вул. Княжий Затон, 2/30

вулиця Княжий Затон 2/30, 8 поверх ,підїзд з охороною та відеонаглядом. В квартирі встановлений індивідуальний лічильник тепла, лічильники води, світла , кондиціонери та бойлер, Квартира продається з усима меблями Італійських виробників та побутовою техніко з Германії з вбудованою кухнею із стільницею натурального каменю. Вбудовані шафи , всі двері виготовлені по індивідуальному замовленню з натурального дерева. Підлога - дубовий паркет та іспанська плитка з підігрівом. По всій квартирі 2-ох рівневе підсвічування, металопластикові вікна, жалюзі. Лоджія засклена,утеплена з жалюзями. Є два санвузла з ванною та сауною.Квартира світла та дуже тепла. Поруч з будинком розташовані магазини, супермаркети, школа, садочок, сквер, чудовий ,тихий двір з дитячими майданьчиками. Розвинута транспортна розвязка. До метро Позняки 10 хвилин пішки. З реальним Покупцем торгуємося.

Княжий Затон вул., 2/30
rieltor.ua

Княжий затон 2/30 Цегляний будинок, висота стелі 2.8 метра. Планування: спальня та окремо кухня, засклений балкон, санвузол суміжний (ванна). Квартира з гарним ремонтом, косметичний ремонт робили у 2016 році, готова до проживання. Пристойний підїзд, два ліфти, консьєрж. Затишний зелений двір з палісадником і фонтаном, також у дворі можливе ситуативне паркування, або поряд з будинком можна орендувати паркінг. Розвинена інфраструктура: У радіусі 700 м2 чотири дитячі майданчики, три супермаркети, три школи, чотири садки, тринадцять кафе та ресторанів.Будинок розташований, за пять хвилин ходьби від метро "Позняки", парку "Позняки", озер "Срібний Кіл", "Вулик", "Качине", це все в радіусі 500 метро, також будинок має зручну транспортну розвязку, виїзд на пр- т Бажана та вулицю А. Ахматової

Княжий Затон вул., 2/30
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

✅БЕЗ КОМІСІЇ ✅ВІДЕО-ТУР ✅ПРОСТОРА✅ 3к квартира біля метро ПОЗНЯКИ, вул. Княжий Затон, 2/30 Про квартиру: Якісний ремонт. Кухня з балконом, обєднана з вітальнею. Спальня з великою вбудованою шафою. Велика дитяча кімната. 2 санвузли. Встановлено кондиціонери та бойлер. Проведено оптоволоконний інтернет.

ексклюзив
Княжий Затон вул., 2/30
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Метро Позняки 5 хвилин пішки,будинок дуже теплий,квартира на шостому поверсі,двохстороння ,кімнати роздільні,повноцінні ,на вікнах поклеєна противоударна плівка,є два сан.вузла,в квартирі залишається майже все,заходь і живи,дуже комфортно.Місце розташування прекрасне,все,що потрібне для комфортного життя рядом.Документам більше трьох років,власник в Україні .Чистий продаж .Телефонуйте .

Княжий Затон вул., 2/30
rieltor.ua

Унікальна двостороння квартира на вул. Княжий затон 2/30 (це один з найкращих будинків з цегли в пішій доступності до метро Позняки - 10 хв). 11-пов./16-пов 80/38/20 хол 12 кв.м, якісний євроремонт з дорогих матеріалів, паркет, іспанський кахель, вбудована німецька кухня, камін, 2 гардеробні шафи, кондиціонери, лоджія утеплена і засклена з вбудованою шафою, встановлені лічильники води та тепла, що дуже важливо для комунальних. Затишний зелений двір з палісадником, фонтаном та дитячими майданчиками, добре розвинена інфраструктура, поруч садки, школи, торгові центри, різноманітні магазинчики, кафе, ресторанчики на озерах, затишний парк Позняки з озером, різноманітними атракціонами та фонтаном. Чистий продаж. Ціна 115 000 у.е.

Продаж 2-х кім. кв. на вул. Княжий затон 2/30 м. Позняки.
olx.ua

Позняки, продается 1 комнатная квартира на Княжем Затоне 2/30. Кирпичный дом, удобная планировка, 53/22/14, 12/16 эт, лоджия застеклена. Светлая и просторная квартира, паркет, встроенная кухня. Санузел совмещен, плитка. Красивый зеленый двор, рядом магазины, супермаркеты, метро Позняки.

Позняки, Княжий Затон 2/30, продам 1 комнатную!
olx.ua

Княжий Затон 2/30, Позняки, Дарницький р-н. Будинок - цегляний спецпроект. Продаж затишної 4-кімн квартири, 5 поверх, 126 м2. 3 спальні, вітальня, велика кухня з балконом. Якісний ремонт: масив дерева, камінь. Топова побутова техніка. Індивідуальні лічильники на опалення. Поряд безкоштовне та платне паркування, метро 3 хв пішки, Сільпо, Новус, Еґерзунд, ТРЦ Аладдин. Три озера. Ціна: 185.000 дол. Без комісії для покупця

Без комісії. Продаж 4-кімн, Княжий Затон 2/30, Позняки
olx.ua

3к квартира, Дарницкий район, Княжий Затон 2/30, кирпичный дом 2004 г.п, ОСББ, 16 этаж/17 этажного дома, сверху полноценный тех этаж, наружное утепление, 108м2, кухня 16,5 м2, 2 санузла в кафеле, квартира в отличном состоянии(свежий косметический ремонт), качественные металлопластиковые окна, пол- паркет(дерево), стены- покраска, новая техника, новая мебель- все остаётся. Установлен теплосчетчик на квартиру. 3 окна во двор, одно на парк Позняки. В каждой комнате кондиционер(4шт), бойлер. ОСББ, консьерж, чистое парадное, парковка возле дома. В собственности более 3-х лет. Чистая продажа. Метро Позняки 5 минут пешком. Возле дома АТБ, Сильпо, Новус, много разнообразных магазинов, кофейни, банки, парк, школа, детский сад, 10 мин пешком ТРЦ Ривермолл, ТРЦ Алладин, ТЦ Пирамида, Спортлайф с бассейном, 115000 у.е

3к квартира, Княжий Затон 2/30, кирпич, ремонт, мебель, метро 5 мин
olx.ua

Київ, Княжий Затон, 2/30 Спецпроект 2000-2005 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 18. транспорт: ст.М"Позняки" - 5хв; будинок 2003р., Н=2.8 м, біля дороги, гарний стан, підїзди охайні, консьєрж, код.замок, парковка/безкошт.; в радіусі 10 хв. гімназія "Наукова зміна", супермаркет "Велика Кишеня", парк "Позняки", "Speak English центр", аптека "Лакі-фарма", ТЦ "InSilver", ТЦ "Технополіс", зоомагазин, "ЦентроОбувь", фітнес-центр "Спортленд", "MyFit" та "Сушия". 7-й поверх, площа: 108,0\60,0\15,0 Продається квартира. Складається з великої кухні з виходом на балкон, 2х спалень, великої зали, 2х санвузлів та коридора. Вікна зі спальні, залу і кухні виходять всередину дуже зеленого і великого двору, три дитячі майданчики та міні парк, вікно з іншої спальні виходить на пр-с Григоренка. В будинку є все необхідне аптеки, банки, магазини, в пішій досяжності багато ТРЦ. До метро Позняки 7 хв. пішки, в радіусі 5 хв. гімназія, школи та дитячі садки, Велика Кишеня, Novus, Сільпо, парк та озеро.

Продаётся 3к 108м квартира ул Княжий затон 2/30 Дарницкий район
olx.ua