вул. Закревського, 95

Продається велика 3 кімнатна квартира, розташована на 17 поверсі 22 поверхового житлового будинку. ЖК "Милославичи", вул. Закревського, 95. Загальна площа 96,0 м2, житлова 54,0 м2, кухня 12,0 м2. Квартира має якісний ремонт, забезпечена необхідними меблями та побутовою технікою. Квартира двостороння. Сусіди спокійні. Будинок 2011 року з зовнішнім утепленням. Зручне розташування, чисті під’їзди, 2 пасажирські та 1 вантажний ліфти, консьєрж, кодовий замок, безкоштовний паркувальний майданчик у дворі. Поряд з будинком аптека, продуктовий магазин, кафе, ліцей, школи, дитячий садок, супермаркет, зони відпочинку, фітнес-центр, озеро, в трьох хвилинах пішки обладована зона відпочинку з альтанками. Кінцева зупинка міського транспорту. Чистий продаж. Висота стелі 2,80 м.

Закревського Миколи вул., 95
rieltor.ua

Побудований у 2012 році. Залізобетон, утепленя фасаду до 15 см базальтової вати + вентильовані фасади, в парадному 2 пасажирські ліфти і 1 вантажний, на поверсі спільні двері, що замикаються на ключ. Простір спальні і кухні було розширено за рахунок лоджії (+ 6 кв.м. + 6 кв.м.), стіни і підлога яких були утеплені і по утепленій теплій підлозі покладено електрична тепла підлога з регулятором температури . Побутова техніка продається разом з квартирою: 2 телевізори (40 та 55 дюймів), пральна машина з функцією сушки, у одній дитячій кімнаті обладнане дитяче навчальне місце з комп"ютером і принтером, на кухні 2 великих холодильника, посудомийка, мікрохвильовка, каковарка-автомат, скороварка та кухонний комбайн. По всій квартирі натяжна стеля з вбудованими світлодіодними лампами, світла достатньо, в холл під стелю виведений інтернет з WiFi, та у дальні кімнати додатково 4 точки дротового інтернету. Дзвоніть організую перегляд в зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Закревського Миколи вул., 95
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ЕКСКЛЮЗИВ!!! Продається 1-кімнатна квартира, вул. Миколи Закревського, буд.95, ЖК Милославичі, Троєщина. Квартира розташована на 16-му поверсі 20-ти поверхового будинку 2011 року побудови із зовнішнім утепленням. Навісний вентильований фасад, висота стелі - 2,8 м. Загальна площа 43 м2., кімната - 18м2, кухня - 10м2. Зручне та функціональне планування. Стан квартири житловий. Продається з меблями та побутовою технікою (кухонний гарнітур, два розкладних дивани, шафа-купе у коридорі, холодильник, пральна машина, витяжка, бойлер). Простора лоджія, у санвузлі 25.05.2023р. зроблений ремонт. Охайний під’їзд, в будинку працює Консьєрж, є 2 пасажирські та 1 вантажний ліфти. Добре розвинута інфраструктура, в пішій доступності є все необхідне для комфортного проживання: школи, ліцей, дитячі садочки, супермаркети, ринок, магазини, відділення банків, салони, спортивні клуби, поліклініка, парк з озерами та великим дитячим майданчиком. Кінцева зупинка громадського транспорту. Зручна транспортна розв’язка, багато транспорту в різні куточки Києва. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Денисом, за ціною узгодженою з власником.

ЕКСКЛЮЗИВ Продам 1к 43м2 вул.М.Закревського 95 ЖК Милославичі Троєщина
olx.ua