ул. Дегтяревская, 25к1

1-к квартира ЖК "Космополітан" дизайнерський ремонт м. Шулявська Код квартири: #24049857 Без Комісії!!! Продається 1-кімнатна квартира з розкішним дизайнерським ремонтом, розташована на 11-му поверсі елітного житлового комплексу у Шевченківському районі ЖК "Космополітан". Житло знаходиться на закритій території з системою охорони та відеоспостереженням, що забезпечує максимальний рівень безпеки для мешканців. Крім того, в будинку працює консьєрж, що додатково забезпечує комфорт та зручність життя. Житловий комплекс має власну парковку, що є значним перевагою у місці з високим попитом на автостоянки. Ця квартира ідеально підходить для особистого життя та інвестування під оренду, оскільки може приносити значний дохід у розмірі 600-800 доларів щомісяця. Розташування недалеко від метро, всього 15 хвилин пішки, робить цю пропозицію особливо привабливою для орендарів. Планування квартири дуже практичне: вона складається з окремої спальної кімнати та кухні-студії з додатковим спальним місцем, що робить її ідеальним варіантом для одноосіб або молодої сімї. Житловий комплекс відноситься до класу бізнесу, його спорудження базується на монолітно-каркасній технології, що гарантує високу якість та надійність будівлі. За більш детальною інформацією та відео оглядом, звертайтесь за вказаним номером. Код квартири: #24049857 Без Комісії!!! Продається 1-кімнатна квартира з розкішним дизайнерським ремонтом, розташована на 11-му поверсі елітного житлового комплексу у Шевченківському районі ЖК "Космополітан". Житло знаходиться на закритій території з системою охорони та відеоспостереженням, що забезпечує максимальний рівень безпеки для мешканців. Крім того, в будинку працює консьєрж, що додатково забезпечує комфорт та зручність життя. Житловий комплекс має власну парковку, що є значним перевагою у місці з високим попитом на автостоянки. Ця квартира ідеально підходить для особистого життя та інвестування під оренду, оскільки може приносити значний дохід у розмірі 600-800 доларів щомісяця. Розташування недалеко від метро, всього 15 хвилин пішки, робить цю пропозицію особливо привабливою для орендарів. Планування квартири дуже практичне: вона складається з окремої спальної кімнати та кухні-студії з додатковим спальним місцем, що робить її ідеальним варіантом для одноосіб або молодої сімї. Житловий комплекс відноситься до класу бізнесу, його спорудження базується на монолітно-каркасній технології, що гарантує високу якість та надійність будівлі. За більш детальною інформацією та відео оглядом, звертайтесь за вказаним номером.

Дегтярівська вул., 25А
rieltor.ua

Терміново! Ціну знижено, ключі в травні! У продажу видова 1 кімн. квартира за адресою вулиця Дегтярівська, 25-А в ЖК Поетика, 4 секція. Загальна плошща 45 кв.м. Поверх 18/28. Планування: кухня-вітальня 15.5 кв.м., окрема кімната 15.1 кв.м., сан.вузол та коридор. З вікон відкривається панорамний вид на парк ім. Івана Багряного та місто. Новітній ЖК “Поетика”- це комплекс бізнес-класу, який матиме свою територію, вихід до парку. В кроковій доступності метро Шулявська/Дорогожичі; Початок ремонтних робіт з весни, подробиці по телефону. Право власності на руках. Є відеоогляд квартири.

