ул. Запорожца, 26а

Продам 3к квартиру вул. Чорних Запорожців 26а Воскресенка Дніпровський район Лівий берег. Продам 3к квартиру в ЖК Воскресенський. Загальна площа 87,3 м2, житлова площа 48,6 м2: 3 кімнати - зал 23 м2, спальня 13,6 м2, друга спальня 12 м2, кухня 12,4 м2, санвузол 4,8 м2, комора 3,0 м2 (можна перетворити в другий санвузол), коридор 16,8 м2, балкон 3,4 м2. Встановлені лічильники на воду та опалення. Є два бойлери на випадок відключення централізованої гарячої води. Новим власникам залишаються всі меблі (кожна кімната повністю укомплектована) та більшість побутової техніки і якісна сантехника. При вході вас зустрічає просторий коридор, що веде до всіх кімнат. У квартирі відмінне планування, всі кімнати роздільні, що надає приватності та комфорту для кожного мешканця. Простора вітальня з великими вікнами забезпечує достатньо світла та затишку, а кухня стане ідеальним місцем для приготування смачних страв та сімейних обідів. Крім того, вам буде приємною додатковою перевагою наявність закритої території з дитячим майданчиком та зонами відпочинку, підземним паркінгом та двома ліфтами у підїзді. ЖК розташований в безпосередній близькости до парків, лісу та інфраструктури, що робить його ідеальним місцем для життя. Пішки: Парк «Аврора» - 9 хв., парк «Перемога» - 15 хв., великий ліс – 4хв., озеро «Райдужне» - 15 хв., «Епіцентр» - 14хв., ринок «Юність» - 20хв., авторинок/ТЦ «Квадрат» - 15хв., зупинка трамваю, автобуса – 2 хв. Поруч міські доросла та дитяча лікарні, поліклініки, районне управління Соцзахисту. Прямий транспорт до більшості районів Києва – весь Лівий берег, Почайна, Оболонь, Дорогожичі, Шулявка, Звіринецька, Теремки. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

Запорожця Петра вул., 26а
rieltor.ua

Запрошуємо вас на перегляд просторої та затишної квартири з видовими краєвидами на вулиці Чорних Запорожців, 26а. Цей шматок неба знаходиться в сучасному будинку, який збудовано в 2011 році. Планування квартири організоване максимально функціонально: кухня-студіо та простора кімната створюють ідеальне середовище для вашого комфорту. А щоб ваш переїзд був ще легшим, ми готові розглянути різні форми розрахунку, включаючи безготівковий. Ця квартира не лише продається, але й готова до негайного заселення, адже вона обладнана усіма необхідними меблями та побутовою технікою: варильна поверхня, духова шафа, холодильник, СВЧ, пральна машина та бойлер. З вікон відкривається чудовий вид на тиху зелену зону, що забезпечить вам максимальну гармонію та спокій. Будинок обладнаний сучасною системою безпеки: цілодобова охорона, закрита територія, відеонагляд та підземний паркінг забезпечать вашій сімї максимальний комфорт та безпеку. А доступ до будинку та ліфтів забезпечений лише за допомогою електронного ключа, що гарантує вашу приватність та безпеку. Зручне розташування цієї квартири дозволить вам насолоджуватися всіма перевагами міського життя: поруч знаходиться чудовий парк "Перемога" з каскадом озер, а також повна інфраструктура для вашого комфортного життя - магазини, аптеки, школи, дитячі майданчики та інше. Не пропустіть свій шанс на якісне житло в одному з найпрестижніших районів міста! Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд цієї прекрасної квартири!

Запорожця Петра вул., 26А
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Отличное предложение! Продаётся уютная евро-трешка в Днепровском районе по адресу ул. Петра Запорожца 26А. Находится на 23-м этаже в 26-этажном доме. ТОРГ Это идеальный вариант для тех, кто ценит качественный евро-ремонт, выполненный для себя. Квартира полностью укомплектована мебелью и бытовой техникой, посудомоечной машиной, включая еще один не установленный телевизор. Приятным бонусом является наличие тёплых полов в ванной и кухне. После ремонта в квартире жили +- 3 месяца. Дом предлагает комфорт и безопасность: консьерж, охрана, закрытая территория, паркинг гостевой и подземный. Рядом с домом расположены супермаркеты, аптеки, кафе и поликлиники. Удобное транспортное сообщение: всего 5 минут до остановки общественного транспорта, а до станции метро Черниговская всего 7-10 минут на трамвае либо маршрутке. Не упустите возможность сделать хорошую покупку. Записывайтесь на просмотры!

