вул. Драгоманова, 10

Ідеальна пропозиція під орендний бізнес!!! - Будинок комфорт класу. - Презентабельна вхідна група. - Квартира затишна та дуже тепла - Функциональне планування ( окрема спальня з двоспальним лижком та гарнітуром) - Вхідна зона -коридор із вбудованою шафою-купе - Затишна вітальня з диваном ( розкладний), шафа-купе, TV; - Кухня-їдальня повністю укомплектована меблями - стіл зі стільцями, диван абсолютно новий розкладний, технікою (холодильник, посудомийна машина Siemens , електрична варильна поверхня, духова шафа, витяжка, мікрохвильова піч Samsung - ванна кімната з ванною та пральною машиною. Квартира повністю мебльована та готова до комфортного проживання. Продаж з усім, що у квартирі. ЖК Tekeskop -це монолитний будинок 2019 року. Підземний паркінг на 100 місць, Відеонагляд та IP-домофонізація.Поряд знаходиться парк» Позняки» та озеро « Сонячне» В приміщенні першого поверху супермаркет « Сільпо», кафе , аптеки , медичний центр « Діла». Дитячий та спортивний майданчик , зона відпочинку , тільки для мешканців будинку .Поруч школи, Слов» янська гімназія, та дитячі садочки,В будинку власна експлуатаційна компанія « Ковальська Житлосервіс».Панорамний вид з вікна. Одне з найкращих планувань. Ціна:77000$

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Драгоманова вул., 10
rieltor.ua

я на звязку, вайбер/телеграм по номеру телефона в оголошенні працює Драгоманова 10 (ЖК Телескоп, Позняки), будинок 2019 року Квартира знаходиться на 6поверсі 25 поверхового будинку, загальною площею 44,6 метрів Планування - кухня - гостьова, спальня, санвузол Зроблено євроремонт. Мельована, побутова техніка Лічильники на холодну та гарячу воду, опалення та електрику. Перший поверх призначений для комерційних приміщень. Підземний паркінг розрахований на 100 місць – з них 70 для автомобілів та 30 для мотоциклів. У парадному сучасні ліфти, відеоспостереження, охорона. На стилобатній частині закритий двір з дитячим майданчиком На цокольному поверсі супермаркет Сільпо, аптека, кафе, булочна. Поруч ТЦ Ашан Рів Гош, школи, садки, озеро із зонами відпочинку. ціна 81000 у.е. код обєкта #11124

Драгоманова вул., 10
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Предлагаю вашему вниманию квартира в элитном ЖК Telescop на позняках. Светлая и просторная однушка 45 кв.м Полностью у комплектована всем необходимым для комфортного проживания. Продаётся полностью со всем,заезжай и живи! Так же из удобств:Охрана,видео наблюдение в подъезде,паркинг на 0 этаже куда можно попасть на лифте не выходя из дома,Сильпо,beer market,аптека,dominos пицца,суши и это всё есть прямо в доме! Более подробно отвечу на все вопросы по телефону!

можливий продаж по єОселя
Драгоманова вул., 10
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2 кімнатну квартиру студіо по вулиці Драгоманова 10 , ЖК " Телескоп", Позняки, Дарницький район, Лівий Беріг. Квартира знаходиться на 20 поверсі 25 поверхового будинку. В квартирі: якісний ремонт з сучасних матеріалів простора кухня сумісний санвузол побутова техніка та меблі В будинку та дворі: закрита територія відеоспостереження консьєрж дитячий майданчик інфраструктура: Сільпо, Ашан, Діла Відділеня банків та Нової Пошти поряд озеро Сонячне Школа та дитячий садок До метро Позняки 10 хвилин транспортом. Зупинка громадського транспорту в усі напрямки міста. Можливий варіант продажу за державними програмами ( Є- оселя та інші). Квартира ідеально підійде як для життя так і під арендний бізне. Для більш детальної інформації телефонуйте. Є відеогляд квартири.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Драгоманова вул., 10
rieltor.ua

БЕЗ КОМІССІІ. Пропонується до продажу двокімнатна квартира з сучасним ремонтом, зручним плануванням та захоплюючим краєвидом. Простора кухня-вітальня з вбудованою кухнею та техникою (посудомийна машина, холодильник, духова шафа, варочна поверхня). В квартирі є гардеробна кімната, спальня з двоспальним ліжком, вбудованою шафою-купе, кондиціонером. Гостьова кімната з розкладним диваном та компьютерним столом. Сучасний будинок з підземним паркінгом, закритою територією та розвинутою інфраструктурою поруч з будинком. В будинку є аптека, сільпо, піцерія, Dila, школа английської мови. Квартира вільна, підходить для особистого життя, або для орендного бізнесу (орієнтована сума здачі 22 тис. гривень). Метро Позняки - 15 хв пішим ходом, або на маршрутці. Також в пеший доступності Ашан, KFS, озеро Сонячне. Документи перевірені, один власник, більше трьох років. Розглядаємо як є-відновлення, так і є-оселю. Ціна 130000$ БЕЗ КОМІССІІ.

