вул. Київська, 249а

Продам 2- кімнатну квартиру на 9 поверсі в сучасному ЖК «Лісовий квартал», центр міста Бровари, вулиця Київська, 249А . Зручне розташування, до зупинки транспорту три хвилини, 15-20 хвилин і ви в Києві, на метро Лісова. Розвинута інфраструктура, все в піший доступності, супермаркет «Сільпо», ТЦ «Mark mall”, McDonald’s, KFS, магазини, кавʼярні, суші-бари, аптеки, дитячий садок, спортивні і дитячі майданчики, свій сосновий парк, поруч Епіцентр, Новус. Будинок комфорт класу, в парадному консьерж, відео нагляд, три ліфти (один вантажний), опалення в парадному на поверхах та на сходах. Тому будинок дуже теплий. Проти пожежна безпека всюди. Датчики, рукава для тушіння, вентканали від задимлення. Квартира 2- кімнатна простора, в стані від забудовника. АН LightHouse. На комісію претендую. 5%.

можливий продаж по єОселя
Київська, 249А
rieltor.ua

Бровари, вул. Київська 249а, ЖК «Лісовий Квартал». Будинок введений в експлуатацію в 2018 році. Будинок «свічка» , один підʼїзд. Повноцінна 2х.к.кв. квартира розташована на 14 поверсі/25. Площа 56,6/30,5/9,4 (кімнати - 13,5 та 17). Встановлені лічильники опалення. Додаткова інформація по телефону. Відповідь на сповіщення в ОЛХ очікуйте на протязі тижня, може й довше.

Продаж 2кв. Бровари, «Лісовий квартал»
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без % для покупця продам 1к квартиру в м.Бровари, ЖК Лісовий квартал,вул.Київська 249-А. Новобудова Комфорт Класу, один з найкращий ЖК у Броварах. Квартира укомплектована якісною побутовою технікою - вбудований холодильник Günter & Hauer, кондиціонер Hyundai, пральна машинка Electrolux, бойлер Atlantic, духовка Electrolux, посудомийна машина, телевізор. Дві шафи купе, є великий балкон. Підключено інтернет. Лічильники на воду, світло двох тарифний, опалення. Прибудинкова територія облаштована місцями для паркування, дитячим майданчиком, відеоспостереженням. Також камери встановлені у холі будинку та ліфтах. Розвинута інфраструктура для комфортного життя. У пішій доступності: супермаркети Сільпо, Епіцентр, Новус, ТЦ Mark mall, McDonalds та KFC, аптеки, ветклініка та інше. Квартира у власноті більше 3-х років. Є Відео Огляд.

Без % продам 1к квартиру Бровари,ЖК Лісовий квартал,вул.Київська 249-А
olx.ua

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Бровари

Географія Бровари