ул. Заречная, 4

Продается видовая 4-к. квартира, ЖК Славутич, ул. Заречная 4, 22/26этажного 100метров. Сделан стильный, качественный ремонт, функциональная планировка. - Просторная кухня-гостиная. - 3 отдельные комнаты - Санузел с ванной. - Санузел с душевой кабиной. - Гардероб. -Все комнаты обставлены мебелью На кухне вся техника встроенная, есть посудомоечная, три кондиционера, ТВ. Квартира свободна, все новое, практически никто не жил. Развитая инфраструктура. Есть подземный паркинг. Удобная транспортная развязка. Метро Славутич в пешей доступности. Рядом: ЖК Севен, проспект Бажана, ЖК Ривер Стоун, ул. Днепровская набережная, метро Осокорки. Без комиссионных. 225000у.е.

возможна продажа по єОселя
Зарічна вул., 4
rieltor.ua

Готове приміщення 40 м2 під будь-який вид діяльності у одному з кращих ЖК КИЄВА « СЛАВУТИЧ » Ідеально підійде під: салон краси, масажний кабінет, кол-центр, тату-салон, манікюрний кабінет, офіс. Є всі комунікації під житлову квартиру Балкон-лоджія, панорамні вікна, цегляні перекриття 2 поверх ! Зручний вхід ! Закрита територія благоустрою ! Розкішний хол у стилі хай-тек з охоронцями 4 німецьких ліфти Будинок введено в експлуатацію ! 2 хвилини до метро та Південного мосту Зручний під’їзд. Парковки та підземні паркінги поруч. Розвинена інфраструктура

Зарічна вул., 4
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

БЕЗ КОМИССИИ!!! Продажа 1-к видовой квартиры в ЖК «Славутич», ул. Заречная 4! 25/25-эт., монолитно-каркасного дома 2018г., 38/15/16. Квартира с новым качественным ремонтом, полностью меблирована (два дивана, встроенная кухня, кухонный стол/стулья и укомплектована всей необходимой техникой (холодильник, микроволновая и духовая печь, два ТВ LCD); бойлер, стиральная машина, душевая кабина, счётчики на всё. Есть шкаф-купе и гардеробная. Отличная локация-2мин., метро «Славутич», развитая инфраструктура, надземный/подземный паркинг.

Зарічна вул., 4
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Актуально! Ексклюзив! метро Славутич - 3 хвилини, пішки. ЖК Славутич, вул. Зарічна 4, корпус 2, Дарницький р-н, м. Київ Продаж просторої, теплої двокімнатної квартири на 3-му поверсі 26-ти поверхового монолітно каркасного, сучасного будинку, спецпроект 2018 року. Документи права-власності - більше 3х років! Площа квартири: 76/32/24 м2, Н= 2.80 Зручне та раціональне планування: дві світлі, окремі кімнати (16,2 м2 та 15,4 м2), простора кухня 24 м2 з виходом на заскляну лоджию, два окремих санвузла, металопластикові вікна. Стан квартири: без оздоблення, готова до ремонту В будинку: охорана, домофон, підземний паркінг, чотири ліфти: два пасажирських, два вантажних. Переваги ЖК Славутич: - сучасне, стильне і комфортне житло бізнес-класу. - територія житлового комплексу повністю облагороджена і включає місця відпочинку для дорослих і дітей. - розташований в Дарницькому р-ні Києва, поруч зі ст. метро Славутич, пр. Бажана. Це дає перевагу мешканцям житлового комплексу по транспортному сполученню. - біля ЖК Славутич розміщений дитячий садок, басейн. - у пішої доступності: супермаркет, школа, Дніпро, торговий центр.

Зарічна вул., 4
rieltor.ua

🌟 Ваша мрія про ідеальне житло стає реальністю! 🌟 Шукаєте власний куточок в зеленому місці, де комфорт поєднується з елегантністю? Представляємо вашій увазі розкішну 1к квартиру з дизайнерським ремонтом у новому ЖК Славутич розташованому в кількох кроках від метро. 🏡 Повністю облаштована квартира з урахуванням найсучасніших тенденцій дизайну. 🛋️ Простора вітальня, затишна спальня та функціональна кухня створюють ідеальний простір для вашого комфорту. 🎨 Ексклюзивний ремонт з використанням високоякісних матеріалів та стильних рішень. 🌳 Панорамні вікна забезпечують прекрасний вид на місто та дозволяють насолоджуватися природним світлом у приміщенні. Це не просто квартира, це ваш особистий оазис, де кожен день наповнений гармонією та затишком. Не втрачайте часу! Запишіться на перегляд вже сьогодні та зробіть перший крок до вашої мрії про ідеальне житло! 🏠✨

Зарічна вул., 4
rieltor.ua

Є дизайн проєкт даної квартири. ЖК"Славутич 1" має розвинену інфраструктуру, включаючи підземний та гостьовий паркінг, дитячі та спортивні майданчики, цілодобове відеоспостереження та охорону. На території комплексу є магазини, кав’ярні та ресторани - все, що потрібно для комфортного життя. Повний пакет документів, право власності на руках. Сучасне планування. Кухня-вітальня, 2 сан-вузли, пральна, 2 окремі кімнати. Нормальний вид з вікна. Метро 1 хвилина пішки. Будинок вже як 4 роки обжитий. Ремонтів немає. Є відео квартири. Поруч ЖК Зарічний, Севен, Рівер Стоун.

