вул. Бориса Гмирі, 16

Вітаю! Продається 2-к квартира з чудовим ремонтом 2020 року, за адресою вул. Бориса Гмирі буд. 16 Розташована на 17 поверсі 25 поверхового будинку 2017 року. Планування квартири: загальна площа - 67 м2; дві окремі кімнати: спальня - 17,3 м2 та дитяча - 13,6 м2; велика кухня вітальня - 17 м2 поділена на робочу зону та зону відпочинку. В квартирі два санвузли, є ванна та душ. В квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка, вам потрібно тільки перевезти свої речі. Локація: дуже розвинена інфраструктура, метро Позняки - Осокорки, 7 та 10 хвилин пішки відповідно. В пішій доступності супермаркети Новус, Сільпо, гіпермаркет Епіцентр, ТРЦ Аладін, Піраміда, River Mall, екопарк Осокорки, багато кавярень, ресторани. Для навчання діточок Скандинавська гімназія , дитячі садочки та школи. Вартість квартири - 115 000 дол США. Без комісійних для покупця. Розглядаємо програми: Є Оселя та інші. Прошу не рекламувати оголошення. Ріелтор Євген.

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

1 кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, розташована поруч біля м. Осокорки . Вся інфраструктура магазини, супермаркети, школа садочки , чудова зона відпочинку теж поруч. Якщо ви бажаєте отримати красиву перспективну квартиру районі міста, то ця квартира саме для вас!

Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Квартира з документами Опис квартири: Площа: 36.6 кв. м Розташування: Дарницький район. Гмирі 16 Поверх: 25 поверх з 25. Внутрішнє оформлення: - Спальня: У квартирі є зручне ліжко, ідеально підходить для пари або однієї людини. - Кухня: Оснащена мікрохвильовою піччю та варильною поверхнею, що робить приготування їжі максимально зручним та швидким. - Ванна: Присутня ванна для зручності нових власників. - Бойлер: Забезпечує постійний доступ до гарячої води, що є важливим аспектом комфортного проживання. - Засклений балкон: Дозволяє насолоджуватися свіжим повітрям та краєвидами на зелені зони. - Обідній стіл для прийому їжі. Особливості: - Ця квартира ідеально підходить для орендного бізнесу завдяки своїй зручній локації та компактному розміру. - Ідеальний варіант для пари або однієї людини, яка цінує комфорт та зручність в повсякденному житті. З колегами співпрацюю без дублювань у рекламі. Ключі на руках

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1квартира вул. Гмирі, 16, ЖМ Патриотика, м. Позняки, Осокорки 10 хв. пішки.Новий будинок, консєрж, 3 ліфти.Квартира після ремонту, нові меблі та техніка, ніхто не жив.Площа 37м. кв.,кімната 17, кухня 10, лоджія засклена, панорамні вікна.Квартира світла, дуже тепла, дуже низька плата за комунальні послуги за рахунок лічильників та регуляторів тепла на кожній батареї.Є все для комфортного проживання -нові меблі та техніка.Розвинена інфраструктура- ТРЦ Піраміда, Аладін, супермаркети АТБ, Новус, Фора, Епіцентр, спорт. і мед. установи, ресторани, кафе, зупинки громадського транспорту.

Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

⭐⭐⭐⭐⭐ Продається затишна 1-к квартира у ЖК "Патріотика". 🏡 Будинок, введений в експлуатацію більше трьох років тому. 🏡 Квартира розташована у першому будинку біля вїзду, забезпечуючи зручний доступ. 🏡 Панорамні вікна та лоджія надають прекрасний вид на оточуючий ландшафт. 🏡 У санвузлі проведений ремонт, встановлено бойлер. Це ідеальний варіант як для особистого проживання, так і для здачі в оренду. Запрошуємо вас на перегляд, щоб власними очима оцінити всі переваги цієї чудової квартири! Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Постанова КМУ №280 2) Є-відновлення (Постанова КМУ №600) 3) Є-оселя

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

Продаж затишної квартири з якісним ремонтом в Даницькому районі по вул. Бориса Гмирі 16, ЖК Патріотика, будинок Черемош. Квартира розташована на 12/25 поверсі. Три окремі кімнати, 2 с/в і велика кухня. В кімнатах підлога з натурального дерева, тепла підлога в коридорі та санвузлах. На стінах склошпалери, що є більш зносостійким матеріалом, особливо якщо у вас є дітки). На кухні- стінка для творчості, покрита краскою, на якій можно малювати. Квартира укомплектована якісною технікою: посудомийка, пральна та сушильна машинки, бойлер, кондиціонери. Батьківська спальня з балконом, гардеробною нішою та своїм санвузлом з душевою кабінкою. Квартира дуже комфортна, тепла та має лічильники на усе. Будинок 2017року. У дворі дитячі майданчики, супермаркет АТБ. м.Позняки 10 хвилин пішки, біля будинку зупинка маршруток у різні напрямки. Дійсно гарна квартира для великої сімї. Телефонуйте, приходьте на перегляд та купуйте! Квартира заряджена на успіх, щастя та процвітання! Чекаємо саме на Вас!! код обєкту A 8 3 8

