вул. Жулянська, 1в

Продається квартира в сучасному ЖК комфорт-класу, «Євромісто» В ціну входить комірка з ремонтом та окремим лічильником на електроенергію 😍 📍Крюківщина / До окружної Києва всього 3 км - Комісійні оплачувати не потрібно❗️ - Загальна площа: 46.6 м² - Окрема спальня з великою лоджією та кухня-вітальня - Повністю мебльована та обставлена технікою - Двоконтурний газовий котел та газова плита - Неподалік відкрили новий Макдональдз та супермаркет Сільпо - У власності більше 3х років - На території ЖК є магазини Фора та Коло, Єва, продуктові магазини, магазини непродовольчих товарів, кафе і кавярні, аптеки, салони краси, дитячий садок, Нова пошта, тренажерний зал тощо. 💰Ціна: 60 000$ / БЕЗ КОМІСІЇ Дізнатись деталі та призначити перегляд можна за номером - 📞073 007 6 007 (Viber | Telegram | WhatsApp) [Співпрацюємо з колегами без дублюванни в рекламі]

ексклюзив
Жулянська вул., 1в
rieltor.ua

У продажу 1 кімнатна квартира за адресою вулиця Жулянська, 1-В в ЖК Європейське місто (Євромісто). Загальна площа 44.2 кв.м. Поверх 7/10. Планування: окремо спальна кімната з лоджією та відділеним робочим місцем, простора кухня-вітальня, санвузол. Квартира укомлпектована усіма необхідними мебелми та технікою: пральна машина, духова шафа, холодильник, телевізор та кондиціонер. Поруч розвинена інфраструктура, магазини, кафе, кав’ярні, ресторани, дитячі садочки та школи.

Жулянська вул., 1В
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

У продажу 1 кімнатна квартира за адресою вулиця Жулянська, 1-В в ЖК Європейське місто (Євромісто). Загальна площа 44.2 кв.м. Поверх 7/10. Планування: окремо спальна кімната з лоджією та відділеним робочим місцем, простора кухня-вітальня, санвузол. Квартира укомлпектована усіма необхідними мебелми та технікою: пральна машина, духова шафа, холодильник, телевізор та кондиціонер. Поруч розвинена інфраструктура, магазини, кафе, кавярні, ресторани, дитячі садочки та школи.

Жулянская улица, 1В, Крюковщина, Киевская 72000.0 USD
dom.ria.com

Географія Крюківщина