улица Драгоманова, 25

Продам затишну 2-х кімн. квартиру на Позняках, Драгоманова, 25. Квартира розташована на другому поверсі, 52/30/8, кімнати окремі. Балкон засклений, обшитий, на 2 кімнати, склопакети, деревяна столярка, фото реальні. Є меблі та побутова техніка. Поряд школа, маркети, парк, озеро, Спорт-Лайф, метро Позняки 7 хв. пішки.

Драгоманова вул., 25
rieltor.ua

Продаж 3 квартири, вул. Драгоманова, 25, Дарницький район, Позняки Площа 74/42/8 м2. Поверх 3 / 10 поверхового будинку. Пропонується світла та затишна 3-кімнатна квартира в Дарницькому р-н. Києва. Кімнати роздільні, вікна металопластикові, 3 окремих балкона (на дві сторони будинку), санвузол роздільний. Квартира мебельована та з технікою. Будинок газифікований, серія -96. 1993 рік побудови. Дуже зручна локація, в 10 хвилинах парк (озера Позняки та Лебедине) та метро Позняки. До зупинки громадського транспорту 2 хв. - транспорт ходить регулярно. Біля будинку: Сільпо 5 хв., до ТРЦ Піраміда та ТРЦ Паралель 15 хв, в пішій доступності (5 хв) безліч кав’ярень, невеликих кафе та ресторанів де можна гарно провести вільний час. Поряд дитячі майданчики, дитячий садок, загальноосвітня школа, спеціалізована гімназія, дитячі розвиваючі гуртки, спортивні секції. Дзвоніть, відповімо на всі Ваші запитання. Є відео огляд! Код об`єкту на сайті компанії: 17751

Продаж 3к квартири, вул. Драгоманова, 25, м. Київ, Позняки
olx.ua

Пропонується світла та затишна 2-кімнатна квартира в Дарницькому р-н. Києва. Точна локація: вул. Драгоманова 25 Локація дуже зручна, жодних незручностей в переміщені містом, всього багато і дуже близько. До м. Позняки 10 хв. пішки, до зупинки громадського транспорту 2 хв. транспорт ходить регулярно тому Вам буде зручно як на роботу так і у будь-яку точку міста за Вашими потребами. Доступні безліч торгівельних сервісів: до супермаркету Сільпо 5 хв., до ТРЦ Піраміда та ТРЦ Паралель 15 хв. безліч невеликих крамничок поряд, є аптеки та господарські магазини. В пішій доступності (10-15 хв.) безліч кав’ярень, невеликих кафе та ресторанів де можна гарно провести вільний час. Спортзал та фітнес-центри, салони краси та перукарні всього в 5-7 хв. від будинку. Якщо ви плануєте чи маєте дітей поряд є всі необхідні зручності: дитячі майданчики, дитячий садок, загальноосвітня школа, спеціалізована гімназія, дитячі розвиваючі гуртки, спортивні секції. Здоров’я, як одна з найважливіших складових нашого життя, іноді потребує своєчасного втручання лікарів, тут ви зможете максимально швидко отримати таку допомогу адже Позняки насичені приватними кініками різних профілів. Державні заклади охорони здоров’я також поряд! В 5 хв. є відділення Нової пошти Відділення найбільших українських банків також поряд. Зовсім поряд розташований парк Позняки та мальовничі озера Позняки та Лебедине. Квартира розташована на 7 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа: 51,2 кв.м. Житлова площа: 20,5 кв.м. Кухня: 7,8 кв.м. Санвузол роздільний Квартира в чудовому стані, свіжий ремонт, оновлені меблі. Дві роздільні кімнати, одна з яких облаштована як спальна кімната, є велике ліжко та простора шафа для одягу, цікаво обіграна лоджія – додатковий рівень над підлогою облаштований м’яким теплим килимом, створюється дуже затишна атмосфера у якій комфортно загорнутись у ковдру з чашечкою гарячого какао та читати захоплюючі романи, або влаштувати романтичний вечір з коханою людиною, келихом вина та гарним видом на вечірній Київ. Друга кімната облаштована як зал, є зручний диван, зона TV та робоче місце, лоджія об’єднана з кімнатою. Встановлено кондиціонер. Кухня повністю мебльована та обладнана побутовою технікою: є холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч. Влаштована обідня зона. У санвузлі встановлена пральна машина. Цікавить ціна? 73 000 у.о. + комісія 2.5 % Якщо цікавить придбання цієї затишної квартири, телефонуйте прямо зараз!

ПОЗНЯКИ, 2-кімнатна, Дарницький р-н, Драгоманова 25
olx.ua