Запорожця Петра вул., 26а
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Метро Чернігівська Петра Запорожця 26-А, ЖК Воскресенський 3/26-поверхового Загальна площа: 58,3 кВ.м./кімната 24 кВ.м./кухня 17,5 кВ.м. Світла та дуже простора, затишна квартира, вікна у двір Металопластикові вікна, с/у плитка, бойлер. Поверх закритий, гарні сусіди Консьеож, відеонагляд Система безпеки допуску до ліфтів та усіх внутрішніх дверей будинку по ключам, закритий двір, ворота , охорона вʼїзду/виізду. Поруч садочки, школи, поліклініка, родом, парки, ліс, супермаркети, риночки, зупинки транспорту, зручна розвʼязка.

Запорожця Петра вул., 26-А
rieltor.ua

У кожної людини список запланованих цілей ніколи не закінчується. Але допомогти Вам викреслити одну, але таку важливу з цього списку - ми зможемо: купівля тієї самої своєї квартири! Тим паче ми знаємо, як важливо новоспеченій сім’ї жити окремо: своє бачення життя/часу та комфорту. Всі складові ідеально поєднуються в цій квартирі: • вона дуже простора та світла, у ній Ви не зустрінете маленької кухні чи кімнат. Приходьте з мячем – у нас кімната, як футбольне поле. Тут, дихати можна на повну, і місця вистачить усім. • а ще в ній не нудно пити каву вранці чи щось інще ввечері - адже вона видова, 24/7 – неймовірний краєвид на Київ, насолоджуйтесь життям, змінюючи тільки напій ;) • Навколо лише малоповерхова забудова, висоток немає і не буде – жодних "вікна у вікна"! • і жити можна одразу після покупки, все вже на місці: від вбудованої кухні з меблями та технікою до килимка при вході;) • тут можна жити у безпеці, адже будинок – бізнес класу, територія закрита від посторонніх та під цілодобовим відеоспостереженням, а охорона у будинку 24/7. Наявний підземний паркінг, можна навіть узимку в туфлях та без шапки; • Звісно, реалії нині такі, що підземний паркінг – це великий плюс, і не лише при наявності авто, адже це і укриття. ... а ще крута інфраструктура, 5 – 15 хвилин і не хвилиною більше, хіба тільки менше: • супермаркет «Фора», Сільпо та багато локальних магазинів, кафе, закладів харчування. • Київська міська клінічна лікарня №3; • спеціалізована школа №14, школа №158, дитячі садочки №438, 473 та 453 «Паросток», а ще багато центрів розвитку, школа танців та спортивна школа! • парк «Аврора» та «Перемога», а ще озеро зі своїм пляжем – Радунка; • ст. метро «Дарниця» Її технічній характеристики:  Спальна кімната та кухня-вітальня, суміжний санвузол;  неймовірно великий балкон з wow краєвидом;  поверх: 14, площа: 65.4/24.1/23.5 кв.м. Всі надані фото – найактуальніші, і зроблені особисто нами! Адреса: ЖК Воскресенський, вул. П. Запорожця 26-А, Дніпровський р-н. Приходьте, дивіться, купуйте! Вона вживу ще краще, ніж на фото! Ціна: 89 700 у.о.

ЖК бізнес класу "Воскресенський": вул. Запорожця -> найкращих 66 м²
olx.ua

ЖК Воскресеньский! Адреса: вул. П. Запорожця 26-а Поверх: 18/26; Площа: 64 кв.м. У квартирі якісний ремонт! Новому власнику залишаються вся побутова техніка: газова варильна панель та духова шафа, вбудована мікрохвильова піч Samsung, посудомийна машина Bosch; пральна машина LG з функцією сушіння;. Меблі - за домовленістю. З вікон відкривається прекрасний вид на місто. Будинок новий, теплий, з сучасними ліфтами, підземним паркінгом, цілодобовою охороною та закритим доступом на територію. Поруч прекрасний парк Перемога з каскадом озер та вся необхідна інфраструктура для комфортного життя: магазини, аптеки, садочки, школи, лікарня, відділення банку, дитячі та спортивні майданчики. Ст метро Дарниця 10 хв на авто. Ціна: 83 000 у.о. Телефонуйте або пишіть!

