ул. Жмеринская, 4

Продається 3х кімнатна квартира за адресою вул. Жмеринська, 4, загальною площею 59кв.м. Квартира дуже тепла, на гарному 2 поверсі, є газ. Стан під ремонт, встановлені пластикові вікна в 2х кімнатах, балкон та лоджія засклені, нова сантехніка. Функціональне планування: окремі кімнати, з виходом на засклений балкон. Будинок охайні підїзди, наземна парковка, закрита територія. Придомова ділянка з гарним озелененням, у дворі є дитячі та спортивні майданчики. Зручна транспортна развязка та розвинута інфраструктура, поруч маршрутні таксі, автобуси.В пішій доступності супермаркети, школа, дитячий садок, "шпалерний" та продуктовий ринок. До ст.м.Житомирська чи Святошин на машині чи громадському транспорті до 15хвилин.

Жмеринська вул., 4
rieltor.ua

У продажі 1 кімнатна квартира в м. Київ, вул. Жмеринська, 4. Святошинський р-н. 1 хв. від Шпалерного ринку та окружної траси. 33 м2, 4 поверх/9. Житловий стан. Є засклений балкон. Поруч все: школа, садочок, магазини, супермаркет, Епіцентр, зупинки. Дуже зручне місце розташування. Ціна - 35 000 дол.

Продам 1 к квартиру в м. Київ, вул. Жмеринська, 4. Святошинський р-н.
olx.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Пропонується у продаж трикімнатна квартира у Святошинському районі вул. Жмеринська 4. Квартира розташована на 5-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку. Не торцева, чистий підїзд, доглянутий двір. Повністю укомплектована із капітальним ремонтом (труби, електрика). Є лічильники на воду та електроенергію. Чудова транспортна розвязка. Поруч парк, садочок, школа. Торг доречний.

Продажа квартиры
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 3х кімнатна квартира за адресою вул. Жмеринська, 4, загальною площею 59кв.м. Квартира дуже тепла, на гарному 8 поверсі, є газ. Стан під ремонт, встановлені пластикові вікна, лоджія засклена. Функціональне планування: 2 окремі кімнати, гардеробна, одна кімнатна збільшена за рахунок лоджии. Квартира тепла. В квартирі є єлектричний бойлер та централізована гаряча вода. Право власності більше 3х років, прописаних немає. Будинок охайні підїзди, вільна парковка. Придомова ділянка з гарним озелененням, у дворі є дитячі та спортивні майданчики. Зручна транспортна развязка та розвинута інфраструктура, поруч маршрутні таксі, автобуси. В пішій доступності супермаркети, школа, дитячий садок, "шпалерний" та продуктовий ринок. До ст.м.Житомирська чи Святошин на машині чи громадському транспорті до 15хвилин.

Продається 3х Жмеринська 4 Житомирська Святошинський Шпалерний ринок
olx.ua