ул. Гвардейцев-Широнинцев, 38в

Продам двокімнатну квартиру на Салтівці. Найкраща пропозиція ціна- місцерозташування. Квартира має приємні бонуси: - окремі кімнати, - не кутова - в пішій доступності метро Студентська - поруч зупинка транспорту. Квартира має житловий стан. Знаходиться в середині будинку. Меблі залишаються. Ціна 20200, торг доречний, розглянемо усі Ваші пропозиції. Сподобалася квартира завітайте до нас на перегляд в зручний для Вас час.

Гвардійців-Широнінців вул., 38В
rieltor.ua

Продам, дуже гарну квартиру. Поряд з метро Студентська. Адреса: вул. Гвардійців Широнінців 38В Загальна Площа: 44.4 м2 Поверх: 3/5 Формат квартири : кухня, коридор два санвузла, дві кімнати. - Площа кухні 5.5 м2. - Площа кімнати 17.3 м2. - Площа кімнати 13.7 м2. - Площа коридора 4.1 м2. - Площа санвузла 1 м2. - Площа санвузла 2 м2. Ця нерухомість привертає увагу своїм стильним та якісним євроремонтом, виконаним із використанням високоякісних матеріалів. Квартира продається з усією побутовою технікою та меблями, за винятком пральної машини. Квартира не є кутовою, що забезпечує більше приватності та тепла. Вам гарантується приємне сусідство, створюючи атмосферу затишку та спокою. Високоякісна ізоляція забезпечує високий рівень теплоти. Використання високоякісної столярки гарантує надійність та естетичний вигляд вікон і дверей. Броньовані двері вагою 150 кг гарантують вам високий ступінь безпеки та захисту. Квартира готова до проживання завдяки повній заміні сантехніки та електропроводки. Зручне розташування забезпечує легкий доступ до метро та всієї необхідної міської інфраструктури. Не пропустіть нагоду стати власником цієї привабливої квартири! Звертайтеся для отримання деталей та узгодження часу перегляду. Харків це Україна. Орда не зайде. Слава ЗСУ.

Гвардійців-Широнінців вул., 38в
rieltor.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-869-248-LX. Продається 2 кімнатна квартира на Салтівці. вул. Гвардійців Широнінців 38в. Квартира загальною площею 47м2. Скромний житловий стан. Дах у повному порядку. Відмінне місцезнаходження. Поруч школи, садки, супермаркет. Метро в пішій доступності. Показуємо у зручний для вас час.

2к Салтівка вул.Гв Широнінців 38В
olx.ua

ЖК в городе Харьков