возможна продажа по єОселя
Дегтярівська вул., 25А
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продаж 1к квартири без ремонту ЖК Poetica за адресою вул. Дегтярівська 25А, Шевченківський р-н, Правий берег Квартира знаходиться на 9 поверсі 28 поверхового будинку. ЖК Poetica – перша колекція від сучасної компанії ENSO. Загальна площа 41 м2, житлова 18м2, кухня 10м2. Будинок із централізованими комунікаціями, ремонт після будівельників. Поруч із ЖК Poetica зручна транспортна розвязка. У пішій доступності метро Шулявська. Біля будинку є магазини, зупинки громадського транспорту, озера та великий парк Пушкіна. Ціна 87 000 у.о. Перепоступка Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

Дегтярівська вул., 25а
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВАС! 3к=117м2 Новий ремонт! * Продаж стильної квартири з новим сучасним ремонтом, простора кухня-вітальня 34,7 квм, 2 окремі спальні, 2 санвузли, кухня-вітальня частково мебльована, встановлено побутову техніку (посудомийна машина, холодильник, варочна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч).

Дегтярівська вул., 25а
rieltor.ua

⭐⭐⭐⭐⭐ ЖК Cosmopolitan - Дегтярівська 25А ✅ Квартира 1 к. по документам, але по факту 2 кімнати ✅ В квартирі зроблений якісний сучасний ремонт ✅ Укомплектована всім необхідним для швидкого заселення ✅ Квартира з окремою спальнею та балконом, яий можна переробити на окремий кабінет ✅ Поруч м Лукьянівська ✅ Квартира 1 к. по документам, але по факту 2 кімнати ☎️ Дзвоніть, із задоволенням організую перегляд!

Дегтярівська вул., 25а
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК «Poetica. Друга колекція» на вул. Дегтярівській, 25а, Шевченківський р-н. 42,2кв.м, Будинок 2,, 10/25, видова на парк імені Івана Багряного, будинок бізнес класу, вдале планування з красивими панорамними вікнами, кухня-вітальня 12 кв.м + балкон 4 кв.м, окрема спальня 14,5кв.м, гардеробна. Стан квартири – від будівельників. Парковка, консьєрж, охорона. Вихід на парк ім. Пушкіна. Відмінна транспортна розвязка, до станції метро Шулявська 20 хвилин пішки (900м). Поруч з будинком відкриті супермаркети Сільпо, Fora, «АТБ», «Лоток» і «Коло», ТЦ Cosmo Multimall, ТРЦ Smart Plaza з магазинами одягу, техніки, дитячих товарів, фуд-кортом і кінотеатром. Продаж за договором переуступки. Найкраща пропозиція на ринку!!! Квартира виплачена на 100%. Ціна 69 900$

Дегтярівська вул., 25а
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири з ремонтом на 3 поверсі на вулиці Дегтярівська 25А-К1. ЖК «Космополітан». 22-поверховий цегляний будинок 2011 року. Загальна площа 78 кв. м, мегапростора вітальня (24 кв. м), велика кухня (14 кв. м) та спальня (14 кв. м), у квартирі два гардероби та просторий балкон (3, 4 кв. м). У квартирі два санвузли, привабливий дизайнерський ремонт. Стан входів у парадні добрий, є охорона, привітні консʼєржі, можливе дистанційне відкриття дверей підїзду за допомогою системи OMO, у будинку присутнє відеоспостереження. У дворі чисто та затишно, є місце для відпочинку. Є великий новий дитячий майданчик та місце для ігор у футбол. Обладнано місця для паркування автомобілів, також є двохярусний підземний паркінг, ціни на купівлю та оренду паркомісць привабливі. Неподалік супермаркети та магазини, парки (Пушкіна, Сирецький). У доступній зоні знаходиться зоопарк, станція метро "Шулявська"-5хв. , дитячий садок та школа. Гарна транспортна розвязка. Загальний стан будинку дуже добрий. Поруч 3 станції метро: Шулявська, Дорогожичі та Лукянівка, зупинка громадського транспорту в 200 метрах від будинку.

