТРЦ River Mall,супермаркет NOVUS, АТБ. Зручне розташування та транспортна розв’язка робить цей будинок – найкращим для життя! До м. Позняки 10 хвилин пішого ходу. По запиту скину відеотур. Без комісії для покупця!

Княжий Затон вул., 4
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Без %Продається простора, світла ,затишна трикімнатна квартира по вул. Княжий Затон 4 в теплому цегляному будинку на найкращому 4 поверсі . Квартира з функціональним плануванням , що забезпечує всіма необхідними зручностями, мебльована та облаштована технікою провідних виробників. На кухня-студіо вбудована плита та духова шафа, є мікрохвильова піч, холодильник, а також м’який, зручний диван, телевізор, кондиціонер. В одній з кімнат є зручне ,ортопедичне ліжко, вмістка шафа для речей та кондиціонер. В дитячій кімнаті ліжко - трансформер , шафа, телевізор, кондиціонер. В іншій кімнаті ліжко, тумби , телевізор, шафа – купе. Санвузол оздоблений якісним кахлем . Доглянута прибудинкова територія, охайний під’їзд, хороші сусіди. Поруч школи, дитячі садочки, аптеки, супермаркети, ТРЦ River Mall. Зручне розташування та транспортна розв’язка робить цей будинок – найкращим для життя!

Княжий Затон вул., 4
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаю квартиру за адресою вул. Княжий Затон 14, Київ. Загальна площа 90 кв.м., з них кухня 20 кв.м. Зроблений якісний ремонт. Зручне розташування поруч з метро "Позняки". Є Інтернет, меблі, кабельне телебачення. Ціна: 100 000 доларів США.

Княжий Затон вул., 4
rieltor.ua

Пропонується на продаж 3-х кімнатна квартира у Дарницькому районі, на Позняках, вул.Княжий затон, 4 . Будинок побудований у 2004 році, цегляний . Висота стелі 2.7 м. Загальна площа квартири: 111,0 кв.м., житлова: 44 кв.м. Зручна інфраструктура: ст.мПозняки- 5 хвилин пішки, поряд ТРЦ , школи та садочки, зупинка маршруток та автобусів біля будинку. Можливий безготівковий розрахуно Планування : (кухня-студія, три окремі кімнати, два санвузли, балкон). Квартира без ремонту, але власник квартири може за короткий термін зробити ремонт . Практичне планування, квартира вільна. Квартира легко перепланується .

Позняки, Осокорки, Княжий затон, 4 , 3-х кім квартира
olx.ua