Зарічна вул., 4
rieltor.ua

Пропонується ЧУДОВА квартира в житловому комплексі "Славутич 1" (1 хвилина від станції метро "Славутич"). вул. Зарічна 4, корпус 1, Позняки-Осокорки. Це неймовірний варіант для тих, хто цінує зручність та швидкий доступ до головних транспортних маршрутів. Будинок ЗАСЕЛЕНИЙ та ОБЖИТИЙ! Квартира має ОПТИМАЛЬНЕ ПЛАНУВАННЯ. Зроблений сучасний та функціональний дизайн-проект квартири (коштував 3000$). Є як візуалізація, так і технічна документація, підбір матеріалів. По проекту заплановані 2 санвузла, прачечна та гардероб. Купували для себе, уже були розпочаті ремонтні роботи, здійснено незначне перепланування і електрика, згідно дизайн-проекту. Є відео квартири, по запиту. ЖК"Славутич 1" має розвинену інфраструктуру, включаючи підземний та гостьовий паркінг, дитячі та спортивні майданчики, цілодобове відеоспостереження та охорону. На території комплексу є магазини, кав’ярні та ресторани - все, що потрібно для комфортного життя. Повний пакет документів, право власності на руках. Від власника. Відкриті для уточнення інформації та переглядів, за попередньою домовленістю, у зручний для вас час.

владелец
Зарічна вул., 4 кор 1
rieltor.ua

Зарічна, 4 Славутич перша лінія від Дніпра, з видом на правий берег, Києво-Печерську лавру, 3 хвилини пішки до ст.М"Славутич", Пропонується 1 кімнатна квартира ЖК Зарічний. Укомплектована кухня, зроблений ремонт. Холодильник, бойлер, варочна поверхня, тепла підлога під плиткою, духова шафа, два кондиціонери Встановлені лічільники на всі види послуг. ЖК реклами не потребує, ТОП на Лівому березі. Відеонагляд, охорона будинку, рецепція. Поруч метро Позняки, Осокорки, Славутич.

Продам 1к квартира 42кв.м  Зарічна Славутич
olx.ua

Предлагается просторная (42кв.м), очень светлая и уютная 1-комнатная квартира в ЖК Славутич, ул. Заречная,4. Уникальный современный жилой комплекс сочетает в себе лучшие традиции современной архитектуры. В квартире выполнен высококачественный ремонт с использованием экологически чистых строительных материалов. Теплые полы, кондиционер, энергосберегающее освещение, система пожаробезопасности, видеонаблюдение. Квартира укомплектована мебелью, бытовой техникой ведущих европейских брендов. Соблюдены все критерии современных апартаментов: стиль, рациональность, комфорт. Возможна ипотека.

SAV Предлагается видовая 1ком кв-ра 42м2, ЖК Славутич, 5мин М Славутич
olx.ua

Продається 1-квартира - 41м2 вул. Зарічна, 4к2 Стильна, затишна в сучасному ЖК Славутич, розташований в 2х хвилинах від ст.метро Славутич. Дарницький р-н, ПРОДАЖ з корпусними, м"якими меблями та побутовою техніко. / квартира ВІЛЬНА, можливість відразу заселитись/ ... повністю укомплектоана для комфотного проживання. ФОТО ВІДПОВІДАЮТЬ. ЖК комфорт класу, будинок - 2019 року, Н-3м. - монол.-карк.будинок, стіни- керамічна цегла, - утеплення фасаду - мінвата, композитні панелі, - ПАНОРАМНІ вікна до підлоги, - індивідуально лічильники на квартиру. На перших поверхах будинків - комерційні приміщення. Розвинена інфраструктура, приватний дитячий садок, торговий центр, мед.центр, салон краси, міні-маркет, Фора... Прибудинкова територія - концепція «двір без машин» Можливість купити квартиру разом з паркінгом. Ліфт з паркінгу на поверх. Біля ЖК зручна транспортна розвязка - 2хв. до зупинки громадського транспорту, ПЕРЕГЛЯД ЗА ДОМОВЛЕННІСТЮ, ТЕЛЕФОНУЙТЕ У БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС. ️ Ключі на руках. 122.000у.о. розглянемо всі реальні пропозиції.

Продаж 1-к квартири, Зарічна (Осокорки) вул. 4,  метро Славутич
olx.ua

ЖК в городе Киев