ст. м. Дарниця та Парк Перемога: Видова з ремонтом в ЖК Воскресенський
olx.ua

Без комісії. Торг до продажу! Велика, простора, видова квартира з якісним ремонтом. Є - сертифікат, та другі програми для військовослужбовців. Будинок 2011 року. Житлова площа 29 м² Планування: кухня студио, та велика кімната. Безготівковий розрахунок підходить! Адреса: вул. Чорних Запорожців, 26а (Петра Запорожця 26-а ) Поверх: 9/26; Площа: 62 м² Квартира продається з меблями та технікою. Квартира облаштована технікою Bosch. Посудомийна машина, пральна машина, бойлер. З вікон відкривається прекрасний вид на місто, на тиху південну сторону. Новий, сучасний будинок, цілодобова охорона, закрита територія, відеонагляд, підземний паркінг, ( укриття). Доступ до будинку та ліфтів тільки за електроним ключем. Поруч чудовий, зелений парк "Перемога" з каскадом озер та вся необхідна інфраструктура для комфортного життя: магазини, аптеки, садочки, школи, лікарня, відділення банку, дитячі та спортивні майданчики. Ст. метро Дарниця або Чернігівська 10 хв на транспорті.

Продам 1 к. ЖК Воскресенський, П. Запорожца,Чорних Запорожців, 26а
olx.ua

До вашої уваги продаж діючого пасивного орендного бізнесу з орендарями. Квартира площею 88 м2, розділена на 4 житлові кімнати. У квартирі є загальні вхідні двері, був побудований коридор та окремий вхід до кожної кімнати, також встановлені вхідні двері до кожної. Детально з плануванням обʼєкта можете ознайомитися на фото техпаспорту. Ремонт закінчили у 2021 році (свіжий), заселені перші орендарі були у 2022 році. Укладений ламінат по всіх кімнатах, гідроізоляція, шумоізоляція, натяжні стелі, 2 бойлери, меблі та закуплена побутова техніка і багато іншого. Всі кімнати заселені з весни 2022 року, жильці постійні та платоспроможні, не мінялися всю війну. Тобто станом на сьогодні це повністю працюючий бізнес, який генерує прибуток. Конкретно по цифрах готовий предметно спілкуватися, і показати звітність серйозно налаштованому покупцеві. Фото всіх кімнат не додаю, бо наразі там проживають орендарі, і не хотів турбувати зайвий раз. На фото 2 із 4 кімнат, ремонт у всіх виконаний аналогічний. Деталі за телефоном. Огляд за попередньою домовленістю. ЖК “Воскресенський” (вул. Петра Запорожця 26-а) має закриту територію, зі своєю зеленою зоною, консьержами, охороною, дитячим та спортивним майданчиком, також на першому поверсі є поштомат Нової пошти. Район дуже тихий, довкола є вся необхідна інфраструктура. У пішій доступності Фора, АТБ, Сільпо, Епіцентр, трамвайна зупинка, парк, тренажерний зал, ринок "Юність". Комплекс знаходиться за 10 хвилин на трамваї від метро Чернігівська. З рієлторами не співпрацюю, продаж від власника, квартира у власності понад 3 роки, на додаткові податки не потрапляє. Продаю фактично по собівартості простої квартири з ремонтом, у звʼязку з необхідністю залучення додаткових інвестицій у свій інший проєкт.