Дегтярівська вул., 25к1
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в ЖК бізнес-класу "Поетика", перша колекція, секція 3. Закрита територія, власна розвинена інфраструктура, підземний паркінг з ліфтом. Поруч парк ім. Пушкіна, парк КПІ та Київській зоопарк, кілька станцій метро в пішій доступності, розвинена інфраструктура. Вул. Дегтярівська 25а. Будинок збудований і зданий в експлуатацію. Монолітно-каркасаний, внутрішні стіни - цегла. Відмінна якість будівництва від ENSO, утеплення мінватою. Через 2-3 місяці можна заходити на ремонт. Тарифи на комунпослуги міські. Отримано право власності Квартира розташована на 13 поверсі з 25, вікна - в сторону парку Пушкіна. Два санвузли. Загальна площа 67,2 м кв, кухня 17,3 м кв, дві окремі кімнати 18,9 та 13,7 м кв. Світла і простора, великі панорамні вікна. Вид з вікна на південний захід, на Парк. Увага! Розглянемо безготівковий розрахунок (є відновлення, є оселя та інші) Поспішайте - це найвигідніша пропозиція в комплексі!

Дегтярівська вул., 25а
rieltor.ua

ЖК Poetica (2), Дегтярівська, найкраща ціна в комплексі, без комісії Новий житловий комплекс бізнес класу "Поетика" із виходом до парку та пішою доступностю одразу двох станцій метро. Перші три поверхи - стилобат із тим, що називають власною інфраструтурою (магазини, ресторани і т.п.). Все це робить комплекс привабливим як для інвестіції, так і для купівлі житла для себе. Панорамні вікна дарують відчуття легкості та простору У кожній секції встановлено по 3 високошвидкісні ліфти ThyssenKrupp (TK Elevator). Простора двостороння квартира із балконом. 7/25 пов. 64 м.кв., висота поверху - 3 м. $77.000 СПП

Дегтярівська вул., 25а
rieltor.ua

Квартира в тихому центрі міста в шикарному бізнес комплексі COSMOPOLITEN. Квартира з окремою спальнею та кухнею-гостинною площею 35 кв.м. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою (все залишається). Територія охороняється, на території є підземний паркінг, поруч парк, школи, садочки. Поруч метро Шулявська, Лукʼянівська, Дорогожичі, розвинена інфрастуктура.

Дегтярівська, 25 а
rieltor.ua

ЖК в городе Киев

[ВЛАСНИК] ЦІНА У ЗАБУДОВНИКА 79000$ Переуступка. Поетіка 2 Однокімнатна квартира 42 кв.м на 11 поверсі в секції №2 з видом у двір. Сучасний ЖК бізнес-класу, розташований в Шевченківскьому районі Києва по вул. Дегтярівська, 25а. Секціі 3, 4 Поетіки1 введено в єксплуатацію. Введення в єксплуатацію - 2 квартал 2025 года. Квартира після будівельників, без внутрішніх робіт. Без комісії (зміна сторони по Договору купівлі-продажу).

владелец
Дегтярівська вул., 25а
rieltor.ua

Без комісії!! Продажа 4-к квартиры в ЖК Космополитен, ул. Дегтяревская, 25 а. Дом 2011 года Закрытая территория под. охраной. Подземный паркинг 21 этаж из 24 Кухня- студио и три комнаты, два совмещенных санузла с ванной. Балкон Общая площадь 146, 2 кв.м. Качественный ремонт Сейчас используется под офис Рядом метро Лукьяновская и Шулявская Возле ЖК строится ЖК Poetica с которым будет одна большая закрытая территория.

Дегтярівська вул., 25а
rieltor.ua

СРОЧНАЯ ПРОДАЖА!!!! ВАША СКИДКА -10000$ долларов США, уже учтена) Найближчі станціі - Метро Шулявська, Метро Лукьянівська Дегтярівська 25-А, ЖК бізнес-класу "Космополітен", 2011 року, монолітно-каркасний, червона цегла, висота стелі - 3 метри, підзмений паркінг, парковка у дворі, дитячий та спортивний майданчики, закрита територія, охорона, шлагбаум. Площа 55 кв.м./19 кухня-вітальня з додатковим спальним місцем та виходом на балкон, окрема спальня - 18 кв.м. Сучасний ремонт, укомплектована меблями та необхідною технікою. Закритий зелений комфортний двір. Дуже зручне розташування, поруч три парки: парк ім. І.Багряного, Зоопарк, парк КПІ, Smart Plaza, кінотеатр, університети Богомольця, та інститут КПІ. До центра зручна транспортна розвязка, всього - 10-15 хв.

