вул. Йорданська (Гавро Лайоша), 3

Без комісії! Продається однокімнатна по вулиці Йорданська, 3 в Оболонському районі. 134-серія будинку 1984 року, керамзитобетонні стіни. Висота стель 2.6. Площа: 34.5/17.9/8.5. Поверховість: 2/9. Світла просторна квартира з старим ремонтом. двухкамерні склопакети, чугунні радіатори. У пішій доступності метро, школи, дитячі до освітні заклади, супермаркети, спортивний клуб, озера і зони відпочинку.

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 3
rieltor.ua

Вулиця Йорданська 3 Метро Оболонь Запрошуємо вас ознайомитися з чудовою пропозицією - квартирою, яка шукає свого нового власника в Оболонському районі, за адресою вулиця Йорданська 3. Це ідеальне житло, яке пропонує затишок, комфорт та зручність. Квартира знаходиться у хорошому стані, готова до заселення. Вона оснащена кондиціонером, що дозволить вам насолоджуватися прохолодою в спекотні літні дні та створить комфортну атмосферу в будинку. Розташування квартири - ще одна її велика перевага. Поруч знаходиться чудова інфраструктура: Оболонська набережна, парк Наталка, магазини, супермаркети, кафе та ресторани, поштові відділення. Все це забезпечить вам зручний та комфортний життєвий ритм. До станції метро Оболонь всього 10 хвилин пішки, що робить переміщення по місту дуже зручним та швидким. Не пропустіть цю чудову можливість стати власником прекрасної квартири в одному з найпопулярніших районів Києва. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію.

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 3
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 1-к квартиру на Оболоні. Знаходиться за адресою вул. Йорданська 3. До метро Почайна та Оболонь 15-20 хвилин пішки. Квартира розміщена на 4 поверсі 9-поверхового будинку 134 серії. Загальна площа 37.8м2. Планування: - простора кухня 8.7м2 - велика кімната 18м2 - роздільний с/в - передпокій - засклений балкон Квартира потребує ремонту. Встановленні металопластикові вікна. Розвинена інфраструктура біля будинку. Телефонуйте, перегляди по домовленості.

Продам 1-к кв-ру біля озера Оболонь Почайна Йорданська
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1 кім. квартира на вул. Йорданська ,3, 7/9 керамзитобетон, квартира дуже тепла, 37/18/8,4, кооперативний будинок, вікна в двір. Тихо, з вікон гарна панорама озера, чудова зона відпочинку. Стан квартири гарний, Склопакети, кафель, бойлер, газова плита. Ніхто не прописаний, приватизація, чистий продаж. Достатньо місця для парковки, чудова інфраструктура. 10 хв. пішки до м. Оболонь, 15 хв. пішки до м Почайна. 15 хв. пішки до заливу Дніпра та парку Наталка. Вільна. Всі документи готові до продажу. Ціна 56тис у.е. торг

Продається 1 кімнатна квартира на Оболоні
olx.ua