ул. Гмыри, 10/40

Продажа 1 ком квартиры по выгодной цене! 59000$ ЖК «Патриотика», ближайший дом от метро Позняки и Осокорки Ул. Гмыри 10/40 10 этаж, 37 м.кв /17/9 В отличном состоянии. Есть бойлер, стиральная машина, два встроенных шкафа В доме есть Консъерж. Рядом такие улицы как: Чавдар ,Руденко,Крушельницкой ,Гришка Так же вблизи Эпицентр ,ресторан «Кухмейстер», магазины «Новус» и «АТБ» Идеальный вариант для жизни либо под аренду. Готовы к продаже.

Бориса Гмирі вул., 10/40
rieltor.ua

Без% продаж 3-к квартири вул. Бориса Гмирі 10/40 видова ЖК Патріотика. Панорамний огляд на Позняки, Осокорки та навіть «Батьківщину Мати». ШПАЛЕРИ ПІД ФАРБУВАННЯ - колір легко може бути змінений на будь-який інший. Меблі та техніка (включено у вартість). Будинок 2017 року. Документам більше 3 років. Ніхто не прописаний. Будинок дуже якісно утеплений. Є лічильники на воду та опалення. Метро Позняки та Осокорки - 8 та 10 хв пішки. Поряд підземний паркінг (УКРИТТЯ) Консьєрж, відеоспостереження, 2 ліфти. Поряд: Нова Пошта, школа "Київська Русь", 4 нові дитячі садки, Канадська початкова школа, Медичний Центр "Добробут, АТБ, NOVUS, VARUS, ЕПІЦЕНТР, МЕТРО

возможна продажа по єОселя
Бориса Гмирі вул., 10/40
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Звоніть/пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Розглядаємо всі державні програми.(єОселя під 3 відсотки, єВідновлення, постанова 280) 2-кімнатна квартира з новим ремонтом та всім необхідним для комфортного життя Влаштована кухня з усією необхідною технікою ( плита, духова шафа, посудомийна машина, холодильник, витяжка) Дві окремі кімнати з меблями, які залишаються для нових власників ( двоспальне ліжко, комод, диван, шафа ) Роздільний санвузол В квартирі є підігрів підлоги В квартирі повністю перероблена проводка та сантехніка До метро Позняки 10 хвилин пішки Покази за попередньою домовленістю у зручний для вас час. Чекаю на ваш дзвінок або запит на відео для отримання більш детальної інформації.

возможна продажа по єОселя
Бориса Гмирі вул., 10/40
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1- кімнатної квартири по вулиці Бориса Гмирі 10/40. ЖК Патріотика, 7 поверх 25 поверхового будинку. квартира готова до проживання, продаєтся з меблями і технікою. Є лічильники на воду, електоенергію. опалення. гарне розташування( поруч декуілька маркетів, озера) станція метро Позняки, Осокорки 15 хвилин пішки.

Бориса Гмирі вул., 10/40
rieltor.ua

Продаж 3-кімн.квартири з якісним дизайнерським ремонтом за адресою вул. Бориса Гмирі 10/40 ЖК "Патріотика". Квартира розташова на 4 поверсі 26 поверхового житлового будинку. Облаштована усією необхідною технікою і меблями провідних виробників( Bosh, Sumsung) В наявності: два кондиціонери, холодильник, мікрохвильова піч, духова піч, варильна панель, телевізор , електрокамін, бойлер, пральна машина, гідромасажний бокс; два розкладні дивани, ліжко з ортопедичним матрацом, шафи. Підігрів підлоги, фільтр питної води, лічильники на все. Тамбур на 3 квартири, охорона, відеонагляд. Поруч розвинена інфраструктура. В пішій доступності: Новус, Фора, ТЦ МЕТРО, ТЦ Епіцентр, ТЦ Алладін, ТЦ Піраміда, гімназія, школи, дитячі садки, ресторан Кухмейстер, багаторівневий паркінг, озера, пляжі. Метро Позняки і Осокорки-10 хвилин пішки. Запрошую до перегляду у зручний для Вас час.

Бориса Гмирі вул., 10/40
rieltor.ua

Світла, простора квартира в ЖК Патріотика з функціональним плануванням, окрема кімната та кухня, якісний ремонт, мебльована та облаштована побутовою технікою. Квартира тепла, не кутова, встановлені якісні склопакети та вхідні двері, дуже розвинена інфраструктура, аптеки, магазини, школа та сад поруч. Метро Позняки 10 хвилин пішки.

Бориса Гмирі вул., 10/40
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з гарним ремонтом по вул Б.Гмирі 10/40 в ЖК Патріотика. Будинок 2016року(4квартал). Залишаються майже всі меблі і техніка. Є лічильники на воду та опалення. Консьєрж, відеонагляд, 2 ліфти. Поряд: Нова Пошта, школа "Київська Русь", 4 дитячі садки, Канадська початкова школа, Медичний центр "Добробут", АТБ, NOVUS, VARUS, Епіцентр, Метро. Метро Позняки та Осокорки - 10 хв пішки. Комісію агенції 5% сплачує покупець.

Бориса Гмирі вул., 10/40
rieltor.ua