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

Продаж видової 1-к квартири з ЯКІСНИМ сучасним ремонтом в Дарницькому районі, ЖК «Патріотика», будинок «Черемош», вул. Бориса Гмирі, 16. Функціональне планування, площа- 36,6/17/8,6, поверх 25/25. Капітальний ремонт - робили для себе, ЗАЇЗЖАЙ-ЖИВИ, без додаткових вкладень, радіатори з теплорегулюванням, лічильники на все, в с/у підлога з підігрівом, засклений просторий балкон. Квартира дуже тепла і затишна, залишаються меблі-техніка. Документам більше 3-х років. Зручна локація і розв’язка, багато магазинів, дитячі майданчики, 10 хвилин пішки - М. Позняки. Без опікунського, перегляди по домовленості, розглядаємо є-оселю, є-відновлення, постанови.

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

❗️❗️АКТУАЛЬНО! ЦІНУ ЗНИЖЕНО❗️❗️ Продам однокімнатну квартиру в ЖК Патріотика: ✅ Косметичний ремонт. ✅ Обладнана всім необхідним для комфортного проживання. ✅ Консьєрж 24/7. ✅ Розвинена інфраструктура. ✅ Поруч зелена зона та водойми. ✅ До метро Позняки та Осокорки 10хв пішки. ⚠️ Можливий продаж по держ.програмі. ☎️ Телефонуйте, домовимось про перегляд, є відеоогляд!

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

Пропонується на продаж сучасна квартира в престижному ЖК "Партіотика" за адресою вул. Бориса Гмирі, 16. Ця затишна оселя знаходиться на 14 поверсі 25-поверхового будинку і вражає своїм стильним євроремонтом, виконаним лише рік тому. Загальна площа квартири становить 70 кв. м, включаючи простору кухню площею 16 кв. м та житлову розміром 32 кв. м. Локація цього житла просто ідеальна для сучасного мешканця. Житло знаходиться в зоні з винятково розвиненою інфраструктурою, що включає в себе легкий доступ до станцій метро "Позняки" та "Осокорки". Також поруч знаходяться супермаркети - "Новус", "Сільпо" та гіпермаркет "Епіцентр". Для шопінгу та відпочинку у найближчому радіусі розташовані ТРЦ "Аладін", "Піраміда", "River Mall". Для освіти ваші діти матимуть зручний доступ до найкращих навчальних закладів, таких як Скандинавська гімназія, дитячі садочки та школи.

Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири по вул. Бориса Гмирі 16 .Метро Позняки .ЖК Патріотика. У квартирі є всі необхідні меблі розкладний диван, шафа купе. Вся необхідна побутова техніка кондиціонер, холодильник, пральна машина, бойлер, 2 телевізора. Встановлені лічильники на ВСЕ. Ціна: 55000 у.о. КОД ОБЄКТА 21145404

Терміново. Продаж 1 кімнатної, вул. Гмирі 16. м. Позняки ЖК Патріотика
olx.ua

Продається чудова 2-кімнатна квартира за адресою вул. Бориса Гмирі, 16! Розташована на 17-му поверсі, ця світла і затишна оселя площею 54 квадратних метри стане ідеальним місцем для комфортного життя. Тут є все необхідне для вашого побуту. Особливою перевагою є близькість до метро Осокорки, що забезпечує швидкий і зручний доступ до будь-якої точки міста. Не пропустіть свій шанс стати власником цієї прекрасної квартири! Для запису на перегляд телефонуйте!

Продається 2-х кімнатна квартира по вул. Бориса Гмирі 16
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру в пешей доступности метро Позняки и метро Осокорки .Гмыри 16, новострой, право собственности 8 лет. Квартира чистая, укомплектована - холодильник, телевизор, духовой шкаф, микроволновка, стиральная машина, бойлер, счетчики тепла и воды. Есть диван и кровать. В данный момент сдается. Хорошо как под бизнес так и для жилья. Є- оселя- да!

власник
Квартира от собственника 1к м. Позняки  Гмири Гмирі 16 метро Осокорки
olx.ua