Дегтярівська вул., 25-А
rieltor.ua

БЕЗ КОМИССИИ!! Продажа ВИДОВОЙ 3-к квартиры в ЖК «Космополитен», ул. Дегтяревская 25а. Расположена на 18 этаже из 25. Общая площадь 100, 6 кв.м. Рациональная планировка. Большая кухня студио с выходом на балкон и прекрасным видом на киевскую «Эйфелевую башню», основная спальня со своим санузлом и балконом, кабинет, гостевой санузел и постирочная комната. Есть небольшая гардеробная. Качественный ремонт. Мебель и техника остаются. В комплексе закрытая территория, охрана, консьерж, подземный паркинг. Рядом метро Шулявка, Лукьяновская и парк им. Пушкина. Представитель собственника без комиссии.

Дегтярівська вул., 25а
rieltor.ua

Найкраще планування з видом на парк. Перша секція, 21й поверх (вікна на всю висоту). Варіацій ЖК із подібною локацією у Києві вистачає, але якщо щільно засісти та зробити порівняльну аналітику, то ЖК Poetica виривається далеко вперед за всіма показниками. Якість будівництва, матеріалів, заходів безпеки - вищий рівень. Тому рано чи пізно ти повернешся до цього комплексу. А зараз я пропоную квартиру з ідеальним плануванням. Якщо бачиш це оголошення – значить квартира ще актуальна.

владелец
Дегтярівська вул., 25А
rieltor.ua

Переуступка. Однокімнатна квартира, вид на парк ім. І.Багряного, Шевченківький район. "Зоопарк", "КПІ" в пішій доступності. Запланована здача 3кв. 2024.

владелец
Дегтярівська вул., 25а
rieltor.ua

Комплекс бізнес-класу POETICA зі своєю інфраструктурою безпосердньо біля парку Івана Багряного (Пушкінський) Колекція 1 Секція 1 Безпечний 5 поверх Вікна на вулиці Довженко та Дегтярівську Здача 4 квартал 2024 року (перегляди восени) Продаж по переуступці (ви будете 1 власником) Без комісії для покупця! Можливо під є-оселя poetica.ua/first-collection

владелец
2-к ЖК POETICA / ПОЕТІКА вул. Дегтярівська 25а
olx.ua

Продаж квартири 1к квартири без ремонту по вул. Дегтярывська 25А. Квартира знаходиться на 2 поверсі 28 поверхового будинку. ЖК Poetica – перша колекція від сучасної компанії ENSO. Загальна площа 41 м2, житлова 18м2, кухня 10м2. Будинок із централізованими комунікаціями, ремонт після будівельників. Поруч із ЖК Poetica зручна транспортна розвязка. У пішій доступності метро Шулявська. Біля будинку є магазини, зупинки громадського транспорту, озера та великий парк Пушкіна. Ціна 80 000 у.о. Можливий продаж по ЄОселі. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя (єОселя) 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) Новострой, Возле метро, Без ремонта

