вул. Голуба (Постишева), 1в

2 кімнатна квартира в Броварах по вулиці Аркадія Голуба 1в загальною площею 75м2 . Квартира укомплектована новими меблями та сучасною побутовою технікою . Кухня 17,3 м2 , є можливість перепланувати її в окрему кімнату . Стоять лічильники на тепло та на воду (нові) 2 нових кондіционери, кладова кімната, вхідні двері 3-го класу захисту . Прибудинкова територія знаходиться під відеонаглядом , в будинку знаходиться аптека та продуктовий маркет . Будинок 2008 року , матеріал стін - керамічна цегла . Інфраструктура в пішій досяжності : школа , дитсадочок , Нова пошта , філія банку , паркова зона , АТБ , зупинка громадського транспорту тощо . До станції метро 20 хвилин на громадському транспорті .

Аркадія Голуба вул. (Постишева), 1в
rieltor.ua

Бажаєте затишну оселю в передмісті, то ця чудова квартира чекає на нових власників. Пропонується в продаж велика 2-х кімнатна квартира, в цегляному будинку 2007 року забудови, в чудовій локації по вулиці Аркадія Голуба 1В. В квартирі виконано ремонт, можна обставити меблями і заїзджати та жити, в оренді не була, ніхто не проживав. Перший продаж, документам більше 3-х років, квартира вільна, один власник, прописаних немає, можлива швидка угода. Загальна площа квартири 69 м2, находиться на 11 поверсі. В будинку ОСББ, охайний підїзд, без сторонніх запахів, сучасні ліфти, консєрж - сервіс, невеликі комунальні. Ціна 65000$ Комісія 3%. Телефон 0-9-8-7-7-0-2-4-2-0 Олена. Телефонуйте і домовимося про перегляди.

Велика 2-х кімнатна квартира
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії для покупця ! Гарна квартира в самому центрі затишних Броварів , вул. А. Голуба 1 в. ( Постишева). Цегляний будинок бизнес- классу 2008 року побудови , зачинена і охороняєма територія з парковкою. Двір зачиняється на ключ + ворота. Призентабельний підїзд з ремонтом і двома швидкісними ліфтами + консьерж. Поряд чудовий парк Перемоги ( для Вашого приємного дозвілля та відпочинку ) , школа, садочок, зупинки, лікарня, магазини та безліч іншого для комфортного проживання. Абсолютно все в пішій доступності) . Квартира знаходиться на 14 поверсі 16 поверхового цегляного будинку, видова !!! Загальна площа квартири 100 кв. метрів , цікаве функціональне планування з великими світлими окремими кімнатами . Жила площа 58 кв. метрів ( 24 + 16 + 18 ) кухня 17 метрів повністю обладнана вбудованими кухонними меблями і технікою. ( Морозильна камера, посудомийна машина, плита з витяжкою, духова шафа ) + велика лоджія. Просторий коридор з вбудованими шафами і передпокоєм , відеодомофон та сигналізація . Велика ванна кімната з пральною та сушильною машинами, бойлер на 150 літрів. Простора спальня з великим нестандартним ліжком і шафами із вікон відкривається шикарний панорамний вид на місто. Дві інші кімнати використовуються як дитячі. ( Ви можете використовувати їх на свій розсуд ) . В квартирі залишаються майже всі меблі і техніка. Абсолютно: " Заходь і живи!") . В квартирі дуже хороша аура!!! Продаж та фотографії квартири реальні , документи давнішні! 105000 т.уе. торг! Розглянемо усі пропозиції реальних покупців ! З колегами співпрацюю ! Подробиці і більше інформації за телефоном: 06******56 Світлана Петрівна.

Без %. Продаж 3-х. кімнатної квартири в центрі м. Бровари. Голуба 1 в
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Адреса місця знаходження квартири: Київська обл., м.Бровари, вул.Аркадія Голуба (колишня вул.Постишева), 1-В 1-кімн.квартира, 3/9 поверх.будинку. 55,5/21,4/12,8 кв.м. Лоджія 4,4 м2. С/в сумісний. Висота потолків - 2,7 м. Комунікації: холодне та гаряче водопостачання, центральноміська каналізація, газопостачання, електроенергія, централізоване опалення. Квартира в жилому стані проте потребує ремонту. Від власника, без комісійних. Власник - юридична особа

Продаж 1-к квартири (55,5 м2) м.Бровари, в.А.Голуба, 1В, 55000 $
olx.ua

Дослідити місцевість

Географія Бровари