владелец
Квартира 4кім.(орендний бізнес) 88м2
olx.ua

Продається своя з ремонтом 4к кв 113м2, вул. Петра Запорожця 26А, ЖК "Воскресенка", Дніпровський р-н, масив Воскресенка. Квартира розташована на 10/26 поверсі монолітно-каркасного будинку 2011 р. Побудови. Перші власники від 2020 року. Є лічильники на воду, опалення, (наступна перевірка 2024), лічильник на електрику, підземний паркінг, три комунальні паркування в 30-50 м. Комплекс із закритою територією, дитячим майданчиком та охороною. У підїзді акуратне парадне, ліфти "Отіс", консьєрж. Будинок в експлуатації, в квартирі 4 окремі кімнати, висота стелі 2.7 метра. Вид із вікон на правий берег, стадіон "Динамо", арка Дружби народів, новий міст, на місто. У квартирі 2 санвузли, туалет/душ/ванна. Покриття підлог ламінат. Є дві засклені лоджії. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро, ліс. Прямий продаж від господаря. Без комісій. Ріелторів прошу не турбувати!

владелец
Продажа 4к кв 113 м2, ул. Петра Запорожца 26А, ЖК "Воскресенкий"
olx.ua

Видова з панорамними вікнами, з дизайнерсьми ремонтом повноцінна однокімнатна квартира - 49 м2(спальня + кухня-гостинна), повністью укомплектована меблями та технікою, чекає свого нового дбайливого власника. Лічильники на все, генератор, укриття, паркінг, інраструктура - є все. Вул. Петра Запорожця, 26а, ЖК "Воскресенський". Ціна такого затишку - 72000$.

Шикарна кв. біля метро Дарниця, Новобудова, з дизайнерським ремонтом.
olx.ua

Пропонується до продажу світла і велика (87 кв.м) 2-х кімн квартира з ремонтом в новому будинку бізнес-класу в ЖК «Воскресенський». ( вул.П.Запорожця, 26а) Добротний будинок 2011 року будівництва, побудований за монолітно-каркасною технологією, дуже теплий. Квартира розташована на 11-му поверсі, з вікон відкривається розкішний вид на місто і паркову зону. Ремонт робився для себе, виконаний з використанням якісних матеріалів, побутова техніка кращих світових виробників. Є все необхідне для комфортного проживання. Чудове планування: дві окремі великі кімнати, просторий хол, кухня з виходом на балкон, великий с/в, містка гардеробна. Прекрасний варіант для комфортного життя вашої родини! В будинку швидкісні ліфти, закрита територія, охорона, відеонагляд, підземний паркінг. Тут можна жити у безпеці, адже будинок з закритою територією, під цілодобовим відеоспостереженням, а охорона у будинку 24/7. Наявний підземний паркінг. Звісно, реалії нині такі, що підземний паркінг – це великий плюс, і не лише при наявності авто, адже це і укриття. А ще крута інфраструктура, 5 – 15 хвилин і : супермаркет «Фора», «Сільпо» та багато локальних магазинів, кафе, закладів харчування. Київська міська клінічна лікарня №3; спеціалізована школа №14, школа №158, дитячі садочки №438, 473 та 453 «Паросток», а ще багато центрів розвитку, школа танців та спортивна школа! Комплекс розташований в тихому спокійному районі, поруч великі парки - парк Аврора і парк Перемога з каскадом озер, лісопарк "Берізка", озеро Райдужне. Найближчі станції метро "Дарниця" і "Чернігівська» - 10 хв на транспорті.

Продаж 2-кімн великоі квартири(ЖК «Воскресенський», П.Запорожця)
olx.ua

Видова з панорамними вікнами, підготовлена під чистові роботи, кухня-студія, чекає свого нового дбайливого власника. Лічильники на все, генератор, укриття, паркінг, інраструктура - є все. Вул. Петра Запорожця, 26а, ЖК "Воскресенський". Ціна такого затишку - 65000$.

Шикарна кв. біля метро Дарниця, Новобудова, ЖК "Воскресенський".
olx.ua

Пентхаус на ул. Петра Запорожца, 26А, ЖК ,,Воскресенский,, общая площадь 274,3кв.м, высота потолков 2,73м, первый уровень 90кв.м, второй уровень 184кв.м, кухня 32кв.м, 3 санузла (5,7кв.м, 18,3кв.м, 22кв.м), коридор 36,5кв.м, лоджия с красивыми видами на город. Под отделку.

Продажа пентхауса в ЖК Воскресенский на П. Запорожца 26А от хозяина
olx.ua