Продаж 1к квартири Без %  ЖК Poetica вул Дегтярівська 25А Шулявська
olx.ua

Дегтярівська, 25а Проадам готовий бызнес під аренду Однокімнатна квартира одразу з орендарями. Квартира в ЖК Cosmopolitan, з окремою спальнею та балконом, яий можна переробити на окремий кабінет. Cанвузол: суміжний. Опалення: централізоване. Косметичний ремонт. Побутова техніка: плита, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина. Відеоспостереження, консерж, охорона території, підземний паркінг. Н=3м, підїзди у гарному стані, кодовий замок, консьєрж, є підземний паркінг безкоштовний, закрита територія з шлагбаумом та цілодобовим відеоспостереженням, домофон, парковка безкоштовна у дворі, дитячий майданчик, в будинку є продуктовий магазин, зручне транспортне сполучення, поруч парк ім. Пушкіна

Продаеться 1К квартира Дегтяривская 25А  ЖК Cosmopolitan
olx.ua

Можливий безготівковий розрахунок Продається 3 кімнатна квартира по вул. Дегтярівській 25А. ЖК Космополітен. Бізнес клас. Загальна площа 151 м.кв Квартира має дві окремі спальні( 15.8 м.кв і 27.6 м.кв) і кухню-вітальню( 43.7 м.кв) Також, 3 санвузли, 3 гардеробні Квартира з ремонтом і меблями, 2 кондиціонери, Квартира простора, світла, тепла. Є паркінг. Можлива продаж корпоративних прав. Код 7494. Без комісії.

ЖК Космополітен Дегтярівська 25А  Безготівковий розрахунок Шулявка
olx.ua

Продаємо власну 2к квартиру в ЖК Поетика (Poetica) 1 колекція, дім 1, секція 2, 4й поверх. Планувания 2Г, 73,1 кв.м. Вул. Дегтярівська 25. Термін здачі 1-2 секції - 2 квартал 2024 року. 3-4 секція здана в експлуатацію. Продаємо по переуступці через забудовника з 0 комісією. Нотаріальне переоформлення - 6000 грн. за рахунок покупця. Власник.

владелец
Квартира ЖК ПОЕТИКА POETIСA. Дегтярівська 25а. Переуступка/власник
olx.ua

Если Вы хотите заехать и ни о чем не думать - это Ваш вариант. Квартира - после высококачественного ремонта по авторскому дизайн проекту, в которой никто не проживал. Все новое и стильное, комфортное и уютное ждёт Вас! Есть вся необходимая техника, мебель, бытовое оборудование, дизайнерское световое решение. Все представленное в квартире - производства ведущих мировых производителей. Рациональная планировка при общей площади - 97кв.м, продумано до мелочей. Дом относится к ЖК Cosmopolitan с уровнем бизнес-класса, 2010 года постройки. В подъезде 3 лифта, один из них спускается в подземный паркинг. Паркинг - на 2 уровня с автоматическими воротами. Парковочное место входит в стоимость. Консьерж-сервис и видеодомофон. Охраняемая круглосуточно придомовая территория с гостевым паркингом и детской площадкой. Очень удобная локация в районе с развитой инфраструктурой. Станции метро Лукьяновская и Шулявская - в пешей (10-15 минутной) доступности.

SAV  Видовая 2-к кв 97м2 с авторским дизайном+Паркоместо Шевченковский
olx.ua

Я власник – продаж без комісії. ЖК "Cosmopolitan" біля парку Пушкін, Дегтярівська 25-А. Дзвінки по Вайберу і Вотсап. У квартирі залишається вся мебель і техніка! Площа 58/19,3/18,1 квадратних метрів. 5 поверх 22 поверхового будинку. Є балкон Будинок бізнес-класу, велика прибудинкова територія з контролем доступу та цілодобовою охороною. Планування:1 спальня та кухня-студія . Зроблений якісний ремонт. Укомплектована сучасними меблями, побутовою технікою світових брендів. Кондиціонер, вбиральня, система. У будинку є охорона, дитячий майданчик , салон краси , підземний паркінг. Біля дому магазин , затишне класне кафе , парк Пушкіна 10хв. Близько М Лукʼянівка і Шулявка.

Власник.0 комиссииПродам 2к квартиру. Дегтяревская25А, ЖКCosmopolitan
olx.ua