можливий продаж по єОселя
Драгоманова вул., 10
rieltor.ua

#5875 Продажа квартири З ДИЗАЙНЕРСЬКИМ РЕМОНТОМ в ЖК Телескоп по вул.Драгоманова 10 Сучасна, стильна, і затишна квартира в будинку комфорт класу ! Функціональне планування, дві окремі спальні, два санвузли, велика затишна кухня-вітальня 24 квадратних метри з гарним виглядом з вікон, окрема гардеробна. Ремонт робили по авторському дизайн проекту для себе з використанням якісних матеріалів. Вбудована кухня з кухонною технікою, потужна витяжка, бойлер 100 літрів, пральна та сушильна машини, сантехніка Villeroy & Boch, вбудовані змішувачі Grohe з термостатами, три телевізори, в квартирі стоїть максимальна фільтрація води та мініралізатор, є сигналізація та багато іншого, що необхідно для комфортного життя. Тепла підлога всюди де плитка. Дорогий посуд теж залишається в квартирі. Стриманні елементи в дизайні легко поєднуються з яскравими меблями та декором . Додатково по всій квартирі встановлено шумоізоляцію. Квартира знаходиться в гарному будинку з підземним паркінгом (є орендоване місце) та великим закритим дитячим та спортивним майданчиком на другому поверсі. Три пасажирські ліфти, один грузовий. Доглянута територія, цілодобова охорона. У будинку є Сільпо, Діла, аптека, піцерія, суші Icons. У дворі є школа та дитячий садок.

Продаж 2к 62м2 ЖК Телескоп, вул.Драгоманова, 10
olx.ua

Продаж 2х кім. квартири по вул.Драгоманова 10. Квартир розташована на 3 поверсі 25 поверхового будинку. Укомплектована всіма меблями і технікою. Біля будинку закритий, двір. Підземний паркінг. Відмінна інфраструктура: Сільпо та аптека безпосередньо в будинку, поряд Ашан, озеро Сонячне, зупинка громадського транспорту поряд з будинком. До ст. м. Позняки, Харківська-5-10 хв. їзди або 25 хв. ходьби. Ціна продажу 112 000 у.е. КОД № № 21145131

Без комісії .Продаж 2х кім. квартира ЖК Teleskop м. Позняки
olx.ua

Пропонується до продажу однокімнатна квартира в сучасному комплексі на Позняках. ЖК Телескоп. Вулиця Михайла Драгоманова 10. Сучасний будинок з підземним паркінгом, закритою територію та розвинутою інфраструктурою поруч з будинком. В квартирі зроблено частковий ремонт: -плитка на підлозі -штукатурка стін -електрика -повністю готовий санвузол -встановленні мІжкімнатні двері Будинок із цілодобовим відеоспостереженням, є підземний паркінг. За 100 метрів мегамаркет «Ашан», у будинку СМ «Сільпо». Район із дуже розвиненою інфраструктурою, великою кількістю салонів краси,магазинів , кафе, ресторанів. До метро машиною 5 хвилин, транспортом 15 хв, доїхати до центру 20хв.

Драгоманова 10,ЖК Телескоп,Пчелки,Ахматовой,Урловская,Григоренко
olx.ua

Пропонується в продаж 1 кімнатка квартира, ЖК Teleskop, який знаходиться за адресою вул. М. Драгоманова 10 на Позняках. В комплексі закрита територія, з підземним паркінгом та розвинутою інфраструктурою. Квартира повністю укомплектована якісними меблями та побутовою технікою: -духова шафа -посудомийна машина -пральна машина -холодильник -варильна панель -телевізор -кондиціонери Хороший якісний ремонт, власник один, прописаних немає, документам більше 3-х років.

Продаж 1к, ЖК Teleskop, Позняки, вул. М. Драгоманова 10
olx.ua

Новий елітний будинок, від надійного забудовника завод ім. С.Ковальської . Після будівельників. Металопластикові вікна з двокамерним склопакетом. Висота стелі 3.000м( від підлоги до рівня підлоги наступного поверху ).Електропроводка з мідного дроту . Лічильники електроенергії , тепла та води, індивідуально для кожної квартири.Швидкісні ліфти . Підземний паркінг на 100 місць( 70 для автомобілів 30 для мотоциклів). Відеонагляд та IP-домофонізація.Поряд знаходиться парк» Позняки» та озеро « Сонячне» В приміщенні першого поверху супермаркет « Сільпо», кафе , аптеки , медичний центр « Діла».Дитячий та спортивний майданчик , зона відпочинку , тільки для мешканців будинку . Вхід магнітним ключем з 2-го поверху будинку та вулиці.Поруч школи, Слов» янська гімназія, та дитячі садочки,В будинку власна експлуатаційна компанія « Ковальська Житлосервіс».Панорамний вид з вікна. Одне з найкращих планувань .Чистий продаж!Прямому покупцю без комісії!!

Без комісіі для покупця Видова 2-х кімнатна квартира ЖК « Телескоп»
olx.ua